Trending By: SGMS Enal August 19, 2018 @ 8:37pm

Tinggal Nota Sebelum Bunuh Diri

Seorang lelaki berusia 50 tahun dipercayai mengalami kemurungan teruk sehingga bertindak membunuh diri dengan melompat daripada apartment tingkat 9 di Publika.  Menurut laporan media, dipercayai lelaki terbabit tak dapat menahan tekanan hidup.

Polis yang berada ditempat kejadian menjumpai nota bunuh diri yang ditulis dalam bahasa Inggeris ditujukan khas buat anak mangsa.  Nota tersebut merupakan permintaan terakhir untuk mengambil mayatnya setelah meninggal dunia.

Menurut laporan pihak berkuasa, anak perempuan mangsa mengakui bahawa bapanya itu menghadapi masalah perniagaan dan mempunyai hutang yang banyak.  Mangsa pernah menyuarakan untuk membunuh diri tapi tak sangka ianya betul-betul berlaku.

Kejadian berlaku pagi ini (19 Ogos) dan mayat telah pun dihantar ke hospital untuk bedah siasat. Polis perlu menyekat kawasan terbabit untuk memastikan siasatan awal dapat berjalan dengan lancar kerana terdapat sejumlah besar orang di sekitar tempat kejadian.

Sumber: China Press

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 10 Nov 2020
Trending Tue, 17 Jul 2018

Elak Fitnah & Umpatan, Siti Nurhaliza Patuhi Nasihat Datuk K

Datuk Seri Siti Nurhaliza enggan berlaku perbalahan sesama peminatnya.

Trending Mon, 22 Jun 2020
Trending Tue, 10 Dec 2019

Cha In-Ha artis K-drama kejutkan peminat muzik Korea?

Harga kemasyhuran yang berakhir dengan kematian!

Trending Sat, 21 Apr 2018

Zul Ariffin Kongsi Gambar ‘Anu’ Di Instagram?

Pelakon yang tak habis-habis dengan kontroversi ini akhirnya sekali lagi bakal diajukan soalan-soalan panas apabila telah berkongsi gambar kemaluannya di instagram

Trending Sat, 27 Oct 2018

“Sampai Korea Pukul 8 Pagi, 4.30 Petang Kena Hantar Balik Malaysia,”

“Sampai Korea Pukul 8 Pagi, 4.30 Petang Kena Hantar Balik Malaysia,” Lelaki Kongsi Pengalaman Trauma Melancong Sebab 1 Kesilapan

Trending Fri, 20 Nov 2020

| Live TV