Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Events By: Attiqah Mohd March 21, 2019 @ 2:38pm

Cuti Sekolah Bermula! Jom Kunjungi Karnival Ejen Ali Di Sunway Velocity Mall

Siri animasi TV3 iaitu Ejen Ali memulakan jelajah karnival Misi: MATA Academy pada tahun ini di Sunway Velocity Mall. Karnival ini berlangsung pada 20 Mac sehingga 2 April 2019. Apa yang menariknya mengenai karnival ini? Pastinya, pelbagai aktiviti untuk korang para peminat Ejen Ali.

Terdapat aktiviti permainan seperti pertandingan, arena latihan berhalangan, puzzle, bridge walk dan sebagainya! Menarik, bukan? Buat ibu bapa yang ingin meluangkan masa berkualiti  pada cuti hujung minggu bersama anak-anak, jangan melepaskan peluang untuk mengunjungi karnival ini.

Selain itu, terdapat juga pelbagai barangan Ejen Ali seperti buku, majalah, beg sekolah, alat tulis dan banyak lagi menanti korang di karnival ini.

“Kami sangat teruja dengan  karnival pada kali ini dan mengharapkan sambutan hangat daripada peminat-peminat Ejen Ali. Untuk karnival ini, kami menyediakan sesuatu istimewa iaitu tayangan trailer bersempena Filem Ejen Ali yang bakal ditayangkan pada bulan Disember “ujar Airin Zainul, Pengarah Perlesenan dan Penjenamaan Media Prima Berhad.

“Pihak produksi  sebenarnya telah membuat persiapan sejak tahun lepas, bajet yang kami keluarkan juga adalah besar. Semestinya kami mengharapkan filem ini mendapat kutipan box office” ujar Encik Fuad, Eksekutif WAU Animation.

 

Apa tunggu lagi? Jom ramai-ramai kita serbu Sunway Velocity Mall dan berpelung untuk menjadi seperti Ejen Ali dan rakan-rakan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 7 Jan 2020

Kumpulan K-POP X1 Bubar Selepas 5 Bulan Debut?

Semuanya berpunca daripada penerbit…

Hiburan Tue, 11 Jun 2019
Hiburan Wed, 2 Jan 2019

‘Good Luck, Elfira’- Sufian Suhaimi

Tiada apa yang ingin saya katakan sebab kami sudah lama meneruskan kehidupan masing-masing.

Hiburan Sun, 23 Sep 2018

Anytime! Lisa Surihani Dah Siap Sedia

Kata pelakon berusia 32 tahun ini, dia dan suami mementingkan soal pendidikan anak-anak kerana ia membabitkan kos yang mahal sekarang.

Events Wed, 17 Jan 2018

MENARIK! ELEMEN FESYEN DALAM TROFI AJL32?

Dengan tema Fesyen Dan Muzik. Evolusi Ekspresi dan Identiti bakal menampilkan sebanyak 12 lagu terbaik sepanjang tahun 2017

LIFESTYLE Thu, 28 Mar 2019

The Capella Hotels & Resorts: A 5-Star Effort in Attaining Excellent Sustainability

The Capella Hotels & Resorts are committed to caring for the environment.

Hiburan Fri, 26 Oct 2018

Elyana Selesai Sesi Pertama Radioterapi

Penyanyi berusia 30 tahun itu memberitahu keadaanya lebih baik berbanding beberapa hari lalu namun dia lebih berhati-hati dalam menjaga makan.

Hiburan Wed, 16 Jan 2019

TERBAIK! Estranged Jual CD Bantu Perkampungan Di Sabah

Jom dapatkan CD single Milikku hari ini, sambil membeli boleh kita menderma!

Hiburan Mon, 4 Nov 2019
Hiburan Wed, 18 Mar 2020

| Live TV