FESYEN By: Attiqah Mohd April 5, 2019 @ 5:16pm

Harga Mampu Milik! Dapatkan Telekung Nur By Arjana

Drama rantaian Nur 2 yang membuka tirai dengan episod pertamanyaa pada Isnin lalu, kini tampil dengan koleksi telekung solat yang dinamakan Nur By Arjana.

Menampilkan selebriti dan personaliti televisyen  seperti Mia Ahmad, Ezzah Aziz Fawzy, Hawa Rizwana, Anim Ezzati, Sarancak sebagai duta utama, koleksi telekung solat Nur By Arjana ini dijual dengan harga mampu iaitu serendah RM 299.

Koleksi telekung solat ekslusif yang dikeluarkan oleh blancheur. co ini bukan sahaja mempunyai jahitan dan rekaan eksklusif, malah ianya juga sesuai dan sangat selesa untuk dibawa ke mana sahaja. Telekung solat ini menampilkan rose series dan variasi warna menarik seperti pink pastel, kelabu dan hitam. 

Jangan risau, korang boleh dapatkan potongan harga sebanyak 10% dengan mangaktifkan kod promosi di www.blancheur.co. Diskaun harga ini terhad sehingga 10 April 2019!

Buat pengetahuan korang, pelakon cantik manis Amyra Rosli mengenakan kesemua koleksi telekung Nur By Arjana ini di dalam drama Nur 2. 

Korang nak tampil  cantik dan manis seperti Nur? Apa tunggu lagi? Cepat dapatkan koleksi telekung Nur By Arjana ini!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 23 Apr 2019

‘Kalau Ada Jodoh, Adalah…’- Ara Johari Mengaku Ada Boyfriend?

Sepadan pulak kami tengok korang berdua ni…

Contest Tue, 25 Sep 2018
Hiburan Fri, 15 Nov 2019

‘Bukan Mahu Popular Tapi…’-AC Mizal Dedah Rahsia Anggota Kumpulan 4U2C

Kumpulan 4u2C dijangka mengadakan persembahan di sebuah festival muzik, Stereo Fest di Sentosa, Singapura bermula 22 Februari tahun depan.

Hiburan Sat, 1 Dec 2018

Intan Najuwa Dicemuh Kerana Tak Reti Isi Minyak Kereta?

Alamak, betul ke ni? Dia bergurau je kot…

Hiburan Tue, 2 Oct 2018
Trending Wed, 15 Apr 2020
Hiburan Thu, 28 Mar 2019

| Live TV