Featured By: Attiqah Mohd June 4, 2021 @ 5:48pm

Kekal Anggun Menawan, Tengku Permaisuri Norashikin Sambut Ulang Tahun Ke-50

DYMM Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin  menyambut ulang tahunnya yang ke-50 hari ini.

Ucapan ulang tahun Tengku Permaisuri Norashikin diumumkan menerusi laman Selangor Royal Office. Walaupun baru mencecah usia 50 tahun namun Tengku Permaisuri Norashikin masih kekal anggun dan menawan.

 

Mengimbau semula kisah lima tahun lalu, perkahwinannya bersama Duli Yang Maha Mulia Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj  masih segar di ingatan ramai orang. Malah, kerjaya Tengku Permaisuri Selangor yang pernah menjadi pembaca berita suatu ketika dahulu juga membuatkan ramai yang kagum dengan pilihan hati Sultan Selangor.

Baru baru ini, sempena ulangtahun sebuah stesen  televisyen tempatnya bertugas dahulu, Tengku Norashikin berkenan mencemar duli menyampaikan berita sekaligus menggamit kenangan lama sewaktu bertugas.

 

 

Kemunculan tersebut ternyata meraih perhatian ramai setelah kali terakhir Baginda ke udara lima tahun lalu iaitu pada tahun 2016.

Baginda juga pernah diiktiraf sebagai Penyampai Berita TV Terbaik sebanyak dua kali di Anugerah Seri Angkasa pada tahun 2001 dan 2005.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 15 Apr 2019

Isu ‘Sailang’ Tak Jejas Penyertaan, Star Vendors Himpun 36 Artis Popular!

Jangan ketinggalan untuk ke PWTC pada 24-26 Mei ini. Macam-macam ada tau!

Hiburan Tue, 17 Sep 2019
Trending Sat, 21 Aug 2021
Hiburan Tue, 11 Jun 2019

Rumah Kena Pecah Masuk, Nash Rancang Pasang CCTV

Saya bagaimanapun, bersyukur kerana ketika kejadian, tiada sesiapa di rumah, malah tiada barangan berharga yang dilarikan.

Hiburan Wed, 23 May 2018

Arron Aziz Masih Menunggu…

Saya belum tahu mengenai status filem itu. Namun, kami pasti akan menguar-uarkan apabila ia sedia memasuki pawagam nanti.

Featured Wed, 10 Jan 2018

10 sebab travel buat anda lebih bahagia

Berkembangnya syarikat penerbangan tambang murah Air Asia membuatkan travel perlahan-lahan menjadi satu budaya dan gaya hidup masyarakat kita. Sama ada bercuti untuk bertemu keluarga di kampung, atau melepaskan lelah kerja seketika, travel sebenarnya bermanfaat kepada […]

Trending Thu, 9 Jan 2020
Trending Thu, 8 Nov 2018

Lagi Insiden Lion Air Terhempas, Tiada Kemalangan Jiwa

Lagi insiden Lion Jet Air terhempas dan tiada kemalangan jiwa dilaporkan. Belum cukup lagi 2minggu, insiden baru telah berlaku

Hiburan Wed, 26 Dec 2018

Sebak Lawat Awie, Pendakwah Terkenal Mohon Netizen Terus Berdoa

Ustaz Ebit Lew memuji sifat Dato Awie yang dikatakan sebagai seorang yang lembut hatinya. Semoga terus sihat, Insya Allah…

Hiburan Mon, 2 Sep 2019

| Live TV