OMG By: Mohd Fuad Mohd Noor August 30, 2018 @ 7:28pm

Sambut Hari Kemerdekaan Bersama Ice Watch!

Sempena Hari Kemerdekaan, Ice Watch Malaysia memperkenalkan koleksi jam tangan edisi terhad paling istimewa, Ice Merdeka yang akan membawa setiap pemakainya mengimbau kembali era kemerdekaan negara. Kenapa agaknya?

 

Haa, menariknya Ice Watch edisi Merdeka ini hanya dikeluarkan sebanyak 1957 unit sahaja khususnya di pasaran Malaysia. Setiap satu daripadanya diukir dengan nombor siri di belakang setiap jam iaitu pada permukaan keluli tahan karat dan bakal menjadi koleksi yang paling bernilai buat penggemar aksesori itu.

Malah, jam tangan yang bersaiz 41 mm ini juga mempunyai paparan imej siluet Bapa Kemerdekaan,Tunku Abdul Rahman pada keluli tahan karat dan rekaan hitam selain jam tangan edisi terhad ini membawa jiwa klasik tetapi elegan dan kontemporari.

Jam tangan edisi terhad Ice Watch yang berkonsepkan minimalis dengan talinya diperbuat daripada kulit dijual pada harga RM699 seunit, dan boleh didapati di seluruh rangkaian Ice Watch seluruh negara.

Selain Ice Merdeka, Ice Watch Malaysia turut mengeluarkan beberapa jenis jam tangan iaitu Ice Sixty Nine, Ice Steel dan Ice Sunset.

 

Ice Sixty Nine merupakan model wanita kerana pilihan warnanya adalah biru, ungu, fuschia dan coral yang pastinya menyerlah. Ice Watch mempunyai dua pilihan saiz iaitu kecil (38mm) dan sederhana (43mm). Yang menariknya, jam tangan tersebut kalis air! 

Ice Steel dapat melengkapkan imej sebagai lelaki maskulin. Ia datang dalam dua saiz iaitu sederhana (43mm) dan besar (48mm), serta pilihan warna yang disukai ramai iaitu hitam, biru gelap, grey dan green dial. Pastinya jejaka tertarik dengan koleksi jam tersebut!

Ice Sunset sangat sesuai untuk dijadikan aksesori kerana ia dapat menyempurnakan fesyen anda! Bukan sahaja nampak chic, pada masa yang sama imej yang berani. Jam koleksi ini juga mempunyai dua saiz iaitu kecil (34mm) dan sederhana (40mm).

Ditulis Oleh : Nik Nur Amira

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Hari Ini Sun, 7 Jun 2020
Hiburan Thu, 5 Sep 2019

Kim Woo Bin -Shin Min Ah Kahwin?

Tak sabar nak tengok majlis resepsi diorang!

Hiburan Wed, 10 Apr 2019

11 Tahun Tanpa Single Baharu, Raihan Tetap Laku!

Siapa cakap kumpulan Legend dah tak aktif, baca ni!

Hiburan Mon, 23 Sep 2019
Hiburan Thu, 31 Jan 2019

Pelakon Eiffel…I’m In Love Saphira Indah Meninggal Dunia

Salam Takziah buat seluruh keluarga Allahyarhamah Saphira Indah…

Events Tue, 9 Apr 2019

Barisan Artis Lagenda Bakal Buat Persembahan, Jom Ke KL Jamm 27-28 April Ini!

KL Jamm yang dianjurkan Music Unlimited International Sdn.Bhd ini, bakal menggabungkan pelbagai genre muzik seperti rock, hip hop, jazz dan juga pop. 

Hiburan Mon, 7 Oct 2019

Abby Abadi Mohon Doa Semua, Anak Makin Kritikal

Sama-sama kita doakan yang terbaik buat Abby Abadi dan keluarga. Semoga semuanya baik-baik sahaja!

Hiburan Mon, 11 Nov 2019

Tujuh Tahun Hilang…Cinta Laura Keihl Rai Kepulangan Dengan ‘Vida’

Masih ingat lagu Oh Baby nyanyian Cinta Laura dulu?

Hiburan Thu, 26 Jul 2018

Tahniah! Comelnya Baby Keempat Pasangan Pelakon Ini

Kata pelakon dan pengusaha hotel butik, Fauzi Nawawi, Lisdawati sepatutnya melahirkan pada 20 Julai lalu tetapi terlewat beberapa hari.

| Live TV