Events By: Marcella November 14, 2021 @ 3:48pm

Siti Nordiana Bakal Tampil Berkolaborasi Dengan Bunga

Penyanyi, pelakon dan pengacara, Siti Nordiana berjaya memenangi trofi kategori Penyanyi Wanita Popular dan Artis Versatil Popular Anugerah Bintang Popular BH ke-34 (ABPBH 34).

Menurut Siti Nordiana atau mesra disapa Nana, dia bersyukur kerana masih menjadi pilihan peminat.

Malah, kelab peminat Nana, Siti Nordiana FC juga merangkul trofi Anugerah FANtastik Popular.

“Alhamdulillah, saya bersyukur atas kemenangan ini. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua peminat yang mengundi dan tak henti menyokong,” katanya.

Dalam perkembangan lain, Nana juga bakal muncul dengan sebuah lagu baharu bersama Bunga pada bulan ini.

“Lepas ini, saya akan muncul dengan single bersama Bunga, ia memang konsep yang berbeza dengan saya punya kebiasaan sebab daripada segi muzik video dia pun, memang kalau orang tengok nanti, memang akan rasa macam wow, lainnya.

“Jadi, anda mesti akan suka dengan muzik video lagu ini sebab lagu ini memang sesuatu yang berbeza daripada saya. Jadi, anda nantikan bulan ini juga, insya-Allah,” katanya semasa ditemui di belakang pentas.

Nana berkata, dia mahu mengikuti trend anak muda masa kini agar dapat menarik perhatian mereka untuk meminati lagunya.

“Kalau kita ikut trend sekarang ni memang banyak lagu-lagu yang bergenre seperti hip hop, rap macam tu jadi igauan anak-anak muda.

“Jadi macam saya dah ada ‘certain followers’ saya yang seusia dengan saya, jadi saya nak cuba cari peminat-peminat yang mungkin selama ni tak pernah meminati genre saya.

“Mungkin ini adalah percubaan saya untuk tampil dengan genre yang dekat di hati mereka yang lebih muda,” jelasnya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 8 Oct 2018

唐老鸭84岁生日周边商品满出来!

今年9月6日正是唐老鸭的84岁生日,迪士尼因此推出众多周边商品,绒毛抱枕到录音带行动电源,至今都还买得到唷!

Trending Wed, 25 Mar 2020
Featured Mon, 17 Oct 2022
familuv Tue, 11 Dec 2018

5 Cara Yang Boleh Ibu Lakukan Untuk Melegakan Anak Sembelit

Kanak-kanak normal biasanya buang air besar 2 kali seminggu.

Events Wed, 17 Oct 2018

Wanna Learn Sign Language? Here’s Dates for Some Upcoming Classes

It’s a good language to add to our list of expertise.

Featured Sat, 8 Oct 2022
Trending Tue, 1 Oct 2019

Saman ‘Mat Delivery’ Kerana Lambat Hantar ..

hanya kerana lambat menerima barang yang dipesan, terus nak saman ! Tapi kenapa ya ?

Featured Fri, 9 Sep 2022

| Live TV