Events By: Marcella November 14, 2021 @ 3:48pm

Siti Nordiana Bakal Tampil Berkolaborasi Dengan Bunga

Penyanyi, pelakon dan pengacara, Siti Nordiana berjaya memenangi trofi kategori Penyanyi Wanita Popular dan Artis Versatil Popular Anugerah Bintang Popular BH ke-34 (ABPBH 34).

Menurut Siti Nordiana atau mesra disapa Nana, dia bersyukur kerana masih menjadi pilihan peminat.

Malah, kelab peminat Nana, Siti Nordiana FC juga merangkul trofi Anugerah FANtastik Popular.

“Alhamdulillah, saya bersyukur atas kemenangan ini. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua peminat yang mengundi dan tak henti menyokong,” katanya.

Dalam perkembangan lain, Nana juga bakal muncul dengan sebuah lagu baharu bersama Bunga pada bulan ini.

“Lepas ini, saya akan muncul dengan single bersama Bunga, ia memang konsep yang berbeza dengan saya punya kebiasaan sebab daripada segi muzik video dia pun, memang kalau orang tengok nanti, memang akan rasa macam wow, lainnya.

“Jadi, anda mesti akan suka dengan muzik video lagu ini sebab lagu ini memang sesuatu yang berbeza daripada saya. Jadi, anda nantikan bulan ini juga, insya-Allah,” katanya semasa ditemui di belakang pentas.

Nana berkata, dia mahu mengikuti trend anak muda masa kini agar dapat menarik perhatian mereka untuk meminati lagunya.

“Kalau kita ikut trend sekarang ni memang banyak lagu-lagu yang bergenre seperti hip hop, rap macam tu jadi igauan anak-anak muda.

“Jadi macam saya dah ada ‘certain followers’ saya yang seusia dengan saya, jadi saya nak cuba cari peminat-peminat yang mungkin selama ni tak pernah meminati genre saya.

“Mungkin ini adalah percubaan saya untuk tampil dengan genre yang dekat di hati mereka yang lebih muda,” jelasnya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 12 May 2018

Jangan Makan 5 Makanan Ini Secara Mentah. No.3 Itu Yang Selalu Anda Makan!

Jangan fikir bahan masakan yang mentah boleh dimakan sesuka hati ya! Bahaya sebenarnya.

Trending Wed, 20 Nov 2019

Limited G-Dragon X Nike Collab Sneakers Got Resold For RM35,000; That’s Almost RM34,000 More Than Its Normal Price!

G-Dragon, who doesn’t know him? Even if you’re not a fan of K-Pop or a fan of fashion, you must have at least heard of “wow, fantastic baby” once in your entire life. And who […]

Hiburan Mon, 9 Jul 2018

Kena Kecam Hebat, Pegawai Akhbar KBS Undur Diri…

Numan berterima kasih kepada Syed Saddiq yang memberinya peluang sepanjang kempen pilihan raya di Muar dan fasa transisi di KBS dan menganggap ia satu penghormatan untuk dirinya.

Trending Thu, 19 Mar 2020

Penumpang Bas JB Ke Kuantan Disyaki Positif Covid-19

EKORAN penularan wabak covid-19 yang semakin membimbangkan waktu ini, pihak kerajaan telah mengambil beberapa langkah inisiatif bagi membendungnya termasuklah menkuarantinkan diri di rumah. Arahan Kawalan Pergerakan telah dikeluarkan oleh perdana menteri Malaysia berkuatkuasa sejak 18 […]

Trending Tue, 1 Jan 2019

Gunung Agung Bali Dalam Status Merbahaya, Amaran Lahar Api DiKeluarkan

Satu Lagi Gunung Berapi Indonesia Meletus, Gunung Agung Bali Dalam Status Merbahaya, Penduduk Sekitar Sungai Diberi Amaran Lahar Api

Hiburan Wed, 13 Nov 2019

Marina Mahathir Kurang Setuju Idea Pembikinan Filem Bapa?

Diterbitkan oleh Reliance Media Group Sdn Bhd, naskhah terbabit berbeza daripada filem tayangan 2015 yang turut menampilkan pemimpin berkenaan dalam beberapa babak.

Featured Tue, 18 Sep 2018

Adakah Kafein Menyebabkan Ketagihan?

Adakah anda ketagih kafein?

Hiburan Sat, 8 Sep 2018

Tahniah! Tasha Manshahar sah bergelar isteri kepada Raqib

Selepas dua tahun perkenalan, penyanyi Tasha Manshahar selamat bergelar isteri kepada penyanyi, Fahrur Raqib Abdul Majid, 28, dengan sekali lafaz di Masjid Jamek Kajang, hari ini.

Hiburan Sat, 14 Apr 2018

Insan Lain Punca Hubungan Putus – Zahirah MacWilson!

Apa maksudnya insan lain itu agaknya? Hanya kedua mereka yang faham kiasan masing-masing.

| Live TV