Trending By: Attiqah Mohd December 2, 2020 @ 4:40pm

“So Sweet” – Neelofa Tak Sengaja Dedah Panggilan PU Riz Untuknya

Wah! nampaknya kisah cinta antara Neelofa dan PU Riz semakin menjadi bualan ramai sejak PU Riz dikhabarkan menghantar rombongan merisik.

Terbaru, menerusi Instastory, Neelofa dilihat memuatnaik sebuah buku istimewa yang dihadiahkan oleh PU Riz kepadanya.

Perhatian netizen beralih kepada halaman pertama buku tersebut yang menunjukkan PU Riz menulis sekeping nota dan terselit huruf Ha Ba yang disambungkan menjadi Hubun. 

Hubun dalam bahasa Arab bermaksud Love dan ini bermakna PU Riz memanggil Neelofa dengan panggilan Love. 

Sweetnya! Tak sabar nak tengok pasangan ini sama-sama ke jinjang pelamin.. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Fab Foodies! Sun, 19 May 2019

Grand Bazar Ramadan Raya 2019 Himpun 300 Gerai, Meriah Beb!

Jom ajak keluarga & kawan-kawan ke Grand Bazar Ramadan Raya 2019, macam-macam ada tau!

Hiburan Wed, 20 Jun 2018

Rahsia Awet Muda? Bukan Mineral Tapi Susu Segar

Patutlah kulit licin betul, susu segar rahsianya! Korang tak nak try? Mana tahu boleh nampak awet muda macam Mariah Carey.

FESYEN Tue, 6 Mar 2018

8 Fesyen Paling Memukau Oscar 2018

Bukan sahaja filem yang akan dipertaruhkan dan mendapat perhatian lensa kamera tetapi, fesyen yang dipakai oleh artis yang datang memeriahkan juga turut menjadi perhatian. Kalau peminat fesyen diluar sana ingin tahu antara fesyen yang berjaya memukau Oscar 2018, ini antara senarai fesyen tersebut

Hiburan Tue, 31 Jul 2018

Catriona Ross Berbesar Hati Dipuji Dr Amalina?

Memilih gaya hidup yang sihat, pelakon Catriona Ross membuktikan dengan usaha yang berterusan dalam melakukan senaman dan menjaga pengambilan makanan, mampu menurunkan berat badan tanpa mengambil sebarang pil kurus. Dr Amalina memuji usaha yang dibuat oleh pelakon itu……..

Trending Tue, 16 Jul 2019

研究证实:接吻能「帮女生减肥」、越亲人越美

研究证实:亲吻既能展现亲密,又能让身体健康,不要吝啬亲你的另一半啊~

Hiburan Fri, 21 Sep 2018

‘Kerana Hati, Sudah Dimiliki’, Elfira Loy Mengaku Dah Bertunang

Saya berkongsi sekeping foto pada majlis istimewa yang berlaku tahun ini. Saya sangat gembira, terharu dan tersentuh. Tahniah, El & pasangan!

Trending Tue, 16 Oct 2018

Harga Rokok Naik Hujung Bulan

Kali terakhir, syarikat pengeluar rokok menaikkan harga jualan runcit rokok pada November 2015.

Trending Fri, 27 Apr 2018

9 Tahun Bersama, Apek Ucap Selamat Tinggal!

Saya baru berumur 29 tahun, sebagai penjaga gol, perjalanan karier saya masih panjang dan saya yakin masih mampu memberikan yang terbaik kepada pasukan yang bakal disertai kelak, kata Apek.

LIFESTYLE Wed, 24 Apr 2019

Experience Art & Cultures by Katja Loher During Your Stay at The House Collective

It’s a special type of experience indulging in art and fine hotels.

Fab Foodies! Mon, 25 Mar 2019

Jom Buka Puasa at Vasco’s Royal Themed Buffet This Coming Ramadan

What better way to buka puasa than by having a feast fit for a King.

| Live TV