Events By: Salma Syahbuddin March 28, 2019 @ 11:39am

Tiga Tahun Makin Wow Di CJ WOW SHOP!

Sempena sambutan ulang tahun ke-3 CJ WOW SHOP, rangkaian beli-belah serba inovatif di rumah ini menyasarkan pertumbuhan lebih pesat pada tahun 2019 dalam mengukuhkan kedudukannya sebagai platform perniagaan media berpaksikan pelanggan yang terkemuka di Malaysia.

Justeru itu, selepas mengekalkan kejayaan dalam tempoh tiga tahun, CJ WOW SHOP menyasarkan untuk melangkaui jualan tahunan sebanyak RM300 juta pada tahun 2019. Matlamat ini ditetapkan berdasarkan prestasi hebatnya pada tahun lalu. Ini sekaligus berjaya melangkaui sasaran pendapatan sebanyak RM200 juta pada penghujung tahun 2018.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif MP CJ ENM Sdn Bhd, kejayaan yang berterusan dalam tempoh tiga tahun lalu menunjukkan rakyat Malaysia semakin terbuka untuk membeli belah di rumah.

” Pencapaian ini meletakkan CJ WOW SHOP pada kedudukan lebih kukuh dalam melaksanakan komitmen kami dalam menyediakan satu pengalaman ‘shoppertainment’ unik bagi pelanggan – yang bukan sahaja menghiburkan tetapi juga bermaklumat dan boleh dipercayai. Kami akan terus mempertingkatkan mutu kehidupan mereka dengan meningkatkan akses mereka kepada produk dan perkhidmatan mengikut kemudahan mereka, di rumah dan mana-mana sahaja tidak kira masa.” Katanya.

Terbaharu, CJ WOW SHOP telah memperkenalkan ‘WOW Cantik’, satu rancangan fesyen & kecantikan yang memaparkan penstriman sosial secara siaran langsung. ‘WOW Cantik’ akan diacarakan oleh Yana Samsudin dan disiarkan di TV9 pada pukul 10 pagi setiap Jumaat. Rancangan ini akan menyaksikan interaksi dengan penonton di rumah mahupun studio dengan masa nyata.

Dan, sempena mengiktiraf peranan penting pelanggannya, CJ WOW SHOP mengumumkan pelancaran tiga kempen ‘3 Tahun Makin WOW’, yang merangkumi satu siri promosi melalui pelbagai saluran CJ WOW SHOP, termasuk platform TV, dalam talian, dan mudah alih.

Kempen selama 3 minggu ini akan bermula dengan rancangan siaran langsung khas yang berdurasi 23 jam pada 30 dan 31 Mac di ntv7, 8tv dan TV9. Memaparkan barisan hos kegemaran penonton setia CJ WOW SHOP seperti  Zaim Helmi, Lily Liyana, Diana Rusdi, Jimmy Shanley, Baki Zainal, Pauline Tan, Gary Yap dan ramai lagi.Dan, apa yang menariknya,  satu video muzik khas telah dihasilkan dengan menggandingkan barisan hos  bersama kumpulan muzik popular tanah air, Back2Basixx.

Jadi, jangan ketinggalan pelanggan boleh menikmati lebih nilai dan penjimatan melalui promosi eksklusif  bermula dari 30 Mac sehingga 21 April. 

 

30 Mac- 31 Mac 2019 1 – 21 April 2019 

  • WOW RM30 untuk pembelian seterusnya yang bernilai RM 199 dan ke atas melalui pusat panggilan dan secara dalam talian (sah sehingga 30 Jun 2019)

 

  • BAUCER DISKAUN WOW RM30 untuk pembelian seterusnya yang bernilai RM 199 dan ke atas melalui pusat panggilan dan secara dalam talian (sah sehingga 30 Jun 2019)
  • BAUCER DISKAUN WOW RM10 untuk semua pembelian produk TV melalui pusat panggilan dan dalam talian
  • BAUCER DISKAUN WOW RM3 untuk pembelian dalam talian
  • 5% MATA GANJARAN WOW bagi pembelian dalam talian
  • 5% MATA GANJARAN WOW bagi pembelian dalam talian

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 24 Jul 2021

Pelakon Veteran Datuk Baharuddin Omar Meninggal Dunia Akibat Sesak Nafas

Industri hiburan hari ini dikejutkan dengan kehilangan sebutir permata yang pernah menyinari dunia perfileman suatu ketika dahulu. Pelakon veteran Datuk Baharuddin Omar, 85, atau lebih dikenali dengan watak Anjang Aki dilaporkan menghembuskan nafas terakhir di kediamannya […]

Hiburan Fri, 8 Mar 2019

Bapa Angkat Azharina Kini Tenat Di Hospital

Semoga Papa Hamidi diberi kesembuhan segera.Insya Allah…

Hiburan Mon, 4 Nov 2019
Hiburan Mon, 24 Sep 2018
FESYEN Wed, 2 Oct 2019
Hiburan Mon, 24 Feb 2020

[VIDEO] Macam Majlis Kahwin! Sekitar Majlis Aqiqah Anak Anzalna Nasir Yang Gah

Family En.Nasir ni memang cantik belaka semuanya kan?

Hiburan Tue, 21 Aug 2018

Kurang 24 Jam, Video Kejutan Raisa Buat Suami Dapat Jutaan Tontonan

Menerusi video bertajuk Our Little Light itu, suaminya Hamish Daud dilihat terkejut seterusnya mengalirkan air mata selepas isterinya menunjukkan keputusan ujian kehamilan.

Featured Tue, 26 Oct 2021

Manusia Terkaya Dunia, Jeff Bezos Mahu Bina ‘Business Park’ Di Angkasa

Siapa yang tidak kenal dengan pengasas Amazon, Jeff Bezos yang juga mempunyai syarikat aero angkasanya tersendiri, Blue Origin. Blue Origin yang juga merupakan syarikat pelancongan angkasa baru-baru ini mengumumkan bahawa syarikat ini bercadang untuk membina […]

Fab Foodies! Thu, 18 Apr 2019

Celebrate this Egg-static Easter Sunday with Some Good Food at DoubleTree by Hilton JB

There are even fun activities like colouring, egg painting and egg hunting for the kids!

Hiburan Mon, 2 Jul 2018

Remy Ishak Berang, Sifatkan Individu Terbabit Sebagai Kurang Ajar Dan Bodoh!

Remy turut memberitahu tindakan lelaki tersebut disifatkan sebagai kurang ajar dan melampaui batas kerana bertindak bodoh.

| Live TV