Events By: Salma Syahbuddin March 28, 2019 @ 11:39am

Tiga Tahun Makin Wow Di CJ WOW SHOP!

Sempena sambutan ulang tahun ke-3 CJ WOW SHOP, rangkaian beli-belah serba inovatif di rumah ini menyasarkan pertumbuhan lebih pesat pada tahun 2019 dalam mengukuhkan kedudukannya sebagai platform perniagaan media berpaksikan pelanggan yang terkemuka di Malaysia.

Justeru itu, selepas mengekalkan kejayaan dalam tempoh tiga tahun, CJ WOW SHOP menyasarkan untuk melangkaui jualan tahunan sebanyak RM300 juta pada tahun 2019. Matlamat ini ditetapkan berdasarkan prestasi hebatnya pada tahun lalu. Ini sekaligus berjaya melangkaui sasaran pendapatan sebanyak RM200 juta pada penghujung tahun 2018.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif MP CJ ENM Sdn Bhd, kejayaan yang berterusan dalam tempoh tiga tahun lalu menunjukkan rakyat Malaysia semakin terbuka untuk membeli belah di rumah.

” Pencapaian ini meletakkan CJ WOW SHOP pada kedudukan lebih kukuh dalam melaksanakan komitmen kami dalam menyediakan satu pengalaman ‘shoppertainment’ unik bagi pelanggan – yang bukan sahaja menghiburkan tetapi juga bermaklumat dan boleh dipercayai. Kami akan terus mempertingkatkan mutu kehidupan mereka dengan meningkatkan akses mereka kepada produk dan perkhidmatan mengikut kemudahan mereka, di rumah dan mana-mana sahaja tidak kira masa.” Katanya.

Terbaharu, CJ WOW SHOP telah memperkenalkan ‘WOW Cantik’, satu rancangan fesyen & kecantikan yang memaparkan penstriman sosial secara siaran langsung. ‘WOW Cantik’ akan diacarakan oleh Yana Samsudin dan disiarkan di TV9 pada pukul 10 pagi setiap Jumaat. Rancangan ini akan menyaksikan interaksi dengan penonton di rumah mahupun studio dengan masa nyata.

Dan, sempena mengiktiraf peranan penting pelanggannya, CJ WOW SHOP mengumumkan pelancaran tiga kempen ‘3 Tahun Makin WOW’, yang merangkumi satu siri promosi melalui pelbagai saluran CJ WOW SHOP, termasuk platform TV, dalam talian, dan mudah alih.

Kempen selama 3 minggu ini akan bermula dengan rancangan siaran langsung khas yang berdurasi 23 jam pada 30 dan 31 Mac di ntv7, 8tv dan TV9. Memaparkan barisan hos kegemaran penonton setia CJ WOW SHOP seperti  Zaim Helmi, Lily Liyana, Diana Rusdi, Jimmy Shanley, Baki Zainal, Pauline Tan, Gary Yap dan ramai lagi.Dan, apa yang menariknya,  satu video muzik khas telah dihasilkan dengan menggandingkan barisan hos  bersama kumpulan muzik popular tanah air, Back2Basixx.

Jadi, jangan ketinggalan pelanggan boleh menikmati lebih nilai dan penjimatan melalui promosi eksklusif  bermula dari 30 Mac sehingga 21 April. 

 

30 Mac- 31 Mac 2019 1 – 21 April 2019 

  • WOW RM30 untuk pembelian seterusnya yang bernilai RM 199 dan ke atas melalui pusat panggilan dan secara dalam talian (sah sehingga 30 Jun 2019)

 

  • BAUCER DISKAUN WOW RM30 untuk pembelian seterusnya yang bernilai RM 199 dan ke atas melalui pusat panggilan dan secara dalam talian (sah sehingga 30 Jun 2019)
  • BAUCER DISKAUN WOW RM10 untuk semua pembelian produk TV melalui pusat panggilan dan dalam talian
  • BAUCER DISKAUN WOW RM3 untuk pembelian dalam talian
  • 5% MATA GANJARAN WOW bagi pembelian dalam talian
  • 5% MATA GANJARAN WOW bagi pembelian dalam talian

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 9 Dec 2019

Tiga Tahun Menanti, Hafiz Teruja Ke Pentas Final AJL 34!

Antara lagu ‘favourite’ tahun ini!

TECH Fri, 30 Aug 2019

Engineered for the Future, Lenovo™ ThinkPad™ Laptops are Smarter and Better!

New ThinkPad X1 Carbon 7th Gen, joined by X1 Yoga™ 4th Gen, X390 and T490 get smarter via 10th Gen Intel® Core™ Processors

Hiburan Fri, 9 Feb 2018

HERE’S THE TOP 10 MOST LISTENED-TO KPOP GROUPS ON SPOTIFY

These bands are doing really well and the stats are here to prove it.

Hiburan Sat, 21 Dec 2019
Hiburan Tue, 19 Jun 2018

Big Hit Entertainment Has Started Suing BTS’ Haters

When Big Hit Entertainment said they will start suing, they weren’t joking

Hiburan Wed, 3 Jul 2019
Events Mon, 15 Jul 2019

SNSD Member Hyoyeon will be Coming to Zouk Genting as DJ Hyo

Hyoyeon proves fans (and anti-fans) that SNSD isn’t all about look, in fact they are bomb with talents!

Hiburan Wed, 6 Jun 2018

Tak Rasa Beban Pun, Saya Okay!

Alif Satar akan sentiasa pastikan berkongsi foto dan aktiviti keluarga yang sesuai bersama peminat…Terbaiklah!

Contest Wed, 15 Jan 2020

#XtraGiveaway: WIN 40 Free Tickets To Watch This Special Show Performances At Sunway Lagoon

Enter now and celebrate your CNY with the most amazing performances at Sunway Lagoon!

| Live TV