Events By: Salma Syahbuddin March 28, 2019 @ 11:39am

Tiga Tahun Makin Wow Di CJ WOW SHOP!

Sempena sambutan ulang tahun ke-3 CJ WOW SHOP, rangkaian beli-belah serba inovatif di rumah ini menyasarkan pertumbuhan lebih pesat pada tahun 2019 dalam mengukuhkan kedudukannya sebagai platform perniagaan media berpaksikan pelanggan yang terkemuka di Malaysia.

Justeru itu, selepas mengekalkan kejayaan dalam tempoh tiga tahun, CJ WOW SHOP menyasarkan untuk melangkaui jualan tahunan sebanyak RM300 juta pada tahun 2019. Matlamat ini ditetapkan berdasarkan prestasi hebatnya pada tahun lalu. Ini sekaligus berjaya melangkaui sasaran pendapatan sebanyak RM200 juta pada penghujung tahun 2018.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif MP CJ ENM Sdn Bhd, kejayaan yang berterusan dalam tempoh tiga tahun lalu menunjukkan rakyat Malaysia semakin terbuka untuk membeli belah di rumah.

” Pencapaian ini meletakkan CJ WOW SHOP pada kedudukan lebih kukuh dalam melaksanakan komitmen kami dalam menyediakan satu pengalaman ‘shoppertainment’ unik bagi pelanggan – yang bukan sahaja menghiburkan tetapi juga bermaklumat dan boleh dipercayai. Kami akan terus mempertingkatkan mutu kehidupan mereka dengan meningkatkan akses mereka kepada produk dan perkhidmatan mengikut kemudahan mereka, di rumah dan mana-mana sahaja tidak kira masa.” Katanya.

Terbaharu, CJ WOW SHOP telah memperkenalkan ‘WOW Cantik’, satu rancangan fesyen & kecantikan yang memaparkan penstriman sosial secara siaran langsung. ‘WOW Cantik’ akan diacarakan oleh Yana Samsudin dan disiarkan di TV9 pada pukul 10 pagi setiap Jumaat. Rancangan ini akan menyaksikan interaksi dengan penonton di rumah mahupun studio dengan masa nyata.

Dan, sempena mengiktiraf peranan penting pelanggannya, CJ WOW SHOP mengumumkan pelancaran tiga kempen ‘3 Tahun Makin WOW’, yang merangkumi satu siri promosi melalui pelbagai saluran CJ WOW SHOP, termasuk platform TV, dalam talian, dan mudah alih.

Kempen selama 3 minggu ini akan bermula dengan rancangan siaran langsung khas yang berdurasi 23 jam pada 30 dan 31 Mac di ntv7, 8tv dan TV9. Memaparkan barisan hos kegemaran penonton setia CJ WOW SHOP seperti  Zaim Helmi, Lily Liyana, Diana Rusdi, Jimmy Shanley, Baki Zainal, Pauline Tan, Gary Yap dan ramai lagi.Dan, apa yang menariknya,  satu video muzik khas telah dihasilkan dengan menggandingkan barisan hos  bersama kumpulan muzik popular tanah air, Back2Basixx.

Jadi, jangan ketinggalan pelanggan boleh menikmati lebih nilai dan penjimatan melalui promosi eksklusif  bermula dari 30 Mac sehingga 21 April. 

 

30 Mac- 31 Mac 2019 1 – 21 April 2019 

  • WOW RM30 untuk pembelian seterusnya yang bernilai RM 199 dan ke atas melalui pusat panggilan dan secara dalam talian (sah sehingga 30 Jun 2019)

 

  • BAUCER DISKAUN WOW RM30 untuk pembelian seterusnya yang bernilai RM 199 dan ke atas melalui pusat panggilan dan secara dalam talian (sah sehingga 30 Jun 2019)
  • BAUCER DISKAUN WOW RM10 untuk semua pembelian produk TV melalui pusat panggilan dan dalam talian
  • BAUCER DISKAUN WOW RM3 untuk pembelian dalam talian
  • 5% MATA GANJARAN WOW bagi pembelian dalam talian
  • 5% MATA GANJARAN WOW bagi pembelian dalam talian

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 26 Feb 2018

Fazley Yaakob Naik Angin!

Judul tersebut mendapat kecaman serta kritikan dari seorang penggiat seni kulinari melalui media sosial sehingga tular diperkatakan netizen khususnya di kalangan pencinta masakan.

Hiburan Mon, 25 Nov 2019

Penyanyi K-Pop Goo Hara Ditemui Mati

Polis masih menyiasat punca kematian Goo.

Fab Foodies! Sat, 18 May 2019

You Can Now Use Your Touch ‘n Go eWallet to Pay at KFC

TNG Digital Sdn Bhd announced a strategic partnership with the country’s biggest quick service restaurant chain, KFC Malaysia. Customers can now make QR-payments across all KFC restaurants nationwide using Touch ‘n Go eWallet. Syahrunizam Samsudin, […]

Events Tue, 10 Jul 2018

Watch Professional Lion Dancers Battle it Out in this Year’s Championship

There are more than 30 troupes from all over the world competing.

Hiburan Mon, 25 Nov 2019

Tiara Tertekan, Harap Puteri Gunung Ledang The Musical (PGL 2020) Dapat Sambutan

Pernah menonton pementasan PGL yang dahulu…set dan lakonan sangat mantap!

Hiburan Thu, 25 Apr 2019

Sisi Matang Aziz Harun Dalam ‘Jauh’

Selepas kejayaan ‘Senyum’ dan ‘Jangan’, Aziz Harun kembali dengan single terbaru berjudul Jauh. ‘Jauh’ mengisahkan tentang hubungan yang tidak berhasil dan menerusi liriknya, Aziz menggambarkan usahanya untuk mengekalkan hubungan itu, namun perkara-perkara yang diharapkannya itu tidak […]

Hiburan Wed, 20 Jun 2018

Chanyeol and Seohyun Caught in an Intimate Moment

They look so perfect together.

Hiburan Thu, 27 Dec 2018

Cantiknya! Raja Ilya Kongsi Gambar Pertama Selepas Bergelar Isteri

Alhamdulillah…Semoga kekal bahagia hingga Jannah.

Hiburan Thu, 14 Jun 2018

Ini Rupanya Cara Aaron Aziz Bangkitkan Feel Raya!

Ada juga yang memilih untuk menaiki pesawat, lebih selesa dan cepat katanya. Terpulanglah… asalkan tiba ke destinasi dituju. Betul tak?

Hiburan Mon, 30 Dec 2019

Ahmad Dhani Keluar Penjara, Lagu Dewa 19 Berkumandang Sekitar Jakarta

Usai ketibaan Ahmad Dhani tiba di kediaman di kawasan Pondok Pinang, Jakarta Selatan, ramai peminatnya termasuklah pihak media sudah siap menunggu. 

| Live TV