Events By: Salma Syahbuddin April 23, 2020 @ 1:00pm

[VIDEO] Takde Idea Nak Masak Apa? Nah! Ini Mungkin Menu ‘Favourite’ Orang Bujang Sepanjang Ramadan

Masih dalam perintah kawalan pergerakan, namun sambutan Ramadan adalah yang paling ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia.

Walaupun sedikit berbeza dari tahun sebelumnya, pastinya idea memasak ataupun menu yang telah disenaraikan untuk melalui 30 hari Ramadan telah digunakan sepanjang tempoh PKP ni kan, betul tak?

So, jangan risau kalau korang dah takde idea nak masak apa. Terutama sekali, orang bujang. Korang boleh ikut je langkah-langkah yang sama seperti chef popular media sosial ini.

Nah, ini mungkin resepi yang simple dan enak yang korang boleh follow!

Tapi, bagi orang bujang yang nak masak masakan ‘berat’, korang boleh saksikan program Jom Berbuka, setiap hari Sabtu, jam 6 petang, hanya di TV3.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 7 Nov 2017

GEMPAR! KIP BUAT APA DI ARGENTINA

Siapa yang tidak kenal dengan “Super KIP” negara kan? Di awal usia 19 tahun , Khairul Idham Pawi atau “Super KIP” ini telah melakar sejarah dalam dunia permotoran Negara apabila muncul sebagai juara ketika perlumbaan di Argentina baru-baru ini.

Hiburan Tue, 28 Aug 2018

Bau Badan Dipertikaikan, Khai Bahar Tak Kisah

Penyanyi Khai Bahar mempunyai masalah bau badan? Betul ke?

Hiburan Fri, 10 May 2019

Hafiz Hamidun ‘Sihat’ Sebab Dah Jumpa Pengganti?

Akui Hafiz, dia kini dalam proses memilih. Wow siapa agaknya wanita bertuah tu?

LIFESTYLE Thu, 22 Nov 2018

Jangan Main-Main, Kenali Simptom Denggi Lebih Awal!

Lebih baik mencegah dari merawat dimana secara tidak langsung dapat memberi kita membuat keputusan dengan pantas dengan terus ke hospital untuk mengambil rawatan

Contest Wed, 8 May 2019

Your Selfie Could Just Win You RM100,000!

Seriously, you just need to snap away!

Events Fri, 29 Dec 2017
Events Tue, 17 Sep 2019

19位歌手轮翻献唱!齐聚3大种族以音乐献爱心

齐聚3大种族力量,19位歌手轮翻献唱,以音乐为原住民部落发展基金筹款,亦欢庆马来西亚成立56周年日!

Hiburan Mon, 12 Feb 2018

AJL32 : SYAMEL ‘NERVOUS’ LIHAT PERSEMBAHAN FINALIS LAIN

Ketika ditanya sama ada Syamel akan meneruskan projek duet bersama Ernie lagi selepas ini, Syamel menyatakan kesudiannya jika diizinkan- Nya…

Events Wed, 20 Feb 2019

李心洁再任《金环奖》宣传大使!携手布朗特帕拉瑞

第三届马来西亚国际电影节暨金環奖正式掀起大幕!李心洁携布朗特帕拉瑞担任本届影展宣传大使。

| Live TV