Events By: Salma Syahbuddin April 23, 2020 @ 1:00pm

[VIDEO] Takde Idea Nak Masak Apa? Nah! Ini Mungkin Menu ‘Favourite’ Orang Bujang Sepanjang Ramadan

Masih dalam perintah kawalan pergerakan, namun sambutan Ramadan adalah yang paling ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia.

Walaupun sedikit berbeza dari tahun sebelumnya, pastinya idea memasak ataupun menu yang telah disenaraikan untuk melalui 30 hari Ramadan telah digunakan sepanjang tempoh PKP ni kan, betul tak?

So, jangan risau kalau korang dah takde idea nak masak apa. Terutama sekali, orang bujang. Korang boleh ikut je langkah-langkah yang sama seperti chef popular media sosial ini.

Nah, ini mungkin resepi yang simple dan enak yang korang boleh follow!

Tapi, bagi orang bujang yang nak masak masakan ‘berat’, korang boleh saksikan program Jom Berbuka, setiap hari Sabtu, jam 6 petang, hanya di TV3.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Fri, 20 Dec 2019

Misi Media Prima Digital Raikan 40 Anak-Anak Asnaf Dan Yatim Tonton Ejen Ali The Movie

Musim cuti sekolah kembali lagi dan pasti ramai yang merancang untuk membawa anak-anak khususnya pergi bercuti atau berhibur di hujung tahun. Mengambil kesempatan ini, lebih 10 orang sukarelawan daripada Media Prima Digital telah melaksanakan aktiviti […]

Hiburan Thu, 31 Jan 2019

Raysha Rizrose Terima Lamaran Ashraf Muslim ?

Wah, Tak sabar rasanya nak tengok cerita ni kan?

Hiburan Mon, 14 Oct 2019
FESYEN Thu, 21 Nov 2019
Hiburan Mon, 22 Jul 2019

‘Saya Malu Puji Anak Sendiri’- Rita Rudaini Tegur Ibu-Bapa Yang ‘Over’?

Wahai parents…lepaskanlah mereka bermain, kecil lagi..bina attitude anak-ana, ikut resmi padi ‘makin berisi makin tunduk’ jangan ikut resmi lalang ‘semakin tegak tiada berisi’

Hiburan Tue, 11 Jun 2019
Hiburan Tue, 3 Sep 2019
Hiburan Sun, 22 Sep 2019

Trofi Bintang Paling Popular ABPBH Ke-32 Milik Siapa Agaknya?

 Mampukah penyanyi lagu ‘Terlalu Memuja’ , Wany Hasrita mempertahankan trofi Bintang Paling Popular yang dimenanginya tahun lepas? “Tahun ini, saya tidak mahu terlalu berharap kerana saya bimbang kecundang. Rasanya sakit menyakitkan. ”Saya tahu apabila menggenggam […]

TECH Mon, 10 Dec 2018

Cara Bersihkan Jack Audio yang Tersumbat

Pernahkah anda mengalami gangguan dalam bicu audio pada telefon pintar kegemaran anda? Jika ya, anda boleh mencuba petua berikut dan menggunakannya.

Hiburan Thu, 15 Aug 2019

| Live TV