Events By: Salma Syahbuddin April 23, 2020 @ 1:00pm

[VIDEO] Takde Idea Nak Masak Apa? Nah! Ini Mungkin Menu ‘Favourite’ Orang Bujang Sepanjang Ramadan

Masih dalam perintah kawalan pergerakan, namun sambutan Ramadan adalah yang paling ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia.

Walaupun sedikit berbeza dari tahun sebelumnya, pastinya idea memasak ataupun menu yang telah disenaraikan untuk melalui 30 hari Ramadan telah digunakan sepanjang tempoh PKP ni kan, betul tak?

So, jangan risau kalau korang dah takde idea nak masak apa. Terutama sekali, orang bujang. Korang boleh ikut je langkah-langkah yang sama seperti chef popular media sosial ini.

Nah, ini mungkin resepi yang simple dan enak yang korang boleh follow!

Tapi, bagi orang bujang yang nak masak masakan ‘berat’, korang boleh saksikan program Jom Berbuka, setiap hari Sabtu, jam 6 petang, hanya di TV3.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Sun, 12 Aug 2018

Hari Raya Aidiladha 22 Ogos Ini

Bagi menyempurnakan titah perintah Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong, setelah diperkenan oleh Duli-Duli Yang Maha Mulia Raja-Raja, Malaysia mengisytiharkan bahawa tarikh Hari Raya Korban bagi negeri-negeri seluruh Malaysia telah ditetapkan pada hari Rabu, 22 Ogos 2018.

Hiburan Sun, 10 Feb 2019

Rai Ulang Tahun Ke 30, Neelofa Anjur Majlis Keagamaan

Alhamdulillah… Selamat Hari Jadi Neelofa!

Hiburan Wed, 27 Mar 2019

Awal, Scha Menang Saman RM345,305

Banyak kali juga ditipu apabila ada pihak ambil kesempatan. Jadi, pada usia sekarang Awal tidak mahu lagi dipijak.

Hiburan Fri, 11 May 2018

Lagu-lagu R Kelly Kena Boikot?

Muzik Kelly masih boleh didapati menerusi perkhidmatan itu tetapi keputusan untuk mengeluarkannya dari senarai lagu bermakna ia tidak akan dipromosi.

Hiburan Mon, 4 Mar 2019

王力宏314现身千人歌迷签名会

王力宏3月14日提前来马,现身千人「非公开式」歌迷签名会!

Hiburan Wed, 9 Oct 2019

Adira Akhirnya Mengaku Failkan Penceraian

Semoga dapat diselesaikan secara baik ya?

Hiburan Fri, 22 Feb 2019
Hiburan Sun, 29 Dec 2019

Nick Jonas Ganti Adam Levine Dalam THE VOICE 2020!

Nampaknya, persaingan agak sengit dalam The Voice musim terbaharu ni.

Hiburan Wed, 11 Dec 2019

Video Lucah Tular, Ini Jawapan Zul Arrifin!

Teknologi sekarang makin canggih. Selapas ahli politik, Zul Ariffin pula menjadi mangsa ‘DEEPFAKE”.

Hiburan Thu, 26 Dec 2019

Mira Filzah Dilarang Berkahwin?

Baru-baru ini pelakon dan pengacara popular yang menjadi buruan pengarah dan pihak produksi, Mira Filzah mengakui sedang berkawan dan mengenali hati budi seorang lelaki yang bukan dalam kalangan penggiat industri seni hiburan. Baca: Mira Filzah Jawab […]

| Live TV