Events By: Salma Syahbuddin April 23, 2020 @ 1:00pm

[VIDEO] Takde Idea Nak Masak Apa? Nah! Ini Mungkin Menu ‘Favourite’ Orang Bujang Sepanjang Ramadan

Masih dalam perintah kawalan pergerakan, namun sambutan Ramadan adalah yang paling ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia.

Walaupun sedikit berbeza dari tahun sebelumnya, pastinya idea memasak ataupun menu yang telah disenaraikan untuk melalui 30 hari Ramadan telah digunakan sepanjang tempoh PKP ni kan, betul tak?

So, jangan risau kalau korang dah takde idea nak masak apa. Terutama sekali, orang bujang. Korang boleh ikut je langkah-langkah yang sama seperti chef popular media sosial ini.

Nah, ini mungkin resepi yang simple dan enak yang korang boleh follow!

Tapi, bagi orang bujang yang nak masak masakan ‘berat’, korang boleh saksikan program Jom Berbuka, setiap hari Sabtu, jam 6 petang, hanya di TV3.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 7 Nov 2019

Ara Johari Teringin Berduet Dengan Ratu Rock Negara?

Kalau dua-dua artis ini bergabung, memang powerlah!

Events Fri, 27 Jul 2018

#daiTV3 : Agaknya Siapakah Dai’ Yang Bakal Tersingkir?

#daiTV3 akan menampilkan kembali 10 orang bakal pendakwah nusantara yang akan tampil dengan isu dakwah terbaharu yang diberikan sebagai tugas mereka untuk minggu kedua ini. 

Hiburan Mon, 26 Mar 2018

“Love Yourself” – Sherry Al Hadad Kongsi Pengalaman Bentuk Badannya

Justeru itu, Sherry mengambil keputusan untuk berkongsi pengalamannya itu kepada wanita yang mempunyai tubuh besar sepertinya agar tidak  hilang keyakinan diri

Hiburan Sat, 23 Nov 2019

Alhamdulillah…Haqiem Rusli Bawa Keluarga Tunai Umrah 28 November Ini

Alhamdulillah… Semoga semua urusan dipermudahkan buat Haqiem & keluarga.

Events Mon, 25 Nov 2019

妇唱夫随!李李仁为陶晶莹站台献大马处女唱

陶晶莹演唱会引领全场走入时光隧道,特别嘉宾「姐夫」李李仁也卯足全力,以吉他为爱妻伴奏,随后又开口献唱,夫妇俩携手上演一场游走弹唱的甜蜜戏码!

Hiburan Tue, 3 Sep 2019

Fasha Sandha Mengandung Lagi?

Betul Ke Fasha Sandha Mengandung?

Hiburan Mon, 26 Mar 2018

萧丽玲接拍杨毅恒电影 首赴日本拍摄取景

以电影《阿奇洛》(AQERAT)首摘第30届东京影展最佳导演的Edmund杨毅恒,日前找来Mayjune陈美君和Sherlyn萧丽玲饰演姐妹,远赴日本取景拍摄。萧丽玲向来以电视剧为主,此次转战大荧幕,让她直呼“又长知识了!”

Hiburan Sun, 5 Aug 2018

16年替身摔断骨头和韧带 巨石强森送他新车!

好莱坞男星巨石强森(Dwayne Johnson)人缘极佳,常透过自身影响力做善事,近来为了感谢特技替身Tanoai Reed,同时也是他的表兄弟,多年来的努力和牺牲,送上一台全新的车子,让对方感动落泪!

Hiburan Tue, 20 Mar 2018

T***k Fasha Pula Jadi Bualan!

Ia tetap menjadi kecaman netizen walau pun tidaklah nampak sebesar Elly Mazlein kan!

Hiburan Mon, 15 Jan 2018

Farid Kamil Bawa Pistol Ke Lokasi, Betul Ke?

Pengarah drama, Shuhaimi Lua mendedahkan Farid bukan sahaja menampar pelakon senior, malah beliau juga turut membawa pistol ke lokasi.

| Live TV