Events By: Salma Syahbuddin April 23, 2020 @ 1:00pm

[VIDEO] Takde Idea Nak Masak Apa? Nah! Ini Mungkin Menu ‘Favourite’ Orang Bujang Sepanjang Ramadan

Masih dalam perintah kawalan pergerakan, namun sambutan Ramadan adalah yang paling ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia.

Walaupun sedikit berbeza dari tahun sebelumnya, pastinya idea memasak ataupun menu yang telah disenaraikan untuk melalui 30 hari Ramadan telah digunakan sepanjang tempoh PKP ni kan, betul tak?

So, jangan risau kalau korang dah takde idea nak masak apa. Terutama sekali, orang bujang. Korang boleh ikut je langkah-langkah yang sama seperti chef popular media sosial ini.

Nah, ini mungkin resepi yang simple dan enak yang korang boleh follow!

Tapi, bagi orang bujang yang nak masak masakan ‘berat’, korang boleh saksikan program Jom Berbuka, setiap hari Sabtu, jam 6 petang, hanya di TV3.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 28 Feb 2018

Salman Khan takut nak kahwin!

Dua tahun lalu, bintang filem โ€˜Dev Dasโ€™ ini ย pernah juga membuat pengakuan tidak mahu berkahwin atas sebab tidak mampu menjadi seorang suami yang baik.

Program TV Sat, 18 Apr 2020

“Biar Tahu, Jangan Keliru” Merungkai Persoalan Berkaitan Agama Hanya Dalam Tanyalah Ustaz

InshaaAllah, segala persoalan berkaitan agama akan terjawab dalam Tanyalah Ustaz

Hiburan Sat, 26 Oct 2019
Hiburan Wed, 6 Jun 2018

Hilang 20 Kg, Apa Rahsia Ramlah Ram?

Sebelum ini berat badan saya 70 kilogram dan ada juga kawan-kawan ‘membawang’ pasal saya tetapi itulah orang kata buat kita semangat. Terbaiklah kak!

Hiburan Fri, 7 Sep 2018

Ini Ujian Paling Hebat Buat Saya โ€“ Ismail Izzani

Saya tak mahu komen mengenai apa yang didakwa oleh mereka. Bila tiba masanya saya akan keluarkan kenyataan. Sabarlah ya…

Events Mon, 26 Aug 2019

Rai Empat Dekad Dalam Industri Seni, M. Nasir Hiburkan Peminat 23 November Depan!

Legend is back! Bakal tampilkan kejutan, rugi tau siapa tak datang.

TECH Fri, 18 May 2018

Gmail for iOs Kini Menerima Ciri Bayaran Google Pay

Google Pay yang membolehkan korang โ€˜membayar sesiapa saja menggunakan alamat emelโ€™

Hiburan Tue, 21 Aug 2018

This Female K-POP Idol Actually Wants to GAIN Weight!

She said she’s 50kgs but wants to gain more.

Fab Foodies! Wed, 19 Dec 2018

Not Sure What to Get Someone for Christmas? Think Chocolates!

It’s a great gift no matter the occasion.

Hiburan Tue, 23 Jan 2018

HANYA DOA SELAMAT UNTUK BAYI SULUNG SAYA – DATUK SITI NURHALIZA

Dia akan melalui proses berpantang sama seperti wanita lain dan akan membuat latihan vokal untuk mengembalikan tenaga dan aktif dalam bidang nyanyian selepas bersalin nanti

| Live TV