Trending By: Padin April 22, 2022 @ 6:35pm

[VIDEO] Gempar Betul Ni… Kemunculan Wabak Rare Menyerang Manusia!

Macam yang kita semua tahu sejak akhir-akhir ini negara kita dilanda sejenis wabak aneh yang membuatkan manusia berkelakuan pelik dan menganas.

Terdapat banyak punca yang menyebabkan wabak ini menjadi semakin teruk dan menjangkiti manusia, salah satunya adalah kerana persekitaran yang tidak bersih terutama sekali udara yang kita hirup tercemar dan permukaan yang kotor.

Saksikan liputan berita terkini dari OHBULAN!

Terbukti Secara Saintifik

Kalau anda nak tahu Medklinn Autoplus adalah produk pensteril udara dan permukaan kereta yang sangat mudah untuk digunakan. Produk ini menggunakan teknologi Cerafusion yang mereplikasi proses pensterilan semulajadi dengan menghasilkan oksigen aktif dan mengeluarkan bau fresh ala waterfall.

Selain itu Medklinn Autoplus juga boleh membantu menghapuskan 99.9% virus, bakteria, masalah sinus, pencemaran udara, bau busuk pada tempat duduk, dashboard atau karpet kereta anda.

Medklinn Home + Travel Versa 45s

Medklinn Home + Travel Versa 45s adalah produk terbaharu dari Medklin, dengan size kecil dan ringan, Medklinn Versa adalah portable yang boleh membersihkan udara dan permukaan dimana jua anda berada, jadi anda tak perlu risau. Layari laman web Medklinn untuk maklumat lanjut.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 14 Apr 2022

#JusticeForBella: Saksi Ke-5 Dedah Bella Didera Setiap Malam Pada Setiap Hari Selama 4 Bulan

Allahuakbar, kesian Bella.. Cepatlah selesai isu ni #JusticeForBella

Trending Sun, 27 Dec 2020
Trending Mon, 17 Dec 2018

Pelumba Cub Prix Terpantas Jempol Meninggal Dunia

Al-fatihah buat keluarga Allahyarham Mohd Nor Azman

Featured Thu, 12 May 2022
Trending Tue, 30 Mar 2021

Nama Hangat Dek Percikan Kontroversi, Dai’ Syed Ambil Kesempatan?

Nama pendakwah selebriti, Dai’ Syed atau nama sebenarnya, Syed Shah Iqmal Syed Mohammad Shaiful, 26, hangat dek percikan kontroversi. Biarpun melibatkan isu negatif, sedikit sebanyak perkara terbabit menaikkan serta mempopularkan nama Syed. Selepas melancarkan single […]

Trending Wed, 27 Jun 2018

CEO of Government-Linked Company Arrested by MACC

Millions of Ringgit are involved!

Trending Sat, 4 May 2019

#SetulusIkhlas: 5 Kisah Menyentuh Hati Ini Pasti Buat Air Mata Korang Bergenang

Lebih sayu, lelaki tua yang dikenali dengan nama Pak Cik Zainal ini  hanya bertongkat namun semangat kental dan kegigihannya mencari rezeki menjual minyak attar dengan harga RM 1.50.

Trending Wed, 19 Sep 2018

Sambil Menikmati Makan Malam Mewah, Boleh Berswafoto Di Atas Sayap Kapal Terbang. Wow!

Kuala Lumpur menambahkan satu lagi daya tarikannya dengan pelancaran Plane In The City, sebuah kapal terbang lama yang diubahsuai menjadi sebuah restoran eksklusif.

| Live TV