Trending By: Padin April 15, 2022 @ 4:41pm

[VIDEO] “Inilah Rumah Baru Mak!”- Pemuda Raikan Rezeki Bersama Ibu Tercinta

Semua orang mempunyai impian untuk menghadiahkan rumah kepada ibu bapa sebagai tanda membalas jasa mereka.

Di dalam video ini kita akan melihat kisah seorang ibu dan anak tunggal lelakinya Acap berjaya menunaikan impiannya untuk memberi hadiah sebuah rumah kepada ibunya.

Kalau anda nak tahu macam mana Acap boleh berjaya, jom kita tengok video ini. Pastikan anda tengok sampai habis tau sebab kita pun nak berkongsi rezeki bersama anda.

Kita Mekar, KITA @ Cybersouth

Untuk pengetahuan anda, rumah yang Acap beli untuk ibunya adalah rumah KITA Mekar Double Terrace dari LBS Bina yang terletak di KITA @ Cybersouth.

Kalau anda nak tahu lebih lanjut tentang rumah ini, jom layari laman web https://www.lbscybersouth.com.my/

Tonton dan menang bersama LBS Bina

LBS Bina ada hadiah nak bagi anda dan caranya sangat mudah! Untuk dapatkan hadiah anda kena kira berapa jumlah perkataan ketupat yang ada dalam video diatas dan hantarkan jawapan anda dekat sini https://bit.ly/3jDXQW8. Jangan lupa hantar jawapan anda sebelum 29 April 2022 tau!

Ha mestilah ada hadiah kan? Tak kan la kira suka-suka. Jom tengok apa yang anda boleh menang bila masuk peraduan ni!

Grand Prize Vivo Smartphone (bernilai RM1599)

Jangan risau kalau tak menang hadiah utama sebab anda masih lagi berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai untuk tempat pertama, kedua dan ketiga seperti yang berikut:

  • Pemenang No. 1 : Wang tunai bernilai RM500
  • Pemenang No. 2 : Wang tunai bernilai RM300
  • Pemenang No. 3 : Wang tunai bernilai RM200

Tak menang juga No 1,2,atau 3? Tak pe guys, anda boleh dapat hadiah sagu hati yang merupakan TNG e-Wallet bernilai RM50! Ada sehingga 5 orang pemenang akan dipilih! Untuk makluman anda peraduan ini dianjurkan bersama Vivo sebagai rakan strategik.

Bukan itu saja, sekarang sedang berlangsung kempen ‘Raikan Rezeki Bersama LBS: Rezeki Raya Anda’ bermula dari 1 April 2022 hinga 31 Mei 2022. Ada pelbagai ganjaran hebat untuk anda!

Nak tahu lebih lanjut, jom klik link https://raikanrezeki.lbs.com.my/. Jangan lupa kongsikan berita baik ini dengan rakan dan keluarga anda.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 6 Nov 2020
Featured Thu, 30 Mar 2023
Trending Tue, 12 Jun 2018

爸妈没出过国 女儿画了「史上最强出入境攻略」

对于英文不好,又从来没有出过国的人来说,第一次出国是很麻烦的事情,特别是出入境的时候。

Featured Sun, 16 Apr 2023

Anna Jobling Perjelas Isu Beli Kereta Tanpa Lesen Memandu – “Saya Perlukan Hari Untuk Settle Lesen Lepas Raya Nanti!”

Pelakon Anna Jobling mengaku sebelum ini dia membeli sebuah kereta jenis Honda CR-V berwarna hitam atas dasar mahu memiliki komitmen bulanan agar lebih berdisiplin dalam menguruskan kewangannya walaupun masih tidak memiliki lesen memandu. Namun, itu tidak

Trending Tue, 3 Jul 2018

Bila Dalam Situasi Begini, Apa Korang Akan Buat?

Perkongsian gadis ini di laman Twitternya mendapat sebanyak 33,000 perkongsian apabila kisah piring kesayangan ibunya tak boleh dibawa keluar dari mangkuk. Lebih mengharukan, piring itu berjenama Corelle! Aduh…

Featured Sun, 17 Apr 2022

“Lagu Ini Ada Kaitan Dengan Kisah Peribadi Saya” – Hael Husaini Harap Single Sama Seperti Dulu Diterima Peminat

Kejayaan demi kejayaan telah diraih oleh penyanyi popular Malaysia, Hael Husaini.  Walaupun baharu sahaja empat bulan single ‘Kelentang Kelentong’ ciptaannya bersama rakan komposer, Ezra Kong dilancarkan, dengan lebih dari 6.4 juta tontonan di YouTube, beliau

| Live TV

error: Content is protected !!