Trending By: Padin January 14, 2022 @ 12:35pm

[VIDEO] Nak Kurus Tapi Suka Makan Dessert? Marsha Kongsi Rahsia Yang Anda Confirm Boleh Ikut!

Tahun 2021 adalah tahun yang penuh suka dan duka untuk kita semua. Banyak betul memori pahit manis sepanjang tahun ni. Cepat betul masa berlalu, pejam celik je kita dah di tahun 2022!

Macam biasalah, bila tahun baru menjelma mesti macam-macam azam anda kan? Penuh bucketlist, sampai melimpah!

Kalau saya, setiap tahun berazam nak kurus dan menjalani hidup sihat! Tapi itulah, sentiasa gagal sebab saya suka makan benda yang manis.

Tapi untuk tahun ini, saya dah jumpa jalan penyelesaiannya dan saya yakin saya akan capai azam yang dah lama terkubur tu!

Anda pun sama? Kalau anda pun sama jom layan video dekat bawah ni dulu. Sama-sama kita sihat tahun 2022 ni!

Sebagai permulaan, pilihan gula kenalah yang terbaik! Macam Marsha dan Danial ni!

Masih boleh makan dessert kegemaran tapi dengan lebih sihat, lebih enak dan lebih baik!

Kalau nak tahu, anda boleh kurangkan penggunaan gula tetapi rasanya masih manis dan sedap sebab CSR Better Brown rendah GI yang dapat membantu melambatkan proses menyerapan gula dalam badan! Sebab itulah, ia merupakan pilihan gula yang lebih sihat.

CSR Better Brown ni juga merupakan pilihan gula perang No.1 untuk rakyat Malaysia! Produknya yang berkualiti, berinovasi dan dedikasi memenuhi keperluan serta kehendak pengguna.

Rasa karamel yang lebih smooth tu, boleh menaikkan lagi kesedapan makanan anda tau!

Untuk rasa yang lebih sedap dan mantap dalam setiap minuman dan hidangan anda wajib menggunakan CSR Better Brown sebab ia memberi rasa karamel yang mendalam dan kemanisan yang smooth.

Selain itu, ia mempunyai antioxidants semula jadi dan less processed, sangat sesuai digunakan mana -mana resipi sahaja. Tak kisah lah anda buat air ke, buat kuih traditional, kuih moden semuanya sesuai!

Jadi tunggu apa lagi? Jom bertukar ke CSR Better Brown dan anda boleh menikmati minuman serta hidangan kegemaran tanpa rasa serba salah! Tapi, jangan lebih makan tau, sederhana sahaja. Sederhana tu kan bagus..

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman sesawang dekat SINI!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 10 Mar 2020

Percaya Kahwin Lambat Dilabel ‘Andartu’, Kini Pengacara Terkenal Ubah Persepsi Soal Jodoh

Jangan sebab obses nak kejar umur, kahwin terburu-buru dan meluru..

Trending Fri, 30 Mar 2018

女荒野中被求婚哭了!抬头却见父举「说不」

美国内华达州女子艾利森在一望无际的荒野大草原上,见男友单膝下跪求婚,感动瞬间飙泪,但她抬头却看到远方的父亲举着「说不」​​的牌子,立刻破涕为笑。

Trending Thu, 12 Apr 2018

Tiada Alasan Tak Pergi Mengundi, 9 Mei Diisytihar Cuti Umum

Tarikh 9 Mei Diisytihar Sebagai Cuti Umum Di Malaysia. Apa lagi semua, moh balik ke kawasan masing-masing. Jangan lupa mengundi!

Featured Fri, 11 May 2018

Selebriti Tempatan Ucap Tahniah Buat Tun M, Perdana Menteri Ke-7

Kegembiraan turut dikongsikan oleh selebriti-selebriti tempatan apabila Tun Mahathir menang dan bergelar Perdana Menteri yang ke-7.

Featured Sat, 22 Jan 2022

Lebih 20 Petugas Media Banjiri IJN Tunggu Perkembangan Terkini Kesihatan Tun M

Semoga Tun M berada dalam keadaan baik-baik sahaja❤️

Trending Thu, 1 Jul 2021
Trending Wed, 7 Oct 2020

Tarikh-Tarikh Penting Dan Kaedah Pembayaran BPN 2.0

Umum sedia maklum, kerajaan kini memperuntukkan Bantuan Prihatin Nasional 2.0 berjumlah 7 billion kepada rakyat.  Bantuan ini akan disalurkan secara terus kepada 10.6 juta penerima yang telah diluluskan di bawah BPN sebelum ini, tanpa perlu […]

Trending Fri, 2 Mar 2018

Starbucks Collaborates With GSC for Buy 1 Free 1 Promo

Time to jio your friends and family for some coffee and movies because Starbucks is collaborating with GSC cinemas for a Buy 1 Free 1 promotion.

| Live TV