Trending By: Attiqah Mohd October 31, 2020 @ 1:55pm

Vokal Mania: Kecewa Tewas Dengan Rookie? Aina Abdul Bakal Muncul Dengan Kejutan Malam Ini

Penyanyi berbakat besar, Aina Abdul mencuri perhatian ramai minggu lalu apabila muncul dalam rancangan realiti Vokal Mania sebagai idol. 

Meskipun kredibiliti vokal Aina tidak dapat disangkal lagi, namun penyanyi yang terkenal dengan lagu Sumpah ini akhirnya tewas di tangan rookie, Alif Kadim di pusingan battle.

Ketika dihubungi Xtra, Aina mengakui dia sedih apabila tewas di tangan rookie, namun beliau juga gembira dengan kemenangan Alif dan memuji kredibiliti Alif sebagai penyanyi berbakat besar.

“Saya Akan Buat Kejutan Minggu Ini” -Aina

Kekalahan itu ternyata tidak mematahkan semangat Aina untuk bertarung sekali lagi di pentas Vokal Mania pada malam ini.

“Aina akan tukar rentak baru minggu ini dengan membawakan lagu balada. Jadi, Aina harap peminat akan dapat menghayati persembahan malam ini,” katanya.

Ha, kalau korang nak tahu lagu apa yang bakal dipertaruhkan Aina. Jangan lupa saksikan Vokal Mania jam 9 malam ini, hanya di TV3! 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 29 Jun 2021
Trending Wed, 14 Nov 2018

3 Wanita Terkandas di Korea Selepas Membuat Pembedahan Plastik

Gambar pasport adalah pengenalan diri individu, jika ingin membuat pembedahan plastik diluar negeri, sila fikir dahulu ye

Trending Sun, 15 Nov 2020
Trending Fri, 17 Apr 2020
Trending Thu, 5 Jul 2018

Pengebumian Adam Rayqal Mengundang Tangisan Ramai Orang

Lebih kurang 1000 orang yang hadir termasuk ahli keluarga yang terkesan dengan kejadian yang menimpa bayi lima bulan itu. Pengebumian jenazah Adam dibuat di Tanah Perkuburan Islam Kg. Ladang Tok Pelam bersebelahan Masjid Al-Muktafi Billah Shah, Kuala Terengganu

Trending Tue, 2 Jun 2020

Semua Taska Dibenarkan Beroperasi, Perlu Patuh SOP

Perhatian buat ibu bapa yang mempunyai anak bersekolah taska..

| Live TV