Trending By: Padin April 25, 2022 @ 4:29pm

Wah, Syoknya… Yoodo Raya Puaka Tawar 150 Hadiah Lumayan!

Setiap kali menjelang Ramadan, orang ramai pasti teruja menantikan pelbagai promosi dan tawaran menarik sempena musim perayaan.

Apatah lagi, setiap tawaran diberikan lazimnya mempunyai keunikan dan keistimewaan tersendiri yang hanya dapat dinikmati sekali setiap tahun.

Tidak mahu mengecewakan pengguna, tahun ini, syarikat perkhidmatan telekomunikasi pertama di Malaysia yang menawarkan pelan mudah alih boleh diubah suai serta perkhidmatan 100 peratus secara digital, Yoodo, tampil dengan idea baharu lebih menyeronokkan iaitu #MisiRayaPuaka.

Misi Raya Puaka

Misi Raya Puaka adalah kempen gamifikasi digital berkonsep pengembaraan yang bertujuan memacu kehidupan rakyat Malaysia supaya kekal berhubung dan menggunakan digitalisasi untuk mengeratkan silaturahim antara rakan dan keluarga ketika musim perayaan.

Menariknya, dengan menyertai kempen ini, anda berpeluang membawa pulang hadiah-hadiah hebat seperti Samsung Galaxy S22 Ultra, iPhone 13, Nintendo Switch dan banyak lagi!

Untuk merebut hadiah-hadiah yang ditawarkan, peserta hanya perlu mengumpul sebanyak mungkin mata sepanjang tempoh kempen menerusi empat misi berbeza.

Misi 1: Aktifkan pelan Yoodo untuk dapatkan skor pertama anda sekarang!

Misi Raya Puaka terdiri daripada empat misi dan Misi 1 adalah kunci wajib yang melayakkan anda untuk menyertai kempen ini.

Misi 1 memberi peluang untuk semua pengguna mengumpulkan skor pertama, tidak kira sama ada anda pengguna baru ataupun pengguna sedia ada Yoodo.

Misi 2: Jom! Main “Hantu Fast, Hantu Furious”

Dalam Misi 2, pengguna berpeluang untuk bermain “Hantu Fast, Hantu Furious”.

Setiap penyertaan dari Misi 1 akan diberi tiga kali percubaan dan hanya skor tertinggi dari tiga percubaan akan dikira.

Jom main dan cuba kutip duit raya sambil mengelak daripada hantu-hantu yang menghalang pengguna yang mahu pulang ke kampung.

Sertai misi-misi seterusnya untuk menjadi pemenang hadiah utama

Dalam Misi 3, pembelian mana-mana Booster Add-On 20GB seperti TikTok, Instagram, Spotify, ML: BB dan banyak lagi yang bernilai RM 1 atau RM3 akan menambahkan satu mata setiap satu.

Manakala, pembelian Booster Add-On 20GB Streaming seperti Netflix, YouTube, Viu, Astro Go yang bernilai RM7 akan menambahkan dua mata setiap satu.

Anda boleh ajak rakan-rakan atau ahli keluarga untuk bertukar ke Yoodo dengan menggunakan Kod Ajakan anda untuk mendapatkan tiga mata.

Sertai Misi Puaka Raya sekarang untuk memenangi hadiah menarik

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pelan mudah alih yang anda gunakan sekarang, inilah masa terbaik untuk bertukar kepada pelan yang lebih sesuai.

Kempen ini berlangsung dari 22 April hingga 31 Mei 2022 dengan tarikh tamat yang berbeza mengikut kategori peraduan seperti di bawah.

  • Peraduan Early Bird: 22 April – 8 Mei 2022
    Kredit Touch’nGo eWallet bernilai RM30 akan diberikan kepada 100 pemenang terawal yang berjaya mengumpul 10 mata.
  • Peraduan Hadiah Utama: 22 April – 31 Mei 2022
    Peraduan ini berdasarkan jumlah skor terkumpul tertinggi sepanjang tempoh kempen. Hadiah Utama termasuk Samsung Galaxy S22 Ultra, iPhone 13, iPad, Oppo Reno7 5G, Nintendo Switch dan banyak lagi. Paling menarik, jika anda pemenang peraduan Early Bird, anda masih layak untuk memenangi peraduan Hadiah Utama.

Raya lebih puaka dengan Yoodo!

Dengan Yoodo, anda akan kekal berhubung bersama keluarga dan rakan sekali gus dapat menikmati data berkelajuan tinggi atau tanpa had ketika meraikan lebaran.

Yoodo yang dikuasakan oleh rangkaian 4G LTE terluas Celcom memberikan anda kebebasan untuk memilih pelan dengan jumlah data, panggilan dan SMS yang diingini dari lebih daripada 2 juta kombinasi pelan mudah alih.

Lebih menarik, Yoodo tidak mengikat anda pada mana-mana pelan, justeru pembatalan atau penukaran pelan boleh dilakukan pada bila-bila masa tanpa sebarang caj.

Jangan lepaskan peluang mendaftar pelan mudah alih Yoodo serta dapatkan kad SIM percuma dan servis penghantaran juga secara percuma hari ini.

Orang ramai boleh mendapatkan kad SIM Yoodo di cawangan Celcom bluecube, kedai BHPetroMart, atau kedai Petronas Mesra yang terpilih di seluruh Semenanjung Malaysia menerusi pautan ini.

Untuk mengetahui lebih lanjut, layari pautan ini atau muat turun aplikasi Yoodo menerusi Apple App Store, Google Play Store atau Huawei App Gallery sekarang!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 25 Aug 2021

26 Guru Di Perlis Didakwa Enggan Terima Vaksin

Isu melibatkan kakitangan kerajaan yang menolak vaksin semakin menjadi perdebatan di kalangan ramai. Terbaru, seramai 26 guru sekolah di Perlis dikesan enggan menerima suntikan vaksin COVID-19. Menurut Pengerusi Jawatankuasa Pendidikan, Pembangunan Sumber Manusia, Sains, Teknologi […]

Featured Wed, 29 Sep 2021

Rentas Negeri Hanya Dibenarkan Untuk..

Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya (MOTAC) memaklumkan  kebenaran rentas negeri bagi tujuan aktiviti pelancongan hanya dibenarkan menerusi Gelembung Pelancongan Langkawi. Menerusi kenyataan rasmi daripada MOTAC, kebenaran itu masih tertakluk kepada prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan […]

Trending Wed, 19 May 2021

Bosan Tak Dapat Menziarah Syawal Ini? Jom Tengok Banyak Filem Best di tonton CINEMA!

Pada tahun ini, sekali lagi kita menyambut kedatangan Syawal dengan suasana norma baharu. Biarpun kemeriahan ziarah menziarah tidak dapat dirasakan, kehadiran Aidilfitri harus disambut dengan penuh kesyukuran dalam kesederhanaan! Bosan duduk di rumah dan tak […]

Trending Tue, 10 Sep 2019

Perkongsian Dr Amalina, Ini Respons WIN Dari-nya

saya kembali dan akan terus berkongsikan maklumat perubatan, dah bersedia ke ?

Trending Fri, 19 Jul 2019

Sehari Seperiuk Nasi Untuk ‘Aida Jebat’

Aida Jebat dianggap sebagai sesuatu yang istimewa dan unik

Featured Fri, 15 Apr 2022

Tampil Berani Lancar Single Raya, The Gadys Lepas Geram 2 Tahun Tak Balik Kampung

Wah, tahniah The Gadys! New girl group in town 🤩

Trending Tue, 2 Feb 2021
Trending Mon, 28 May 2018

Cayalah! ‘Spiderman’ Benar Wujud Di Kota Paris

Sementara itu, Datuk Bandar Paris, Anne Hidalgo dalam kenyataan di Twitter telah menghubungi dan memberi penghargaan kepada Mamoudou Gassama.

Featured Thu, 17 Jun 2021

Fasih Cakap Melayu & Bijak, Duta Amerika Syarikat Ini Curi Tumpuan Ramai

Ketika negara masih dilanda pandemik Covid-19 dan lockdown, negara Amerika Syarikat telah bertindak membantu Malaysia dengan menghulurkan  bantuan tambahan  kesihatan. Menerusi perkongsian video oleh kedutaan Amerika Syarikat di Facebook, Duta Besar A.S ke Malaysia Brian […]

Trending Sat, 17 Aug 2019

Tun M Buat Kejutan di Pagi Sabtu?

Jangan merokok, jangan minum alkohol, makan bersederhana dan jom naik basikal, kata Tun M.

| Live TV