Advertisement
Events By: SGMS Faida Wed, 8 Aug 2018 @ 6:50 pm

Wow…Fasha Sandha Kongsi Rahsia Cara Dapat Gigi Menawan

Tahniah buat pelakon Fasha Sandha, Izzue Islam dan PU Azman yang dipilih sebagai Ikon Aura White, sebentar tadi.

Syarikat yang mula beroperasi sejak 2013 ini terus mengorak langkah dengan produk terbaru mereka, Ubat gigi Aurawhite yang sudah berada di pasaran tempatan.

Sehingga kini, Aura White sudah memiliki 50 jenis produk di pasaran, antaranya Aurawhite Sparkle Diamond Collagen, Aurawhite Trial Skinspa, Auramen Turbo Collagen dan banyak lagi.

Menurut pengasasnya, Datin Furyna Azmeer, pemilihan tiga ikon baru ini dapat memperluaskan lagi permintaan ubat gigi keluaran syarikatnya.

“ Saya percaya setiap individu ambil berat dengan penjagaan gigi masing-masing. Ubat gigi amat penting dalam kehidupan seharian di mana purata kegunaan adalah sebanyak 2-3 kali setiap hari.

“ Aura White tampil dengan tiga variasi iaitu Whitening Hd Bright & Shine, Coconut Charcoal dan Kayu Sugi Premium Toothpaste,” katanya di majlis pelancaran produk terbaru ubat gigi Aura White.

Dalam masa sama, pelakon Fasha Sandha yang merupakan salah seorang ikon Aura White memberitahu dia juga merupakan pengguna setia ubat gigi ini.

“ Sudah menjadi kebiasaan saya menggosok gigi setiap kali pulang shooting. Saya seorang yang amat menitik berat penjagaan gigi.

“ Jujurnya, saya sendiri sudah menggunakan ubat gigi Aura White. Saya tidak mahu mewakili sesebuah produk tanpa mencuba dahulu. Prinsip saya, tak elok berbohong dengan pengguna.

“ Saya buat kajian dulu sebelum terima tawaran. Bukan ambil begitu saja. Lepas mencuba beberapa bulan dan saya lihat memang berkesan. Baru saya putuskan untuk terima tawaran daripada Aura White,” kata Fasha.

Korang yang nak gigi cantik putih berseri macam Fasha Sandha boleh lah cuba mendapatkan ubat gigi Aura White. Ubat gigi ini juga sesuai untuk perokok dan anda yang ada masalah nafas berbau, cubalah!

 

| ARTIKEL Xtra

Celeb Buzz Mon, 12 Feb 2018

ALTIMET UCAP SELAMAT TINGGAL PADA PENTAS AJL?

Bagi Altimet, keputusan ini dibuat untuk memberi laluan kepada penyanyi rapper lain untuk beraksi dipentas yang cukup berprestij ini. Seterusnya, menyangkal dakwaan bahawa Altimet mengambil keputusan ini kerana dikatakan sudah give up

Celeb Buzz Sat, 5 Jan 2019

Ini Respon Win Intan Liana Bila Tahu Izreen Azminda Mengandung

Bukan main lagi Intan eh, dah ada pengganti ke tu?

LIFESTYLE Wed, 2 May 2018

15个「原本以为超爽」的观光胜地超中肯对比图

旅游是个很适合人放松身心、好好沉淀的休息方式,不过大家肯定有到了旅游景点后大感失望的经验吧?

Celeb Buzz Sat, 2 Nov 2019

‘Buat Apa Nak Takut’- Amyra Rosli Komen Imej Baharu

Alhamdulillah…semoga terus istiqamah!

Celeb Buzz Wed, 4 Dec 2019
Celeb Buzz Thu, 16 Jan 2020

Ozlynn Pening Bila Johan Minta Tambah…?

Tambah apa pulak…ada apa-apa ke ni??

Fab Foodies! Mon, 8 Oct 2018

Hebatnya Sebiji Kentang Dapat Membantu Turun Berat Badan

Vitamin B, potassium, dan vitamin C sensitif terhadap air dan panas, sehingga mudah untuk hancur dengan metode masak tertentu.

Celeb Buzz Mon, 10 Jun 2019
Celeb Buzz Wed, 26 Jun 2019

Elak Kontroversi, Along Ezyendy Selesa Jadi Tenaga Pengajar

Setakat ini, syukur Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. Saya mengajar tiga kali seminggu.

Celeb Buzz Mon, 6 Jan 2020

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL