Hiburan By: Salma Syahbuddin January 29, 2019 @ 6:08pm

Hadiah Istimewa Buat Semua Peminat Dayang?

Pemenang vokal terbaik tiga kali berturut-turut ini menyifatkan Konsert Dua Dekad yang akan berlangsung di Istana Budaya pada 21 Julai depan adalah hadiah buat semua peminat beliau yang tidak henti-henti memberikan sokongan sepanjang beliau berada dalam industri.

Teruja kerana sehari sebelum konsert tersebut berlangsung, Dayang akan meraikan hari kelahirannya yang ke-38 tahun.

“Walaupun konsert diadakan sehari selepas hari jadi Dayang, ia tetap menjadi hadiah paling bermakna buat diri Dayang kalau sebelum ini kalau Dayang buat konsert pasti akan ada penyanyi lain yang akan digandingkan Tetapi, kali ini konsert tersebut menjadi hak mutlak Dayang” Katanya.

Walaubagaiman pun, Dayang mengakui konsert solonya itu bakal berlangsung sehari sahaja. Kerana, beliau mahu bersikap adil kepada penonton.

Sumber : Instagram @dayangsayangkamu

“Bagi Dayang adalah selesa untuk buat persembahan satu malam sahaja. kerana takut kalau buat dua tau tiga hari akan ada perbezaan tidak kiralah daripada segi persembahan atau cara nyanyian. Lagipun ini strategi mana-mana penaja untuk menganjurkan lagi Konsert Dayang pada masa akan datang”Jelasnya.

Apapun, selain sibuk membuat persiapan untuk konsert beliau, Dayang juga sibuk membuat persiapan menjelang  AJL33 yang akan berlangsung Ahad ini.

Jadi, korang jangan lupa untuk tonton AJL33 di Youtube rasmi TV3 Malaysia Official dan Live Strim di www.tonton.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 26 Jun 2019
Featured Fri, 27 Jan 2023

Rindu Suasana Makkah, Syafiqah Aina Dedah Penting Rakaman Video Biarpun Sibuk Beribadah

Usahawan serta pempengaruh, Syafiqah Aina mengakui betapa penting merekod video dalam mengabadikan momen terindah untuk diingati. @syafiqahainaofficialBila tengok balik video yg ada masyaAllah, mengalir air mata sbb terlalu rindu. Orang cakap “tkpayahla buat video, focus […]

Featured Sun, 4 Jul 2021

Daftar Sekarang Dan Mohon Bantuan Ibu Tunggal Bernilai RM300 Sebelum 5 Julai

Menerusi insentif PENJANA tahun lalu, Perdana Menteri YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin mengumumkan Bantuan Khas Ibu Tunggal bernilai sebanyak RM300 secara one-off yang akan dikreditkan ke dalam akaun penerima yang layak. Bagi tahun ini, pelaksanaan […]

Featured Tue, 7 Feb 2023
Hiburan Fri, 22 Nov 2019

Tiada Penangguhan Lagi, Farid Kamil Masuk Penjara

Semoga Datuk Farid Kamil dan keluarga tabah menunggu tempoh 9 bulan berlalu.

Hiburan Fri, 9 Aug 2019
Featured Thu, 30 Nov 2023
Hiburan Tue, 27 Feb 2024