Hiburan By: SGMS Enal December 21, 2017 @ 1:50am

Kenapa Izara Aishah Tutup Ruangan Komen,

Selebriti berkongsi rutin harian mereka, tapi andai ada yang tidak kena, laju sahaja mereka mengecam di ruangan komen. Bagi Izara Aishah, daripada memeningkan kepala beliau memilih untuk menutup ruangan komen sahaja.

“Sejujurnya saya tak suka dengan komen tak betul daripada netizen. Boleh jatuh hukum fitnah. Jadi, sebelum makin teruk, lebih baik saya tutup. Sekarang saya berasa lega dan tenang. Walaupun saya jenis tidak membaca komen tetapi saya tahu komen sebegitu memang banyak”

Tidak dinafikan sekarang kalau baca bahagian komen tu, memang boleh mengucap tengok masing-masing menghukum dan menilai salah seseorang. Jadi tidak hairanlah Izara berbuat demikian.

“Memang banyak mesej di DM, tetapi saya tak buka. Jadi, saya juga nak berpesan kepada mana-mana pihak yang mahu menghubungi saya berkaitan kerja, boleh berurusan menerusi emel yang tertera di profil IG,” katanya kepada Harian Metromengenai perkara itu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 27 Feb 2019

‘Kerjaya Penyanyi Jalanan Banyak Mengajar Saya…’- Maria Effendi Bakal Terbang Ke Hong Kong Wakili Malaysia Untuk HKAMF 2019

Maria yang bakal membawakan dua buah lagu iaitu Haruskah Aku dan Hurt (nyanyian asal Christina Aguilera di festival itu nanti memohon doa daripada rakyat Malaysia agar persembahannya dapat menambat hati juri.

Hiburan Wed, 28 Nov 2018

Jom Kenal Dengan Penyanyi ‘Hirisan Kaca’, Siapa Sebenarnya Syafiq Rosman?

Single Hirisan Kaca boleh didengari di seluruh platform muzik digital bermula hari ini.

Featured Wed, 18 Oct 2023
Hiburan Tue, 22 Jan 2019

Fasha-Aidil Nikah Mac Ini, Tahniah!

Majlis diadakan di Perlis atas permintaan mak saya. Malah, untuk majlis nikah akan dibuat di masjid. Alhamdulillah, tahniah Fasha!

Hiburan Mon, 1 Jan 2018

‘ODE TO SPRING’ KEITH KEE INSPIRASI CHEONGSAM MODEN

Tambah Keith, beliau lebih suka kepada lukisan klasik berbentuk burung-burung Cina yang tidak terlalu berat untuk diserapkan ke dalam setiap rekaannya

Hiburan Tue, 24 Jul 2018

Marsha Selesa Tinggal Sebumbung Bersama Mentua

Marsha akui langsung tidak kisah tinggal bersama mentua.

Hiburan Fri, 11 Oct 2019

Timang Anak Di Usia 60 Tahun, Power Lah Datuk Jamal Abdillah!

Tahniah Xtra ucapkan buat Datuk Jamal Abdillah dan keluarga.