Hiburan By: Alexon October 19, 2019 @ 10:30am

李佩玲与玛莎携手开唱!1231多元种族跨年盛宴

想要度过一场难忘的跨年狂欢?那就不可错过由两位大马巨肺型歌手Jeryl李佩玲和Masya玛莎于12月31日(星期二)晚上10时,在云顶云星剧场举办的《MY SISTA》跨年倒数演唱会。

主题为《MY SISTA》的倒数演唱会体现了李佩玲及玛莎之间的跨种族情谊;透过两名不同族裔歌手的纽带,这场跨年倒数演唱会将聚集两人的年轻粉丝群,庆祝彼此之间的友情,以正能量迎接全新的一年。

▲ 歌曲 《左肩》MV 截图。(图/OnMuse)

李佩玲与玛莎各自在歌唱真人秀中表现出色而备受瞩目,两人近期也合作演唱中国驻马大使馆为纪念马中建交45周年而打造的曲目——《左肩》。

▲ 李佩玲因2016年参加《中国新歌声》成功获得导师那英战队冠军成为六强而名声大噪。

年仅19岁的李佩玲出生于槟城,在参与《中国新歌声》回国后的她,于2018年获得马来西亚《娱协奖》新人推荐奖金奖,肯定了她在本地中文音乐界的付出和努力。

▲ 同样年仅19岁的玛莎,因翻唱信乐团的《死了都要爱》而爆红。

原名Siti Nurmasyitah Mohd Yusoff的玛莎,因在2014年荣膺「Ceria Popstar」冠军而开启了其演唱之路。同样年仅19岁的她,因翻唱多首中文曲目好评如潮,在网络上引起疯传,也让她在本地华人圈拥有相当高的知名度。

李佩玲与玛莎《MY SISTA跨年倒数演唱会》现已公开发售;票价分别为346令吉(VIP)、296令吉(PS1)、186令吉(PS2)和156令吉(PS3)票价未包括4令吉手续费。更多详情可浏览 官网 或拨打+603 2718 1118。

 

最热娱乐焦点、最新艺人动态,守着八度空间中文娱乐新闻《八八六十事》[点击观赏]

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 9 Mar 2018

Blue Tick punya pasal, hubungan UNIC- Caprice dingin?

Caprice menafikan hal itu dan memberitahu ada 999 mesej lain yang masih belum dibuka.

Hiburan Wed, 7 Mar 2018

“Bila Nak Kahwin Dayang?”

“Emak dan bapa pun tidak pernah mendesak untuk saya berkahwin,” jelas pemenang vokal terbaik AJL sebanyak tiga kali  berturut-turut ini.

Hiburan Sat, 7 Sep 2019

Aishah Lawan BBNU?

Wah…dapat juga rasa macam BBNU kan? Hehe

Hiburan Sun, 4 Feb 2018

Uma Thurman, Angelina Jolie “Mangsa” Gangguan Seksual Penerbit?

Nak menjadi popular bagi seseorang individu yang baharu mengenal dunia hiburan bukannya satu perjalanan yang licin. Tidak dinafikan ada berlaku gangguan seksual oleh sebilangan penerbit yang mahu mengambil kesempatan

Events Fri, 3 Aug 2018

Sales King TV Kini Di Wow Kan Oleh Ahli Running Man?

CJ WOW SHOP kali ini menyajikan penonton Malaysia dengan Sales King TV iaitu program hiburan aneka ragam serta jualan menerusi siaran langsung di kaca TV anda

Hiburan Sun, 14 Oct 2018
Hiburan Wed, 26 Sep 2018

Hazama Ubati Rindu Peminat Dengan ‘Tunggu Aku Datang’

Pihak Rocketfuel Entertainment yakin bahawa buah tangan terbaru Hazama ini mampu mengubati rindu para peminatnya yang sudah lama tidak disajikan dengan persembahan muzik yang hebat daripada penyanyi tersebut.

Hiburan Wed, 12 Dec 2018
Hiburan Fri, 1 Dec 2017

Siti Sarah Masuk Hospital Selepas Shuib Undur Diri Dari Sinar FM

Siti Sarah Raisuddin yang dikejarkan ke hospital malam tadi akibat tekanan darah rendah turut mencuri tumpuan para peminat pelawak popular tersebut.

Hiburan Mon, 3 Dec 2018

Tahniah! Eyra Hazali Selamat Bertunang

Wah, tak sangka Eyra dah jumpa jodoh beliau. senyap-senyap je kan?

| Live TV