Hiburan By: Salma Syahbuddin May 3, 2018 @ 10:46am

Nak Tengok Gelagat Sajat Rekod Album Makhluk Penggoda?

Wah! tak sangka Aepul Drama Band merupakan komposer untuk lagu Makhluk Penggoda ni kan? Bagi Aepul, lagu Makhluk Penggoda merupakan lagu yang mengisahkan tentang diri Sajat semata-mata. Wow!

Produksi bagi penerbitan lagu juga mengakui bahawa Sajat melakukan yang terbaik semasa sesi rakaman beliau pada kali ini. Kalau nak tahu, baik tak baik Sajat membawakan lagu Makhluk Penggoda ni, kenalah tengok Nur Sajat Rated Xtra!

Namun, bagi Sajat sendiri, beliau juga mengakui telah melakukan yang terbaik semasa sesi rakaman lagu bersama-sama penulis lirik dan komposer lagu Makhluk Penggoda iaitu, Iman Imran dan Aepul Drama Band.

So, kepada korang yang nak tahu perjalanan sepanjang sesi rakaman Sajat, jangan ketinggalan menonton episod kali ini okay!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 18 Jul 2019

Lydiawati Kena Tipu ‘Dato’?

“Saya dapat tahu ramai lagi yang tertipu termasuk beberapa rakan terdekat yang kerugian lebih RM30,000.”

Hiburan Sun, 27 May 2018

Projector Band Sudah Tidak Laku?

Fenomena ‘one hit wonder’ sememangnya sering menghantui anak seni terutamanya penyanyi. Apakah populariti sekelip mata pernah diraih Projector Band menerusi single Sudah Ku Tahu pada 2016 kian pudar?

Featured Tue, 7 Feb 2023

Cekal Hadapi Makian Netizen, Fyna Jebat Sedang Perbaiki Diri – “Suami Memang Beri…”

Okay guys Fyna sedang perbaiki diri.. Jangan terus mengecam ok! Doakan buat kebahagiaan rumah tangga Fyna & suaminya 🤩😌☺️

Hiburan Thu, 3 Oct 2019

Dilarang Menaiki Pesawat Di Vietnam Hanya Kerana Isu Bateri Macbook Pro

Beliau kini tersangkut di Vietnam untuk pulang ke Eropah.

Hiburan Wed, 13 Dec 2017

APLIKASI SHAZAM KINI BERSAMA APPLE

Lepasni, kesemua pengguna dan penggemar jenama Apple dan Shazam boleh memuat naik terus lagu-lagu kegemaran mereka sepantas yang mungkin

Featured Mon, 5 Dec 2022
Featured Tue, 6 Dec 2022

| Live TV