Hiburan By: SGMS Faida March 9, 2019 @ 1:00pm

Nora Teruja Duet Dengan Aishah Sempena Minggu Setiausaha April Depan

Penyanyi Nora Ariffin mengaku cukup teruja dapat berganding sama dengan penyanyi Aishah di Majlis Makan Tengahari sempena minggu setiausaha di Hotel Palace Of Golden Horses (PGH) pada 25 April depan. 

Kata penyanyi lagu Di Persimpangan Delima ini, beliau kini kembali bersedia menghiburkan penggemarnya selepas beberapa tahun menyepi dari dunia seni.

“ Macam tak percaya pun ada. Saya meminati Kak Aishah sejak dulu lagi. Bila tiba-tiba dapat berkongsi pentas, sudah tentu saya teruja.

“ Saya mungkin menggunakan pendekatan berbeza dari persembahan sebelum ini. Ada beberapa lagu duet bersama kak Aishah akan kami persembahkan,” katanya kepada XTRA.

Menurut penyanyi berusia 46 tahun ini, beliau kagum dengan sifat penyanyi yang boleh dikategorikan sebagai penghibur lagenda tanah air.

“ Sikapnya yang merendah diri walaupun sudah merakamkan beratus-ratus lagu membuatkan saya hormat dengan beliau.

“ Itu perbezaan artis baru dan lama. Terbang tinggi mana pun, masih tidak lupa untuk tunduk ke bawah. Saya berharap persembahan kami nanti dapat memuaskan hati penonton yang bakal hadir.

“ Insya Allah, saya buat yang terbaik memandangkan sudah lama tidak membuat persembahan di acara sebegini,” akhirinya.

Selain Aishah dan Nora, pemain saksofon Alif Nasir turut meraikan ‘Spectacular Secretaries Luncheon 2019’ bertempat di PGH pada 25 April depan.

Wartawan lokasi: Nabil 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Wed, 27 Jun 2018

Wow! Beg Jenama Bijan Mula Jadi Sebutan Netizen

Pelanggan House of Bijan dikatakan adalah bekas Presiden Amerika Syarikat, Barack Obama, pewaris takhta diraja Britain, Putera Charles, pengasas majalah Playboy, Hugh Hefner dan Raja Monaco, Putera Rainer.

Events Wed, 14 Nov 2018
Hiburan Tue, 6 Aug 2019
Hiburan Sat, 22 Feb 2020
Hiburan Tue, 13 Nov 2018

Banyak Cabaran Untuk Saya Ke Tahap Ini – Joe Flizzow

Tahniah Joe Flizzow selepas dinobat sebagai Penghibur Terbaik Asia Tenggara di Anugerah Muzik Eropah MTV 2018 (MTV EMA 2018).

Hiburan Fri, 12 Jan 2018

Doakan Semoga Urusan Dipermudahkan – Neelofa

Neelofa dikatakan menyimpan hasrat untuk membuka sebuah pusat pengajian Al-Quran adakah ini sebabnya meminta doa agar semua urusan dipermudahkan?

Events Thu, 21 Feb 2019
Hiburan Mon, 22 Jul 2019

‘Saya Malu Puji Anak Sendiri’- Rita Rudaini Tegur Ibu-Bapa Yang ‘Over’?

Wahai parents…lepaskanlah mereka bermain, kecil lagi..bina attitude anak-ana, ikut resmi padi ‘makin berisi makin tunduk’ jangan ikut resmi lalang ‘semakin tegak tiada berisi’

Hiburan Wed, 30 May 2018

Semarak Syawal Dengan Program Terhebat!

Selaku platform nombor satu pilihan Malaysia, MPTN komited dalam memastikan kualiti program hiburan dan kekeluargaan sepanjang perayaan ini memuaskan hati ramai.

| Live TV