Hiburan By: Del14 October 22, 2019 @ 9:18pm

Pertama Kali Tukar Lampin Anak, Kaka Azraff Tak Dapat Tahan Rasa Bangga!

Penyanyi Kaka Azraff tidak dapat menahan rasa bangganya apabila suaminya, Adam Azriff berjaya menukar lampin cahaya mata sulung mereka, Aslan dan dia telah berkongsi dengan peminatnya dengan memuat naik video yang dirakamkan di akaun Instagram. 

“Baby daddy change diaper for the first time @helloadamazriff. Uncut version. Masa ni mummy tengah check up dengan doktor, Aslan dah lapar for susu dan pada masa yang sama dia dah poop..tak sanggup nak biar lama, daddy decided nak tukarkan. 

“Masa I tengah check up tu, hati tak tenang fikir daddy kat nursing room but you did a great job daddy! I’m so PROUD of you!

“Tergelak I tengok cara dia nak tenangkan diri dia sendiri, but you’re so cute daddy! Hehe  P/S Aslan nangis for susu but don’t worry. Tengok sampai habis ok?” kongsi Kaka.  

Anak saudara kepada Ratu Rock Ella ini mendirikan rumah tangga dengan pilihan hatinya Adam Azriff pada 14 Disember 2018 dan melahirkan cahaya mata sulung mereka pada 11 Oktober lalu. Kaka kini sedang berpantang di sebuah pusat pantang bertaraf lima bintang di ibu kota.

Baca:  Tahniah Kaka Azraff Timang Bayi Sulung!

Baca: “Saya Akan ‘Stay’ Sini 28 Hari..” – Kaka Azraff Tak Mahu Pantang Di Rumah

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 21 Jul 2019

Ruhainies Lega Dapat ‘Green Light’

Ruhainies merancang untuk mendirikan rumah tangga pada tahun hadapan.

Hiburan Thu, 1 Nov 2018

Black Kongsi Nama Anak Melalui Video Pendek

Cahaya mata keduanya itu dilahirkan dengan berat 2.88kg diberi nama Rindu Dayyana

TECH Sat, 9 Mar 2019

Tips Cas Bateri Phone Dengan Cepat!

Bila bateri telefon makin kurang pasti mencari cara untuk mengecas dengan cepat (supercharging).

Hiburan Mon, 23 Apr 2018

Achey Hadiahkan Isteri Kereta Mewah!

Bertemakan sukan dan santai, majlis meraikan hari jadi Anne berlangsung di sebuah bengkel kereta milik kawan Achey di Shah Alam

Hiburan Fri, 5 Jan 2018

Mana Ada Orang Bela Saya!!

Senangnya berkata-kata yang ada yang membela diri dan anak-anaknya sedangkan penat berkerja siang ke malam

Hiburan Sat, 19 Jan 2019

Nubhan Dapat Anak Kedua, Tahniah!

Dr Afifah Hidayah Tawfek, Isteri Nubhan Ahmad selamat melahirkan bayi lelaki yg comel seberat 3.40kg

Hiburan Fri, 17 Aug 2018

Fizz Fairuz Tak Tertekan Walaupun…

Fizz atau nama sebenarnya Mohd Fairuz Zainal Abidin bersyukur sehingga kini bakatnya masih dilihat oleh penerbit dan pengarah tanah air. Bercakap mengenai perkembangan terbaru, Fizz bakal tampil dengan drama Kamar Kamariah menerusi slot Zehra. Dalam drama ini, Fizz berganding dengan pelakon hebat, Nabila Huda.

Hiburan Wed, 21 Aug 2019

Sebelum Peluk Islam, Adam Corrie Mengaku Dirinya…

Sebelum memeluk Islam, Adam Corrie mengaku dirinya…

Hiburan Wed, 27 Nov 2019

Selepas Setahun, Exo Bakal Muncul Dalam “Knowing Bros”

Lama tak nampak Exo dalam rancangan realiti.

Hiburan Sat, 18 May 2019

Aizat Amdan Cipta Lagu Untuk Arwah Ayah

Aizat Amdan sedih selepas pemergian bapa tercinta pada bulan lalu masih terkesan pada dirinya.

| Live TV