Hiburan By: Del14 October 22, 2019 @ 9:18pm

Pertama Kali Tukar Lampin Anak, Kaka Azraff Tak Dapat Tahan Rasa Bangga!

Penyanyi Kaka Azraff tidak dapat menahan rasa bangganya apabila suaminya, Adam Azriff berjaya menukar lampin cahaya mata sulung mereka, Aslan dan dia telah berkongsi dengan peminatnya dengan memuat naik video yang dirakamkan di akaun Instagram. 

“Baby daddy change diaper for the first time @helloadamazriff. Uncut version. Masa ni mummy tengah check up dengan doktor, Aslan dah lapar for susu dan pada masa yang sama dia dah poop..tak sanggup nak biar lama, daddy decided nak tukarkan. 

“Masa I tengah check up tu, hati tak tenang fikir daddy kat nursing room but you did a great job daddy! I’m so PROUD of you!

“Tergelak I tengok cara dia nak tenangkan diri dia sendiri, but you’re so cute daddy! Hehe  P/S Aslan nangis for susu but don’t worry. Tengok sampai habis ok?” kongsi Kaka.  

Anak saudara kepada Ratu Rock Ella ini mendirikan rumah tangga dengan pilihan hatinya Adam Azriff pada 14 Disember 2018 dan melahirkan cahaya mata sulung mereka pada 11 Oktober lalu. Kaka kini sedang berpantang di sebuah pusat pantang bertaraf lima bintang di ibu kota.

Baca:  Tahniah Kaka Azraff Timang Bayi Sulung!

Baca: “Saya Akan ‘Stay’ Sini 28 Hari..” – Kaka Azraff Tak Mahu Pantang Di Rumah

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 24 Nov 2019
Hiburan Thu, 22 Nov 2018

Henry Lau Has Been Single For 10 Years!

He admitted that he hasn’t seen anyone since he debuted in Super Junior-M.

Hiburan Wed, 11 Jul 2018

计春华57岁病逝!

中国著名武术影视演员计春华11日上午惊传病逝,享年57岁,震惊中港台演艺圈!

Hiburan Mon, 30 Jul 2018

Ini Respon Amelia Henderson Kepada ‘Makcik Bawang’

Netizen mula menjadi ‘makcik bawang’ melontarkan pelbagai spekulasi mengenai perkahwinan pelakon jelita, Amelia Henderson. Apakah respon yang diberikan oleh Amelia?

Hiburan Wed, 14 Mar 2018

Sherry Ibrahim Naik Hantu Dengan FattZura?

Isu kontroversi terbaru mengaitkan Sherry dan perkahwinan FattZura nyata mengundag padah apabila Sherry sendiri sudah tidak tahan dengan spekulasi yang cuba dikaitkan terhadap dirinya itu

Hiburan Wed, 10 Apr 2019

Lawat Mangsa Buli, Tindakan Ifan Seventeen Dipuji Warganet

Tindakan Ifan yang merupakan anak jati itu kota itu mendapat pujian daripada warganet. Mari doakan agar adik Audrey pulih seperti sedia kala. Insha Allah…

Hiburan Thu, 21 Mar 2019

Hasnol Menangis Rakam Semula ‘Laguku Untukmu’

Penyanyi popular sekitar 90 an, Hasnol mendedahkan pengalaman sebak ketika merakamkan semula single Laguku Untukmu yang pernah melonjakkan namanya 20 tahun dahulu. Kata penyanyi berusia 49 tahun ini ketika ditemui XTRA, dia bakal merakamkan semula […]

Hiburan Mon, 22 Jul 2019

E!News Musim Kedua Tampil Wajah Baharu?

Jadi jangan lupa untuk saksikan E!News Musim kedua nanti!

Hiburan Tue, 3 Apr 2018

Jackie Chan Announces New Album to be Released this Year

It’s been 16 years since he last release an album.

| Live TV