Featured By: Fatin Nurain August 4, 2022 @ 4:39pm

Sering Dapat Tawaran Iklan Bersama, Suami & Anak Pembawa Rezeki Buat Ain Edruce

Pengacara Ain Edruce, menganggap suaminya, Muhammad Amirul Hafiz dan anaknya Soraya pembawa rezeki selepas dikhabarkan sering mendapat tawaran pengiklanan bersama.

Menurut Ain, ada sesetengah jenama yang memerlukan penglibatan suami dan anaknya bersama dalam iklan tersebut, malah ada juga yang hanya perlukan suaminya sahaja.

“Sekarang ni pun, Alhamdulillah, mungkin Amirul dengan Soraya ni sebenarnya rezeki untuk Ain juga.

“Sekarang ni kalau job-job macam ada sesetengah brand memang nak Amirul dengan Soraya ada sekali, kadang-kadang nak Amirul je,” katanya.

Meskipun sering mendapat tawaran bersama suami dan anak, ada juga pihak yang mendakwa pelakon tinggi lampai itu mengambil semua bayaran yang diterima untuk diri sendir.

Namun, Ain tampil mendedahkan bahawa suaminya tidak kisah tentang itu kerana niatnya hanyalah untuk membantu isternya.

“Itu adalah kenyataan. Amirul kata, tak apa sayang saya buat ni untuk tolong awak supaya murah rezeki awak.

“Suami saya mungkin nampak tak romantik tapi bila dia buat kerja-kerja tu semua, dia kata memang 100% tu duit Ain.” katanya.

Menerusi perkongsian bersama MStar, Ain juga sempat memberi tips untuk kekal gembira dalan kehidupan kerana sering dikatakan sentiasa ceria dan positif.

“Korang kena jadi diri sendiri sebenarnya. Ain faham kadang-kadang kita sampai terburu-buru nak jadi macam orang lain.

“Kalau belum tiba masanya lagi, bersabar. Relax, satu hari nanti benda tu akan datang kat kita juga,” katanya.

Ain juga turut menyatakan dirinya sentiasa jujur dengan diri sendiri dan sering meminta restu suami merupakan salah satu punca kebahagian pelakon itu.

“Salah satu rahsia Ain rasa sentiasa gembira adalah Ain sentiasa jujur dengan apa yang Ain buat dan restu suami dan ibu bapa adalah sangat penting.

“Lepas kahwin tu restu suami la kan. So, setiap job yang Ain buat semua benda atas kerelaan dan restu daripada Amirul.” kongsinya.

ARTIKEL BERKAITAN: Memori Untuk Hari Tua, Peminat Terhibur Lihat Video Ain Edruce Usik Suami – “Amirul Sebenarnya Seorang Yang Sangat…”

Sumber: Mstar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 5 Sep 2022

Kongsi Petikan Mengenai Curang, Netizen Dakwa Mizz Nina Beri ‘Hint’ Punca Cerai?

Fuhhh.. Deep betul petikan Mizz Nina kongsi pasal curang ni 🤯🥲 Apapun, semoga baik baik saja semuanya 🤲🏻

Trending Tue, 1 Dec 2020
Hiburan Thu, 9 Jun 2022

Aishah Azman Idamkan Lelaki Ada Pendidikan, Pandai Selesaikan Masalah

Aishah Azman mahukan lelaki yang berpendidikan supaya boleh selesaikan sesuatu masalah.

Hiburan Sun, 4 Aug 2019

刘思延自创「失恋疗愈套餐」813首播单曲 《海滩上的字》

Suzanne刘思延揪心单曲 《海滩上的字》8月13日起首播,蜜糖吐司初体验,女汉子粉红心大爆发自创「失恋疗愈套餐」!

Hiburan Sun, 26 Nov 2017

“Hanya Tinggal Seluar Dalam” Syamel Kongsi Kisah ‘Tragis’

Penyanyi lagu hidup dalam mati ini pernah mewakili Malaysia dalam festival muzik ABU TV song Festival 2017 pada 1 November lalu di Chengdu, China telah meninggalkan banyak kenangan pahit dan manis buat dirinya. Menurut Syamel,

Trending Mon, 2 Aug 2021

Semua Penduduk Lembah Klang Kini Boleh ‘Walk-In’ Terima Vaksin Di PPV Terpilih

Siapa yang belum dapat vaksin tu, boleh walk-in je okay!

Trending Sun, 18 Oct 2020

Jalankan Tanggungjawab Sebagai Ahli Lembaga Pengarah UiTM, Rizalman Ibrahim Mahu Turun Padang

Pereka fesyen terkemuka, Datuk Rizalman Ibrahim, 49, yang kini menggalas tugas sebagai Ahli Lembaga Pengarah Univerisiti Teknologi Mara (UiTM) mahu turun padang untuk peka dengan keadaan semasa yang berlaku di institusi itu. Mahu menggalas tugas

Hiburan Mon, 25 Nov 2019

Fikry Ibrahim Harap Aplikasi GoEat Mampu Membantu Bisnes Masakan Dari Rumah!

Wah! Ini dah macam FoodPanda atau Grab Food cuma makanan tu datang dari dapur di rumah! Menarik!

| Live TV