Hiburan By: SGMS Faida March 29, 2019 @ 1:36am

Tiada Niat Tayang ‘Aset’, Jasmine Suraya Terkejut Baca Komen Netizen

Pelakon Jasmine Suraya Chin mengaku terkejut membaca sesetengah komen netizen yang ditinggalkan di laman Instagram.

Kata pelakon berusia 30 tahun ini, imej pakaiannya sering disalah erti oleh netizen dan hal ini membuatkan emosinya ‘terusik’ dengan komen yang adakala keterlaluan.

“ Banyak komen yang ditulis di ruangan sosial media saya datang dari remaja lelaki bawah usia 18 tahun. Kadang-kadang saya sendiri tidak faham apa yang mereka fikirkan.

“ Bukan niat saya nak tunjuk ‘aset’ atau tayang bahagian tidak sepatutnya. Kadang-kadang geram, rasa macam nak balas komen itu balik tapi bila fikir semula, keadaan akan jadi lebih buruk kalau saya berbuat demikian,” katanya ketika ditemui di sidang media anugerah Makeup Artis di Sunway Putra Mall, semalam.

Mengambil pendekatan untuk abaikan komen-komen yang menjengkelkan, Jasmine hanya fokus kepada hal-hal positif sahaja.

Dalam perkembangan lain, bintang filem Paskal ini bakal kembali ke set penggambaran dalam masa terdekat.

“ Saya dalam proses mempersiapkan diri untuk masuk ke set drama KL Gangster Underworld tidak lama lagi.

“ Saya juga menjalani latihan mempertahankan diri sebelum masuk ke set April ini. Dijangka proses penggambaran bakal mengambil masa selama dua bulan,” katanya yang memiliki jurulatih peribadi bagi memudahkan proses pembelajaran.

Terdahulu, pelakon kelahiran Bumi Kenyalang beragama Kristian ini memaklumkan dia tidak terasa hati kerana sedia maklum ramai tidak tahu mengetahui latar belakangnya.

Wartawan: SGMS Fas

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Contest Mon, 6 Apr 2020

Trending No. 1, MK K-Clique Bikin ‘Pecah’ Pentas ICSYVMY3?

Pergh! Siapa dah tengok episod ni, memang power lah dik!

Hiburan Mon, 9 Sep 2019
Hiburan Wed, 3 Apr 2019

James五月将再来马!宣传全新EP《The Light》

James五月将再来马!为他的全新EP《The Light》宣传。

Hiburan Tue, 3 Jul 2018

Sam Smith Putus Cinta Dengan ‘Kekasih’

Akui Sam, dia sudah putus cinta dengan pasangan sejenis, pelakon siri 13 Reasons Why, Brandon Flynn.

Hiburan Sun, 5 May 2019

Anak Tak Pegang Handphone Sendiri, Nabil Tak Kisah Dilabel Kolot!

Kalau nak tengok di laptop, hanya Sabtu dan Ahad sahaja. Itu pun sekejap sahaja. Hari Isnin-Jumaat, mereka perlu fokus dengan pelajaran

Hiburan Fri, 26 Oct 2018

Jom Intip Waktu Tidur Selebriti Terkenal Hollywood

Bagaimana pula dengan rutin bintang terkenal Hollywood? Memiliki rumah besar dan cukup selesa pastinya membuatkan mereka suka menghabiskan masa di kamar tidur. Ye ke?

Hiburan Thu, 2 May 2019

Drake Cecah Rekod Taylor Swift!

Drake mengungguli trofi Penyanyi Paling Top pada Billboard Music Awards (BBMA) 2019 di Grand Garden Arena di sini.

Hiburan Wed, 24 Jul 2019

Johan Mengaku Silap?

Kesian Johan..

Hiburan Tue, 19 Feb 2019

‘Saya Pantas Orangnya…’-Delilah Kadir Tolak Muzik Jiwang

Jarang sekali kita dengar wanita gemarkan muzik begini. Jom support single Anti Cinta nyanyian Delilah di Hot FM & Kool FM!

Events Tue, 12 Mar 2019

Lazada live streams 7th Birthday concert featuring British popstar Dua Lipa and More!

The event will take place in Jakarta but everyone can watch the live stream through the Lazada app!

| Live TV