Hiburan By: SGMS Faida March 29, 2019 @ 1:36am

Tiada Niat Tayang ‘Aset’, Jasmine Suraya Terkejut Baca Komen Netizen

Pelakon Jasmine Suraya Chin mengaku terkejut membaca sesetengah komen netizen yang ditinggalkan di laman Instagram.

Kata pelakon berusia 30 tahun ini, imej pakaiannya sering disalah erti oleh netizen dan hal ini membuatkan emosinya ‘terusik’ dengan komen yang adakala keterlaluan.

“ Banyak komen yang ditulis di ruangan sosial media saya datang dari remaja lelaki bawah usia 18 tahun. Kadang-kadang saya sendiri tidak faham apa yang mereka fikirkan.

“ Bukan niat saya nak tunjuk ‘aset’ atau tayang bahagian tidak sepatutnya. Kadang-kadang geram, rasa macam nak balas komen itu balik tapi bila fikir semula, keadaan akan jadi lebih buruk kalau saya berbuat demikian,” katanya ketika ditemui di sidang media anugerah Makeup Artis di Sunway Putra Mall, semalam.

Mengambil pendekatan untuk abaikan komen-komen yang menjengkelkan, Jasmine hanya fokus kepada hal-hal positif sahaja.

Dalam perkembangan lain, bintang filem Paskal ini bakal kembali ke set penggambaran dalam masa terdekat.

“ Saya dalam proses mempersiapkan diri untuk masuk ke set drama KL Gangster Underworld tidak lama lagi.

“ Saya juga menjalani latihan mempertahankan diri sebelum masuk ke set April ini. Dijangka proses penggambaran bakal mengambil masa selama dua bulan,” katanya yang memiliki jurulatih peribadi bagi memudahkan proses pembelajaran.

Terdahulu, pelakon kelahiran Bumi Kenyalang beragama Kristian ini memaklumkan dia tidak terasa hati kerana sedia maklum ramai tidak tahu mengetahui latar belakangnya.

Wartawan: SGMS Fas

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 15 Jun 2019

#DramaRaya2019 : Pertaruhan Antara Duniawi Dan Akhirat Dalam Dosa Yang Tak Diiktiraf

Saksikan pertaruhan antara duniawi dan ukhrawi dalam Dosa Yang Tak Diiktiraf..

Hiburan Mon, 5 Nov 2018

#Mentor7: ‘Kalau Boleh Tak Nak Singkir Sesiapa’ – Aizat

Jangan risau Faris. Aizat yakin awak ada masa depan cerah dalam industri hiburan. Yang penting, jangan berhenti usaha okay!

Hiburan Tue, 7 Nov 2017

GEMPAR! KIP BUAT APA DI ARGENTINA

Siapa yang tidak kenal dengan “Super KIP” negara kan? Di awal usia 19 tahun , Khairul Idham Pawi atau “Super KIP” ini telah melakar sejarah dalam dunia permotoran Negara apabila muncul sebagai juara ketika perlumbaan di Argentina baru-baru ini.

Hiburan Sat, 8 Dec 2018

Rakam Semula Lagu Popular SLAM, Zamani Bakal Duet Dengan Penyanyi BBNU

Semua masih dalam perancangan. Antara penyanyi meningkat naik yang disebutkan adalah Haqiem Rusli dan Khai Bahar.

Hiburan Sat, 9 Mar 2019

Nora Teruja Duet Dengan Aishah Sempena Minggu Setiausaha April Depan

Selain meminati Aishah, Nora juga kagum dengan sifatnya yang down to earth! Nampak tak legend pun rendah diri tau.

Events Mon, 28 Jan 2019

Pokémon: Catch ‘Em All at Genting Highlands in February

Catch Pokémon The Movie: The Power of Us at Resorts World Genting next month.

TECH Thu, 20 Dec 2018

4 Tips Memilih Casing Telefon pintar yang Tepat

Selain berfungsi untuk melindungi, casing juga boleh mencantikkan telefon pintar kesayangan. Namun, jangan salah langkah untuk memilih aksesori ini yang kini mula kembali disukai banyak penyuka alat.

Hiburan Fri, 7 Dec 2018

《尸杀军营》旋风式来马宣传!盼掀起丧尸潮创票房佳绩

《尸杀军营》导演和两位主演旋风式来马宣传,盼掀起丧尸潮创票房佳绩!

Hiburan Wed, 10 Jan 2018

ASYIK STORYLINE SAMA JE, BOSAN! BETO KUSYAIRY BENGANG

Lumrah, apabila ramai peminat cerita dan filem melayu semakin beralih arah kepada cerita-cerita luar negara yang agak luas konteks pemikirannya jika dibandingkan dengan filem-filem tempatan

Hiburan Thu, 22 Mar 2018

Siti Muat Naik Suara Tangisan “Puteri Rasullullah!”

Wah! Nampak gayanya Fatimah-Az-Zahra dah ada nama tanda pagar #BabyCTDK.

| Live TV