Featured By: Salma Syahbuddin February 12, 2022 @ 10:00am

Tugasan Makin Mencabar, Berjayakah Members Menyahut Cabaran Bersama Lagenda Badminton Negara?

Menyanyi sudah, berlakon pun sudah! Kini tugasan members Master In The House Malaysia semakin mencabar apabila lagenda badminton negara Datuk Rashid Sidek pula muncul sebagai Master mereka pada minggu ini.

Kalau dalam episod yang lalu, members telah diberikan tugasan sesuai dengan forte Datuk Yusof Haslam sebagai seorang pengarah. Kali ini, berjayakah members menyahut cabaran setaraf kanak-kanak Sidek?

Tidak sabar rasanya melihat gelagat Hael Husaini, Andi Bernadee, Scha Elinnea, Sharifah Rose dan Meyrasam apabila berdepan dengan pemain No. 1 Dunia kan? Apatah lagi minggu ini Datuk Rashid Sidek turut berkongsi kenangan dan pengalamannya dalam dunia badminton. Haa, yang ni confirm members kena ‘sidai’ main badminton!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia)

 

Dan seperti biasa, siapakah agaknya juri jemputan yang turut bersama-sama Datuk Rashid Sidek pada minggu ini? Sama-sama kita nantikan dalam Master In The House Malaysia, malam ini, 12 Februari, pada jam 10 malam hanya di TV3!

Master In The House Malaysia menampilkan CheongKwanJang (CKJ) sebagai penaja utama, Lifebuoy sebagai penaja bersama dan dikuasai oleh Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia)

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 8 Oct 2021
Featured Mon, 24 Feb 2020
Events Thu, 8 Feb 2018

TAHNIAH! INI ANTARA SENARAI PEMENANG AJL32 DAN ANDA BERPELUANG KE AFTER PARTY RATED XTRA KAMI

Ini antara mereka yang bertuah untuk bersama-sama kami menghidupkan malam kemuncak AJL32 yang bakal diadakan pada 11 Februari 2018, Ahad, jam 9 malam bertempat di Stadium Axiata Arena, Bukit Jalil

Featured Thu, 11 Aug 2022

Sering Digandingkan Bersama, Amar Baharin Tak Kekok Berlakon Dengan Isyariana

Biarkan Ia Pergi gandingan Amar Baharin & Isyariana

error: Content is protected !!