Events By: SGMS Fas March 17, 2018 @ 3:09am

‘Aku Cinta Pada Mu” – Park Bo-Gum

Demam artis Korea nampak gayanya belum ada penghujung. Rata-rata netizen yang gila KPop mahu pun drama-drama Korea pasti tidak melepaskan peluang bertemu setiap artis negara itu yang berkunjung ke Malaysia.

Terbukti daripada beberapa acara yang melibatkan selebriti popular Korea Selatan sering mendapat sambutan hangat.

Terbaharu, kehadiran kali kedua pelakon Korea Selatan, Park Bo-Gum, 24,  di pusat membeli-belah terkemuka Pavilion KL bagi menyempurnakan pelancaran telefon pintar terbaharu Samsung Galaxy S9 dan S9+ baru-baru ini masih mendapat perhatian hebat dan hangat diperkatakan.

Ribuan peminat hadir di Pavilion KL baru-baru ini.

Lebih daripada 4,000 peminat yang hadir  bukan sahaja mahu melihat keistimewaan telefon pintar berkenaan tetapi rasanya lebih kepada melihat Park Bo-Gum.  Mereka sanggup hadir sewal jam 9 pagi walau pun mengetahui artis pujaan itu  akan muncul lewat petang. Ini sudah tentu untuk mendapatkan tempat duduk paling hampir kan!

Dan bayangkan hanya tiga perkataan, “Aku Cinta Pada Mu” sudah cukup membuat netizen bersorak ‘gila’ bagaikan melihat sebuah konsert gayanya apabila Park Bo-Gum hadir di pentas kira-kira jam 7.20 petang.

Begitu hebatnya penangan pelakon ‘Love In The Moonlight’ ini apatah lagi apabila Park Bo-Gum sudah bijak mengambil hati peminatnya dengan bertutur dalam bahasa ibunda kita.

“Hi Malaysia! Apa khabar,  saya Park Bo Gum? Saya rindu pada mu” katanya sebutir- sebutir di tengah lautan peminat yang menjerit-jerit.

Park Bo-Gum memulakan karier lakonannya  pada tahun 2011 malah graduan Sarjana Muda Teater Muzikal ini merupakan artis pertama Korea  Selatan yang disenaraikan oleh Forbes menduduki tangga teratas  ‘Korea Power Celebrity”.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

FESYEN Thu, 21 Nov 2019
Hiburan Sun, 3 Feb 2019

Happening Giler Fans Club Finalist AJL 33 Di Perkarangan Axiata Bukit Jalil

Selain peminat, fans club antara mereka yang memberi sokongan tanpa jemu pada artis idola mereka. Jom lihat diantara yang berlaku sebelum AJL 33 bermula

Hiburan Mon, 6 Jan 2020
Hiburan Tue, 28 Jan 2020

Jennifer Lopez Kongsi Kata Semangat Buat Isteri Mendiang Kobe Bryant

Hari yang sedih bagi seluruh dunia yang merasai kehilangan Kobe…

Events Wed, 4 Sep 2019

With Just RM49, This is a Definitely Must-Go For September Dates and Family Days!

Coming back bigger and better, Swiss Dream Circus of Switzerland is devising a perfecting conjoining hubs of impressive acrobats and bravery form circus performers from all corners of the world.

Hiburan Sat, 9 Dec 2017

Angelina Jolie Tiruan Tidak Jalani Pembedahan

Menjalani 50 pembedahan untuk kelihatan seperti pelakon Hollywood Angelina Jolie menggemparkan dunia dengan wajah terbarunya

Hiburan Thu, 30 May 2019

Fatin Husna Lega Dapat Pindah KL

Penyanyi Fatin Husna mengaku sanggup berpindah ke Kuala Lumpur demi mengejar cita-cita sebagai penyanyi. Fatin yang bernaung di bawah label syarikat rakaman NAR memberitahu dia kini lebih mudah menerima tawaran nyanyian tanpa perlu berulang-alik jauh. […]

Hiburan Tue, 19 Dec 2017

8 REASONS WHY WE WILL ABSOLUTELY MISS JONGHYUN

Kim Jonghyun of SHINee passed away on December 18, 2017 after apparent suicide. We will miss him terribly.

OMG Thu, 30 Apr 2020

| Live TV