Hiburan By: SGMS Faida November 16, 2019 @ 6:00pm

Amacam…Power Tak ‘Mimpi’ Versi Protege Mentor Milenia 2019?

‘Hidup aku bagai mimpi, Betul betul macam mimpi’

Pernah tak korang terfikir apa yang dilalui hari ini adalah mimpi masa lalu? 

Macam apa yang cuba disampaikan oleh protege program Mentor Milenia 2019 di bawah ini.

Tengok saja gelagat Daus, walaupun lupa lirik, ‘hentam sajalah labu’! Harus yakin dengan apa kita lakukan, semangat itu yang mereka perlukan untuk meneruskan persaingan pada malam ini. 

Apapun jangan lupa tengok Mentor Milenia jam 9 malam ini kerana akan ada dua protege yang akan ke bottom two seterusnya penyingkiran juga akan berlaku sekiranya kalah dalam battle.

Pastikan korang alert untuk undi protege kesayangan korang sebab undian korang sangat membantu ok?

 

Agak-agak siapa yang layak bergelar juara Mentor Milenia tahun ini?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 21 Aug 2019
Hiburan Mon, 14 Oct 2019

Trump Bagi ‘Lampu Hijau’ Mungkin Kembalikan Google Pada Peranti Huawei

Keputusan pentadbiran untuk membenarkan lesen dapat membantu kesepakatan perdagangan bagi kedua-dua negara itu.

Contest Sat, 19 Oct 2019

Tak Sia-Sia Datang Dari Jauh, Jom Menang Kereta Milik Nor Azlan

Selepas beberapa kali cubaan menyertai peraduan cabutan bertuah, tuah menyebelahi bapa dua anak, Nor Azlan Mohd Nor apabila terpilih sebagai pemenang Jom Menang Kereta, tahun ini. Kata Azlan, ini merupakan kali pertama dia menerima ‘rezeki […]

Events Tue, 27 Feb 2018

Anda Rasa Diri Cool? Ini Mungkin 5 Rancangan Hot Wajib Tonton Anda

Wow! tonton bukan sahaja mengumpulkan pelbagai koleksi drama local malah, turut mengumpulkan pelbagai drama antarabangsa seperti Korea (annyeonghaseyo!), Thailand (Sawadekap), China dan juga India. Bukan itu sahaja, rancangan-rancangan ini boleh di tonton menerusi siaran HD! Mesti korang cair tengok muka pelakon favourite Korea korang kan? 

Hiburan Wed, 15 May 2019

Dulu Playboy, Amir Hasan Mengaku Dah Insaf

Wow, betul power ni ada 13 bekas teman wanita.

Hiburan Thu, 29 Nov 2018

Terbaik! Kempen Gerakan Siti Nurhaliza Bantu Ringankan Beban Pesakit Jantung

Terbaiklah Tok Ti! Semoga produk SimplySiti terus mendapat sokongan pembeli di luar sana. Sambil membeli boleh kita menderma sekali…

Hiburan Tue, 2 Jan 2018

AKHIRNYA G-DRAGON TAYANG KEKASIH

G-Dragon yang sebelum ini dikaitkan bercinta dengan model, pelakon dan pereka fesyen terkenal Jepun, Kiko Mizuhara dikatakan telah mengakhiri hubungan mereka pada tahun 2010

Hiburan Thu, 25 Oct 2018

Chow Yun Fat Hanya Belanja RM424 Sebulan Walaupun Jutawan

Bintang antarabangsa bernilai HK$5.6 Billion (RM2.97 juta) ini hanya membelanjakan sebanyak RM424 sahaja sebulan.

Hiburan Wed, 28 Nov 2018

Jom Kenal Dengan Penyanyi ‘Hirisan Kaca’, Siapa Sebenarnya Syafiq Rosman?

Single Hirisan Kaca boleh didengari di seluruh platform muzik digital bermula hari ini.

Hiburan Thu, 14 Nov 2019

| Live TV