Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: SGMS Faida November 16, 2019 @ 6:00pm

Amacam…Power Tak ‘Mimpi’ Versi Protege Mentor Milenia 2019?

‘Hidup aku bagai mimpi, Betul betul macam mimpi’

Pernah tak korang terfikir apa yang dilalui hari ini adalah mimpi masa lalu? 

Macam apa yang cuba disampaikan oleh protege program Mentor Milenia 2019 di bawah ini.

Tengok saja gelagat Daus, walaupun lupa lirik, ‘hentam sajalah labu’! Harus yakin dengan apa kita lakukan, semangat itu yang mereka perlukan untuk meneruskan persaingan pada malam ini. 

Apapun jangan lupa tengok Mentor Milenia jam 9 malam ini kerana akan ada dua protege yang akan ke bottom two seterusnya penyingkiran juga akan berlaku sekiranya kalah dalam battle.

Pastikan korang alert untuk undi protege kesayangan korang sebab undian korang sangat membantu ok?

 

Agak-agak siapa yang layak bergelar juara Mentor Milenia tahun ini?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Wed, 11 Sep 2019

郭修彧没奖项压力!戴佩妮施「马来咒」为她解愁忘忧

出身自选秀节目《我要唱好歌》的Shio郭修彧到台湾发展已有四年,日前终于带着个人第二张创作专辑《盲点》回马宣传;相较于多年前的郭修彧,这趟回马的「表现」似乎来得更为自在。

Hiburan Sun, 11 Aug 2019

Baju Raya Kris Dayanti Dilabel ‘Aneh’?

Okay tak pilihan baju Kris Dayanti kali ni?

Hiburan Sat, 4 May 2019

Nadia Brian Selamat Bertunang

Pelakon dan model jelita, Nadia Brian, 28, selamat menjadi tunang kepada Mu’izz Nasruddin, 28, di sebuah hotel di sini, hari ini. “Muiz lelaki yang baik, sangat bertanggungjawab dan saya bertuah dapat mengenalinya. “Dia sangat memahami […]

Hiburan Fri, 9 Aug 2019

林德荣拍拳击戏直呼没减重压力!唯对尹汇雰一见钟情剧情:“要加价!”

林德荣主演的喜剧电影《作战啦!茶室总动员》拍拳击戏没有减重压力,且导演更是希望他可以增重;唯戏中他要对尹汇雰一见钟情,甚至还要成为夫妻却相当不满,直呼:“因为这一段我要求加价,片酬不高不可以!”

Hiburan Wed, 12 Feb 2020

Drama Band’s Performance On AJL34—Freedom Of Speech Or Mocking ‘Politics’?

Maybe Malaysia hasn’t yet fully accepted ‘freedom of speech’.

Hiburan Tue, 26 Mar 2019

Justin Bieber Umum Mahu Rehat Dari Karier Tapi…

Mungkin dah terlalu penat, Bieber perlukan masa untuk buat comeback. Yang pasti, ramai yang tertunggu-tunggi lagu baharu Bieber.

TECH Thu, 25 Jan 2018

IPHONE X MIGHT BE DISCONTINUED, LAZADA RETAILERS GIVE MASSIVE DISCOUNTS

The sales for the pricey iPhone X hasn’t been what the Apple people expected. Worst of all, they might be discontinued sometime this year! Now, Lazada retailers are

Hiburan Tue, 22 Oct 2019
Events Fri, 3 Jan 2020

Masya & Jeryl Proved There Is No Language Barrier In Music As They Sung 7 Languages At The Start Of New Year

When two vocal powerhouses unite in one stage, it signifies the great start of a new year!

Hiburan Fri, 31 Jan 2020

| Live TV