Hiburan By: SGMS Faida November 16, 2019 @ 6:00pm

Amacam…Power Tak ‘Mimpi’ Versi Protege Mentor Milenia 2019?

‘Hidup aku bagai mimpi, Betul betul macam mimpi’

Pernah tak korang terfikir apa yang dilalui hari ini adalah mimpi masa lalu? 

Macam apa yang cuba disampaikan oleh protege program Mentor Milenia 2019 di bawah ini.

Tengok saja gelagat Daus, walaupun lupa lirik, ‘hentam sajalah labu’! Harus yakin dengan apa kita lakukan, semangat itu yang mereka perlukan untuk meneruskan persaingan pada malam ini. 

Apapun jangan lupa tengok Mentor Milenia jam 9 malam ini kerana akan ada dua protege yang akan ke bottom two seterusnya penyingkiran juga akan berlaku sekiranya kalah dalam battle.

Pastikan korang alert untuk undi protege kesayangan korang sebab undian korang sangat membantu ok?

 

Agak-agak siapa yang layak bergelar juara Mentor Milenia tahun ini?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 5 Oct 2018
Hiburan Wed, 19 Sep 2018

Lisa Dan Yusry Nak Anak Lagi?

Semoga yang terbaik buat Lisa Surihani dan Yusry!

Hiburan Thu, 17 Oct 2019

2019亚洲影艺创意大奖! 《守百年之约》横扫马来西亚区3奖项

2019亚洲影艺创意大奖​​​​​​​昨天(16日)宣布代表亚洲各地的入围名单!八度空间年度巨献《守百年之约》荣获马来西亚区3个奖项,包括最佳女主角Emily陈子颖、最佳男配角Coby庄可比及最佳原创剧本。

Hiburan Thu, 24 Oct 2019

GLAMPING Lost World Of Tambun: Aktiviti Luar Yang Paling Menjangkau Minda!

Xtra guarantee Glamping Lost World memang terbaik!

Fab Foodies! Tue, 20 Mar 2018

Chilli Crab Gelato: Yay or Nay?

What happens when sweet meets savoury? Will it be the best thing ever or our worst nightmares come true?

Hiburan Thu, 26 Sep 2019
Featured Mon, 27 Sep 2021

Pendakwah Terkenal Zakir Naik Cari Calon Menantu

Pendakwah terkenal, Zakir Naik mengumumkan beliau ingin mencari seorang calon isteri untuk anak lelakinya, Fariq Naik. Menerusi hantaran di laman Facebook beliau, Zakir memuat naik sebuah poster yang turut menyenaraikan ciri-ciri calon wanita yang bakal […]

Hiburan Fri, 15 Nov 2019

| Live TV