Hiburan By: SGMS Faida September 25, 2018 @ 9:26am

Deja Moss Buntu Suami Mahu Cerai Tanpa Alasan

Selepas 10 tahun menempuh alam perkahwinan, penyanyi Deja Moss bingung dengan sikap suaminya yang menceraikannya tanpa alasan.

Kata penyanyi berusia 45 tahun itu, hubungan dia dan suami tiada masalah sebelum Azfendy bertindak keluar dari kediaman mereka setahun lalu.

“ Saya tidak tahu puncanya kerana sebelum dia keluar rumah itu hubungan kami baik. Sebulan lepas dia keluar, dia mula mesej saya bukan-bukan

“Lepas itu dia block saya dan ketika itu barulah saya fikir bahawa ada yang tak kena dengan dia,” ujarnya.

Memetik laporan Mstar Online, Deja kini reda dengan ketentuan Illahi atas apa yang berlaku.

“ Saya sendiri tertanya apa alasan dia keluar dari rumah. Sedangkan saya telah izinkan dia untuk berkahwin lagi jika dia mahu, saya rela bermadu,” katanya.

Deja dan Azfendy berkahwin pada 30 Ogos 2008.

Azfendy memfailkan permohohan cerai secara baik mengikut Seksyen 47 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam Negeri Selangor 2003 terhadap Deja pada Mac lalu.

Sabarlah ya kak… sesungguhnya Allah SWT sentiasa bersama orang-orang yang sabar.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Sun, 9 Jun 2019

蔡琴真情流露!演唱会忆往事不禁二度掉泪

「金嗓歌后」蔡琴以首首的经典好歌会友,大谈演艺生涯的过往趣事!在演唱《相思梦里》忆往事不禁真情流露,在台上哭了起来。

Hiburan Sat, 2 Mar 2019

‘Antara Ramai Pengarah, Mawi Je Yang….’- Along Cham Kongsi Pengalaman Berlakon Dalam ‘Tiada Tajuk’

Kata Along, Mawi antara pengarah yang ‘rare’ pernah dia bekerjasama. Apa yang ‘rare’ tu Along?

Hiburan Tue, 7 Nov 2017

SIAPA TEMAN ISTIMEWA “SUPER KIP” MALAYSIA ?

Peminat Justin Bieber ini merupakan anak ketiga dari empat adik beradik yang dua daripadanya memang terlibat secara aktif dengan dunia permotoran. Tapi, kali ni kita bukan nak sembang pasal motoGP ye, kita nak tahu siapa permaisuri hati Encik Keon?

Featured Fri, 6 Jan 2023

Galak Menari Di TikTok, Netizen Risau Kelibat Lelaki Terpana Tengok Baby Shima – “Abang Tu, Amboi Mata Tak Kelip”

Penyanyi kontroversi, Baby Shima sekali lagi tular di TikTok apabila galak menari sambil diperhatikan oleh seorang lelaki. @babyshimaofficial Betul ke nombor tiada penghujungnya? coba hitung di komen kalau begitu… nahhh begitu lah cinta ku padamu […]

Hiburan Mon, 3 Dec 2018

#mentor7: ‘Rezeki Setakat Sini Saja’, Giliran Amal Ucap Selamat Tinggal

Abang Hafiz juga memaklumkan dia akan membantu kami (Amal dan Azmirul) dari segi publisiti. Semoga Amal terus sukses dalam karier nyanyian!

Events Thu, 16 Aug 2018

Catch Dancing Swans in Resorts World Genting this August

The beautiful swans will be showing off their beautiful moves.

Hiburan Tue, 24 Jul 2018

“Satu-satunya Penyesalan Saya? Lambat Berhijab…”- Norish Karman

Siapa tidak kenal dengan pelakon serba boleh ini, bagilah apa sahaja watak beliau pasti tidak akan menghampakan penonton. Setuju? Namun, pelakon ini tampil dengan imej barunya yang kini sudah berhijab.