Hiburan By: Dharnieya Nur Amelsa December 3, 2022 @ 5:15pm

“Dia Yang Salah, Dia yang Merajuk…” – Netizen Terhibur Lihat Gelagat Wawa Zainal Marah Aeril Zafrel

Pasti ramai yang mengenali pelakon Aeril Zafrel dan isterinya, Wawa Zainal yang sering mencuri perhatian ramai dengan gelagat kelakar dan romantis mereka.

Terbaharu, rakaman siaran langsung pasangan itu telah dimuat naik semula oleh seorang pengguna TikTok iaitu @misspotatofries sehingga berjaya meraih perhatian ramai.

@misspotatofries Kisah smlm Aeril terkoyakkan baju Wawa 😂😂😂 Aq nda bleh laa diorang laki bini ni. Nda pnah nda lawak 🤣🤣🤣🤣 #Wawa #Aeril ♬ Funny Song – Cavendish Music

Menerusi perkongsian itu, Wawa menyuruh Aeril untuk mengambil bajunya ditepi. Walaubagaimanapun, ketika Aeril ingin mengambil baju tersebut kedengaran bunyi koyak.

“Eh! koyak sudah ni,” kata Aeril di dalam video tersebut.

“Ya Allah Aeril! Dia kasi koyak guys! Terhimpit dengan kerusi. Lepas itu, dia pergi tarik je macam itu. Ya allah baju ini sayang tau. Dah lah limited edition susah nak cari,” Jerit Wawa yang terkejut.

Namun, apa yang menghiburkan hati penonton adalah gelagat Aeril yang merajuk selepas dimarahi oleh Wawa .

“Kau bunuh saja lah aku, kalau itu dapat senangkan hatimu. Pergi ambil pisau sana!” Kata Aeril sekali lagi.

“Jadi apa lah kau ni merajuk-merajuk, itu pun mahu merajuk! Dia yang buat salah, dia yang merajuk,” Jawab Wawa.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur melihat gelagat pasangan suami isteri itu.

“Memang macam itu kan, kalau suami salah, suami yang merajuk pulak.

“Dia ibarat kau yang pergi tapi kau yang tersakiti hahaha. Dia buat koyak dia pulak yang merajuk.

“Dia yang salah, dia yang merajuk hahaha.

“Ariel merajuk weiii hahaha.

“Adu bah merajuk bah si Aeril hahaha,” komen netizen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Fab Foodies! Fri, 17 Aug 2018

Jay Park’s Guide to Proper Soju Drinking Etiquette

Soju is more than just another alcohol; it’s South Korean culture.

Hiburan Fri, 13 Sep 2019

Adam E Elak Tumpang Populariti Ayah

Single ciptaan Adam ini turut mendapat sentuhan saudaranya, Ayril Cenna yang juga merupakan seorang penyanyi rap.

Hiburan Sat, 7 Sep 2019
Featured Wed, 29 Nov 2023
Featured Mon, 23 Aug 2021
Hiburan Sun, 16 Dec 2018