Hiburan By: Salma Syahbuddin April 6, 2018 @ 7:17am

Fara Hezel Dan Erry Putra Bercinta!

Kakak kepada penyanyi Aiman Tino, Fara Hezel kini mengakui sedang menjalinkan hubungan cinta dengan pelakon, Erry Putra. Fara atau nama sebenarnya Nurfaraazira Yusri, 22 berkata dia dan Erry mula berkenalan menerusi instagram sejak lima bulan yang lalu. 

“Memang saya dan Erry sedang bercinta, Kami kenal dah lima bulan melalui instagram. Buat masa sekarang, kami masih lagi dalam proses mengenali hati budi masing-masing.” Katanya

 

Walaupun hubungan cinta mereka kelihatan happy dan bahagia, Fara menjelaskan hubungan mereka masih lagi baru dan masih belum ke peringkat yang lebih serius. 

“Saya tak terfikir lagi soal kahwin atau nak bawa hubungan ini ke peringkat yang serius sebab masih baru lagi dan saya belum cukup kenal lagi dengan Erry. Begitu juga dengannya. Aiman dan ibu bapa saya tak masuk campur sangat tentang hubungan ini tapi mereka tahu.” Jelas Farah

Namun, apa yang penting bagi Fara Hazel sekarang ini adalah, melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah dalam bidang komunikasi pada tahun hadapan, sebaik sahaja beliau menamatkan pengajian dalam jurusan Diploma Pemasaran di Politeknik Sultan Azlan Shah, Behrang, Perak pada tahun lalu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Wed, 24 Apr 2019

「马来西亚音乐周」齐集本地品牌和唱作人!推广本地原创好音乐

「马来西亚音乐周」齐集本地品牌和唱作人!长达7天的音乐活动获旅游部支持,冀增加本地品牌今年的额外收入5000万令吉。

Hiburan Fri, 28 Feb 2020

启动全球亚洲心动娱乐!重兵进驻马来西亚打造影视城

亚视进攻OTT平台,启动全球亚洲心动娱乐;同时亦宣布四大区域管理层,并誓言将重兵进驻马来西亚打造影视城。

Hiburan Tue, 11 Jun 2019
Events Thu, 20 Sep 2018

#ABPBH31 : Ayuh Meriahkan #FANtastik ABPBH 22 September Ini!

Pada hari itu nanti, setiap FC menyusun program di booth mengikut kreativiti masing-masing. Antara acara menanti pengunjung adalah sesi ramah mesra bersama artis, pameran trofi ABPBH, pameran ‘throwback’ busana yang digayakan selebriti di karpet merah ABPBH dan jualan produk serta lelongan barangan ‘preloved’ artis.

Hiburan Sun, 10 Dec 2017

Jangan Sampai Peluru Aku Sampai Kat Kau

”Jangan Sampai Peluru Aku Sampai Kat Kau”, Fathia Latiff Trauma Dakwa Diugut Lelaki Berkepala Botak

Hiburan Fri, 25 Oct 2019
Events Sun, 23 Feb 2020
Hiburan Sun, 27 Oct 2019
Hiburan Mon, 15 Oct 2018

Netizen Bengang Cara KJ Salam Syed Saddiq?

Video tersebut menunjukkan aksi Syed Saddiq yang baru tiba di KLIA menghulurkan tangan untuk bersalam dengan hadirin termasuk KJ.

Events Sun, 5 May 2019

Be the Top Scorer at SuperPark Malaysia and Win Exciting Prizes

SuperPark Malaysia kicks off the SUPER RACE challenge with local fitness and lifestyle personalities Talitha Tan, Akiyo Chai (BaBy Akiyo), and Mia Chai to inspire an active lifestyle.

| Live TV