Featured By: Aqilah Paharuzi May 18, 2023 @ 5:00pm

Individu Dakwa Ramai Selebriti Akan Dapat Tiket Konsert Coldplay Secara Percuma? Ini Respons Alif Satar

Sejak dua hari lalu, heboh di serata media sosial berhubung penjualan tiket konsert kumpulan terkenal antarabangsa, Coldplay yang laris terjual bagai ‘pisang goreng panas’.

Lantaran itu, ada segelintir peminat Coldplay yang meluahkan rasa berang terhadap ulat tiket yang menjual semula tiket konsert tersebut sehingga mencecah harga puluhan ribu.

Meninjau ke ruangan Instagram, tidak ketinggalan penyanyi terkenal Alif Satar mengambil kesempatan ini dengan menyanyi salah satu lagu Coldplay berjudul Fix You meraih perhatian ramai.

“Tengah beratur ke tu?” soalnya ringkas di kapsyen kepada pengikutnya yang sedang berjuang membeli tiket konsert Coldplay pada 17 Mei, semalam.

Berdasarkan pemerhatian XTRA, terdapat individu yang mendakwa golongan selebriti beruntung kerana akan mendapat tiket konsert tersebut secara percuma.

“Artis-artis mesti dapat priority kan.. Seronok la. Kami ni lemau dok beratur tapi masih tak dapat. Life is unfair like that,” dakwa individu berkenaan.

Tidak berdiam diri, pelantun lagu terkenal Lelaki Seperti Aku ini menafikan perkara tersebut.

“Siapa kata artis dapat priority? Memang tak lah….,” jawab Alif.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mereka memohon Alif untuk mengadakan konsert dengan membawa lagu-lagu Coldplay, nescaya akan mengubat hati mereka yang duka itu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 19 Sep 2022
Hiburan Sun, 21 Jul 2019

Ruhainies Lega Dapat ‘Green Light’

Ruhainies merancang untuk mendirikan rumah tangga pada tahun hadapan.

Hiburan Thu, 23 Aug 2018

Percaturan Bisnes Menjadi, Hotel Milik Fauzi Nawawi Terima Sambutan Luar Biasa

Mungkin dengan faktor lokasi yang strategik, maklum saja premis dekat dengan hospital, kolej serta lot komersial membuatkan ia menjadi pilihan pelanggan

Hiburan Tue, 20 Jun 2023

Lafaz Cerai Hafidz, Shuhada Ditangguhkan Pada 27 Julai

Semoga urusan mereka dipermudahkan

Trending Tue, 18 Aug 2020

Berkelulusan Universiti Princeton, Kerabat Pahang Ini Dikagumi Ramai

Baginda juga seorang yang mementingkan privasi..

Trending Tue, 19 Jan 2021
Featured Mon, 3 Sep 2018

Daripada Autisme Kepada Genius, Individu Ini Buktikan Autisme Bukan Satu Kekurangan

Pengidap autisme, Dr. Temple Grandin buktikan bahawa perbezaan bukan bermakna kekurangan.

error: Content is protected !!