Events By: Salma Syahbuddin May 27, 2018 @ 1:00am

Ini Bukan Kes Syok Sendiri! Tudung Superman Dikecam Netizen

Pelakon dan pengacara, Fizo Omar mengakui terdapat komen negatif daripada netizen setelah tudung keluaran Syarikat Fareeda dikeluarkan baru-baru ini.

Bagaimana pun, Fizo mengakui tidak boleh memaksa pembeli untuk menggemari tudung tersebut memandangkan setiap individu mempunyai citarasa yang berbeza. 

Namun, Fizo dan Fareeda sendiri amat berbesar hati kerana dapat berkerjasama dengan DC Comic  sejak tahun lepas lagi.

“Kami bukan syok sendiri nak letak logo sesuka hati. Tetapi Fareeda ditawarkan untuk berkolaborasi dengan syarikat tersebut. Hasilnya koleksi DC Comic Super Heroes yang menggunakan logo Batman, Superman, dan Wonder Woman. Bagi penggemar karakter tersebut memang komen yang kami terima adalah positif tetapi tidak dibafikan bahawa terdapat komen dan juga respon yang kurang sedap di dengar.” Katanya yang ditemui semasa majlis berbuka puasa bersama Pertubuhan Kebajikan Islam Peribadi Mulia, Kajang di Restoran Fizo Mawar, Bandar Baru Bangi baru-baru ini.

Tambahnya lagi, koleksi tudung tersebut akan dipasarkan di semua butik DC Comics di Malaysia, Singapura dan beberapa negara Timur Tengah. 

Wah! apapun tahniah diucapkan buat Fizo dan isteri kerana syarikat Fareeda merupakan syarikat sulung bumiputera yang menjalinkan kerjasama dengan DC Comics.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 3 Sep 2018

Saham Media Prima Bhd Meningkat

Syarikat berkenaan sebelum ini menyatakan bahawa anak syarikat yang dimiliki sebanyak 98.2 peratus, New Straits Times Press (M) Bhd (NSTP), mengadakan tiga perjanjian jual beli bersyarat dengan PNB Development untuk cadangan penjualan hartanah berkenaan.

Featured Tue, 23 May 2023
Hiburan Tue, 20 Mar 2018

“Suara Ke Laut” Janna Nick DiKecam Hebat Nyanyi Lagu Sufian Suhaimi

Menerusi video yang dimuat naik dilaman Youtube baru-baru ini, Janna dilihat menyanyikan lagu tersebut sambil diiringi alunan bunyi gitar oleh suami kepada Sheila Rusly, Jinggo

Hiburan Sun, 28 Jul 2019

Raysha Rizrose Bosan Jadi Baik?

Bawak banyak bersabar Raysha

Hiburan Thu, 10 Oct 2019
Hiburan Thu, 27 Sep 2018
Trending Sun, 10 Apr 2022
error: Content is protected !!