Hiburan By: Salma Syahbuddin September 20, 2018 @ 3:17pm

Ini Gambar Jasmine Suraya Tak Pakai Bra?

Pelakon dan pengacara, Jasmine Suraya, 28 dilihat seolah-olah tidak memakai bra apabila memuat naik salah satu gambarnya di laman instagram beliau. Namun, Jasmine berasa sedikit kecewa terhadap komen yang diberikan keatasnya oleh majoriti followers beliau di laman sosial berikut.

Bagi Jasmine, pakaian tersebut adalah salah satu pakaian kegemarannya dan tidak salah pun untuk memakai pakain tersebut memandangkan baju itu bukanlah menjolok mata sehingga dikecam oleh netizen diluar sana.

” Baju tersebut dipakai ketika saya menghadiri majlis pelancaran sebuah majalah dari Perancis yang diedarkan untuk pasaran tempatan. Mereka mengadakan majlis secara besar-besaran dan ramai tetamu yang datang. Saya pula mengenakan satu dress yang dirasakan menarik dan ambil gambar”

“Pada saya dress ini sangat elegan dan tak nampak seksi pun, dan ambil keputusan untuk muat naik sebanyak tiga keping di instagram.” Katanya

Sambil menyatakan rasa kecewa beliau terhadap segelintir pihak yang gemar menjadikan pakaian wanita sebagai suatu objek yang berkaitan seks. Jasmine menganggap baju tersebut seksi dan elegan apabila dirujuk kepada beberapa pihak.

 
 
 
View this post on Instagram

Hair and makeup by @erantheloo for #my3loff party @lofficielmalaysia

A post shared by Jasmine Suraya Chin (@jasmine_suraya) on

“Bagi saya ia menunjukkan perwatakan saya sebagai artis. Saya boleh berpakaian seksi, memakai baju korporat, dan memakai kebaya. Bagi saya, saya tidak mengguris hati mana-mana pihak pun. Lagipun itu instagram saya. Sebagai seorang artis saya kenalah sesuaikan diri saya dengan majlis.” Tambahnya
 
Jasmine juga kesal dengan sikap masyarakat yang suka menuding jari terhadap sesuatu perkara tanpa usul periksa terutama sekali golongan muda.
Apapun, tidak kisahlah jenis dan pakaian macammana sekalipun, yang penting ianya selesa dan si pemakai kelihatan anggun dalam persalinan tersebut. Betul tak?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 29 Jun 2018

Alahai, Wak Doyok Kantoi Tayang Gambar Kasut Dari Pinterest

Agaknya apalah yang difikirkan oleh Wak Doyok sebelum memuat naik gambar tersebut kan?

Events Wed, 5 Jun 2019
Featured Thu, 25 Nov 2021

Waspada Dalam Mengikuti ‘Add Yours’ Challenge Di Instagram

Pada awal November lalu, Instagram memperkenalkan ‘Add Yours’ sticker yang membolehkan pengguna mencipta rangkaian umum di ‘Insta story’ dimana pengguna yang memulakan ‘Add Yours’ sticker tersebut boleh melihat respon dari pengguna yang menggunakan sticker mereka. […]

Hiburan Mon, 2 Oct 2023

[VIDEO] “Ira Kazar Dah Terima Kifarah, Dia Terima & Ikhlas…” – Pendedahan Isteri Azlan Komeng Cetus Tanda Tanya

Alamak, apa maksud Nilam ni? Kifarah dalam bentuk macam mana Ira kena tu? 😌

Featured Tue, 21 Feb 2023
Hiburan Fri, 8 Feb 2019

Ini Doa Sang Mantan Buat Emma Maembong

Semoga netizen tidak menyerang pelakon ini lagi di ruangan komen miliknya

Featured Wed, 31 May 2023
Featured Tue, 8 Mar 2022