Events By: Salma Syahbuddin October 27, 2019 @ 1:26pm

Jangan Lupa Saksikan 10 Protege Mentor Milenia 2019 Berentap Malam Ini!

Jangan lupa saksikan Mentor Milenia 2019 dengan menampilkan mentor seperti, Ernie Zakri, Akim Ahmad, Stacy, Hazama dan Black bersama protege pilihan mereka malam ini!

Korang boleh saksikan program #mentormilenia bermula jam 9 malam ini, hanya di TV3.  Atau boleh saksikan siaran secara langsung menerusi Youtube TV3Malaysia Official dan LIVE TV di www.xtra.com.my

Pemarkahan para protege pada musim ini akan dibahagi kepada dua iaitu, markah persembahan 60% daripada juri profesional, dan 40%  berdasarkan undian awam dimana, korang juga boleh mengundi secara online menerusi www.xtra.com.my/mentormilenia 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 12 Feb 2020
Hiburan Wed, 24 Apr 2019

Dilabel Serupa ‘Tengkorak’, Apa Komen Amyza Adnan?

Sebab itu saya suka berlawak dan tidak suka fikir benda yang stress…

Hiburan Sat, 13 Jul 2019
Hiburan Wed, 7 Mar 2018

“Bila Nak Kahwin Dayang?”

“Emak dan bapa pun tidak pernah mendesak untuk saya berkahwin,” jelas pemenang vokal terbaik AJL sebanyak tiga kali  berturut-turut ini.

Hiburan Mon, 25 Jun 2018

李幸倪红馆首开唱「音乐世家」携家人组Band合唱

一连两场的李幸倪《First Of All Live》上周六在香港红馆正式举行;迎来人生首个红馆秀的李幸倪,以fit爆状态登场,同时也邀请了父母、姐姐和姐夫组Band合唱,第一次全家人同台演出!

Hiburan Sat, 1 Dec 2018

Intan Najuwa Dicemuh Kerana Tak Reti Isi Minyak Kereta?

Alamak, betul ke ni? Dia bergurau je kot…

Hiburan Sat, 27 Jan 2018

Kenapa Yuna Rahsiakan Perkahwinan

Betul ke Yuna rahsiakan perkahwinan dan kenapa perlu berbuat sebegitu

Events Fri, 20 Dec 2019

Misi Media Prima Digital Raikan 40 Anak-Anak Asnaf Dan Yatim Tonton Ejen Ali The Movie

Musim cuti sekolah kembali lagi dan pasti ramai yang merancang untuk membawa anak-anak khususnya pergi bercuti atau berhibur di hujung tahun. Mengambil kesempatan ini, lebih 10 orang sukarelawan daripada Media Prima Digital telah melaksanakan aktiviti […]

Hiburan Tue, 16 Jan 2018

DAPHNE IKING KINI BERHIJAB?

Apa yang memeranjatkan ialah menerusi laman instagram beliau, Daphne dilihat memakai jubah lengkap bertudung dan kalau dilihat menerusi ruangan status tersebut Daphne siap mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan beliau

| Live TV