Hiburan By: Dharnieya Nur Amelsa November 22, 2022 @ 5:39pm

“Kalau Gelak Macam Tu, Dah Tahu Siapa…” – Gelagat Anzalna Nasir & Kakak Buat Netizen Terhibur

Pasti ramai yang mengetahui pelakon jelita Anzalna Nasir merupakan seorang yang sangat akrab dengan adik beradiknya.

Terbaharu, tular sebuah perkongsian yang dimuat naik sendiri oleh Anzalna di laman TikToknya, sehingga meraih tumpuan netizen.

Menerusi hantaran tersebut, Anzalna sedang merakam kakaknya, Diana Nasir yang berlakon seakan-akan dilanggar kereta sambil memegang telefon di telinganya.

“Pelakon internasianal! hahahahaha jatuh phone masih melekat kat telinga,” tulis Anzalna di ruangan kapsyen.

@anzalnanasirPelakon Internasianal! hahahahhahaha jatuh phone masih melekat kat telinga.♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Walaubagaimanapun, apa yang mencuri perhatian ramai adalah suara Anzalna yang tertawa melihat gelagat kakaknya itu.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur mendengar suara ketawa Anzalna dan kakaknya itu.

“Adik beradik jenis gelak tak relax.

“Adik beradik memang kelakar.

“Paling win si adik yang berdekah gelaknya hahaha.

“Kalau yang gelak bunyi macam itu dah tahu siapa,” tulis salah seorang netizen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 14 Oct 2019
Trending Tue, 1 Sep 2020
Trending Sun, 26 Aug 2018

Curi Petai Punya Pasal, Lelaki Patah Tulang Rusuk

Difahamkan, dua cucu lelaki pergi ke kebun datuk mereka untuk ‘spot check’ kawasan persekitaran kerana difahamkan kerap berlaku kecurian petai sebelum ini.

Hiburan Mon, 9 Apr 2018

Siti Aafiyah Satukan Dato’ Siti Nurhaliza Dengan Bekas Isteri Dato’ K

Dalam ruangan caption tersebut,  Dato’ Siti menyatakan beliau sangat hati menerima kunjungan bekas isteri Dato’ Khalid itu. Beliau juga mendoakan agar mereka sekeluarga sentiasa di berkati

Events Wed, 30 Nov 2022

The Gadys Dah Berpecah? Ini Penjelasan Nelissa Nizam

Ini sebab The Gadys kini bertiga

Hiburan Tue, 13 Aug 2019

KWSP Untuk Anak Seni, Perlu Ke?

Jadi, soalnya, di mana sistem pembahagian tugas yang efisyen?

Events Wed, 24 Aug 2022

Nama Tercicir Sebagai Tetamu KLFW 2022, Ning Baizura Bengang Dengan Sikap Segelintir ‘Orang Kaya’ – “Class Can’t Be Bought!”

Banyak je ‘orang kaya’ macam ni 😌 Bak kata Ning Baizura, That’s not classy at all!

Trending Thu, 2 Apr 2020
Contest Wed, 30 Oct 2019

xtra好康头 | 送你《马来西亚全国舞狮锦标赛-云顶杯》入门票

xtra好康头 送你《马来西亚全国舞狮锦标赛-云顶杯》入门票,让你现场一睹半决赛各技艺精湛的舞狮。

| Live TV