Hiburan By: Syafiqa Irdina January 14, 2020 @ 9:56am

Kekasih Mengandung 7 Bulan, CHEN EXO Selamat Berkahwin Dengan Wanita Bukan Selebriti!

Mungkin ini merupakan khabar gembira dan mungkin ini menjadi berita sedih buat EXO-L apabila salah seorang anggota EXO iaitu Chen baru sahaja melangsungkan perkahwinannya!

Gempar di laman media sosial sejak semalam lagi apabila, Chen mengumumkan bakal menikahi kekasihnya yang bukanlah dari kalangan selebriti menerusi surat tulisannya yang dimuat naik di laman kelab peminat EXO.

“Hello, ini Chen. Saya ingin memberitahu sesuatu kepada Exo-L. Saya tidak tahu bagaimana ingin memberitahu kepada peminat kerana sangat gementar. Saya mempunyai teman wanita yang saya sangat sayangi dan saya ingin hidup bersamanya. Tetapi saya mahu menjadi orang pertama memberitahu kepada para peminat saya, yang sentiasa menyayangi dan menyokong saya. Jadi, saya menulis surat ini walaupun ianya tidak mencukupi untuk berkongsi dengan anda. 

Pada mulanya, saya bimbang tentang apa akan terjadi selepas saya buat pengumuman ini. Tetapi setelah berbincang dengan agensi serta ahli kumpulan mengenai bagaimana berita ini ingin disampaikan, saya berharap agar anda tidak terlalu terkejut. 

Kini, saya tidak dapat lagi melaksanakan apa yang dirancang bersama agensi dan ahli kumpulan saya, saya beranikan diri walaupun saya tidak bersedia lagi sepenuhnya kerana saya sudah tidak sabar lagi. 

Saya sangat menghargai ahli-ahli kumpulan saya yang bersungguh mengucapkan tahniah kepada saya, dan terima kasih atas kasih sayang serta sokongan kamu semua. Saya akan sentiasa berterima kasih untuk cinta anda, dan saya akan melakukan yang terbaik  bagi kasih sayang anda. Terima kasih.” ucap Chen dalam suratnya.

Perkahwinan Chen dan pasangan telah pun selamat diadakan di gereja secara tertutup pada 13 Januari yang hanya dihadiri oleh anggota keluarga kedua-dua belah pihak.

Menurut kenalan rapat isterinya, isteri Chen dikatakan sedang mengandung 7 bulan dan bakal melahirkan anak pertama mereka tidak lama lagi.

Berita ini semestinya mengejutkan industri seni kerana Chen merupakan salah seorang anggota EXO yang mempunyai rekod bersih daripada sebarang kontroversi dan gosip percintaan dalam kumpulan tersebut.

Apa-apapun, tahniah buat Chen! Hopefully, peminat dapat memberikan restu, doa dan ucapan-ucapan tahniah untuk majlis perkahwinan Chen serta pasangannya okay!

Sumber foto: www.koreaboo.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 20 Dec 2019
Hiburan Wed, 19 Dec 2018

Popular Sekelip Mata Di Indonesia, Nissa Sabyan Masih Terkejut

Dengan pengikut seramai lebih 8 juta di Instagram, populariti Nissa sebagai penyanyi lagu dakwah dikagumi ramai.

familuv Sun, 12 Jun 2022

“Papa Tak Menangis, Tapi Ngilu…” – Putera Sulung Selamat Disunatkan, Mira Filzah Menangis

Alhamdullilah, putera sulung kepada Mira Filzah dan Wan Emir sudah selamat disunatkan.

Hiburan Mon, 27 Aug 2018

Bukan Tak Nak ‘Show Off’ Tapi Takut DiKebas Orang

Memang sedang dilamun cinta namun sengaja enggan mendedahkannya kepada umum kerana bimbang dirampas wanita lain.

Hiburan Mon, 3 Sep 2018

Kena ‘Bahan’ Di Instagram Perkara Biasa, Tak Payah Komen Lebih-Lebih – Zarina Anjoulie

Fathia Latiff sengaja mahu membahan beliau dengan memuat naik gambar tersebut dilaman sosialnya.

Hiburan Thu, 9 May 2019

三个女人一个墟!三大亚洲天后齐聚云顶大抛笑弹

叶丽仪、陈洁灵及玛利亚三位亚洲天后齐聚云顶,将于8月10日带来一个疯狂搞笑的音乐盛宴!

Hiburan Sun, 18 Mar 2018

Kali Ini Yuna Pula Mengalami Gangguan Seksual

Selebriti tidak terlepas menjadi salah seorang dari mangsa gangguan seksual di laman sosial media dan telah berlarutan lebih dari 6 bulan .

Selebriti Sun, 10 Apr 2022

| Live TV