Hiburan By: Syafiqa Irdina January 14, 2020 @ 9:56am

Kekasih Mengandung 7 Bulan, CHEN EXO Selamat Berkahwin Dengan Wanita Bukan Selebriti!

Mungkin ini merupakan khabar gembira dan mungkin ini menjadi berita sedih buat EXO-L apabila salah seorang anggota EXO iaitu Chen baru sahaja melangsungkan perkahwinannya!

Gempar di laman media sosial sejak semalam lagi apabila, Chen mengumumkan bakal menikahi kekasihnya yang bukanlah dari kalangan selebriti menerusi surat tulisannya yang dimuat naik di laman kelab peminat EXO.

“Hello, ini Chen. Saya ingin memberitahu sesuatu kepada Exo-L. Saya tidak tahu bagaimana ingin memberitahu kepada peminat kerana sangat gementar. Saya mempunyai teman wanita yang saya sangat sayangi dan saya ingin hidup bersamanya. Tetapi saya mahu menjadi orang pertama memberitahu kepada para peminat saya, yang sentiasa menyayangi dan menyokong saya. Jadi, saya menulis surat ini walaupun ianya tidak mencukupi untuk berkongsi dengan anda. 

Pada mulanya, saya bimbang tentang apa akan terjadi selepas saya buat pengumuman ini. Tetapi setelah berbincang dengan agensi serta ahli kumpulan mengenai bagaimana berita ini ingin disampaikan, saya berharap agar anda tidak terlalu terkejut. 

Kini, saya tidak dapat lagi melaksanakan apa yang dirancang bersama agensi dan ahli kumpulan saya, saya beranikan diri walaupun saya tidak bersedia lagi sepenuhnya kerana saya sudah tidak sabar lagi. 

Saya sangat menghargai ahli-ahli kumpulan saya yang bersungguh mengucapkan tahniah kepada saya, dan terima kasih atas kasih sayang serta sokongan kamu semua. Saya akan sentiasa berterima kasih untuk cinta anda, dan saya akan melakukan yang terbaik  bagi kasih sayang anda. Terima kasih.” ucap Chen dalam suratnya.

Perkahwinan Chen dan pasangan telah pun selamat diadakan di gereja secara tertutup pada 13 Januari yang hanya dihadiri oleh anggota keluarga kedua-dua belah pihak.

Menurut kenalan rapat isterinya, isteri Chen dikatakan sedang mengandung 7 bulan dan bakal melahirkan anak pertama mereka tidak lama lagi.

Berita ini semestinya mengejutkan industri seni kerana Chen merupakan salah seorang anggota EXO yang mempunyai rekod bersih daripada sebarang kontroversi dan gosip percintaan dalam kumpulan tersebut.

Apa-apapun, tahniah buat Chen! Hopefully, peminat dapat memberikan restu, doa dan ucapan-ucapan tahniah untuk majlis perkahwinan Chen serta pasangannya okay!

Sumber foto: www.koreaboo.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 11 Jan 2022

Dr Say Shazril Risau Hadapi Kerosakan Buah Pinggang Tahap 2 & Air Kencing Berdarah

Pengacara dan doktor selebriti, Dr. Say Shazril mendedahkan dirinya mengalami kerosakan buah pinggang tahap 2 ketika mendapat keputusan pemeriksaan kesihatan penuh baru-baru ini. Menurut perkongsian di akaun Instagramnya, Dr. Say meluahkan perasaannya selepas mendapat keputusan […]

Hiburan Mon, 22 Apr 2019
Hiburan Sun, 14 Jul 2019

Janna Nick Artis Paling Mahal?

“Saya mengamalkan win-win situation …”

Trending Hari Ini Mon, 20 Jul 2020
Hiburan Fri, 18 Mar 2022
Hiburan Tue, 20 Mar 2018

Suami Ditangkap Khalwat, Serina Redzuawan Tuntut Hak Penjagaan Anak

Baginya, tindakan bekas suaminya itu memang melampau kerana apabila Gavin ditangkap khalwat, anak-anaknya yang masih berusia 7 dan 6 tahun itu berada dirumah bersamanya