Hiburan By: Syafiqa Irdina January 14, 2020 @ 9:56am

Kekasih Mengandung 7 Bulan, CHEN EXO Selamat Berkahwin Dengan Wanita Bukan Selebriti!

Mungkin ini merupakan khabar gembira dan mungkin ini menjadi berita sedih buat EXO-L apabila salah seorang anggota EXO iaitu Chen baru sahaja melangsungkan perkahwinannya!

Gempar di laman media sosial sejak semalam lagi apabila, Chen mengumumkan bakal menikahi kekasihnya yang bukanlah dari kalangan selebriti menerusi surat tulisannya yang dimuat naik di laman kelab peminat EXO.

“Hello, ini Chen. Saya ingin memberitahu sesuatu kepada Exo-L. Saya tidak tahu bagaimana ingin memberitahu kepada peminat kerana sangat gementar. Saya mempunyai teman wanita yang saya sangat sayangi dan saya ingin hidup bersamanya. Tetapi saya mahu menjadi orang pertama memberitahu kepada para peminat saya, yang sentiasa menyayangi dan menyokong saya. Jadi, saya menulis surat ini walaupun ianya tidak mencukupi untuk berkongsi dengan anda. 

Pada mulanya, saya bimbang tentang apa akan terjadi selepas saya buat pengumuman ini. Tetapi setelah berbincang dengan agensi serta ahli kumpulan mengenai bagaimana berita ini ingin disampaikan, saya berharap agar anda tidak terlalu terkejut. 

Kini, saya tidak dapat lagi melaksanakan apa yang dirancang bersama agensi dan ahli kumpulan saya, saya beranikan diri walaupun saya tidak bersedia lagi sepenuhnya kerana saya sudah tidak sabar lagi. 

Saya sangat menghargai ahli-ahli kumpulan saya yang bersungguh mengucapkan tahniah kepada saya, dan terima kasih atas kasih sayang serta sokongan kamu semua. Saya akan sentiasa berterima kasih untuk cinta anda, dan saya akan melakukan yang terbaik  bagi kasih sayang anda. Terima kasih.” ucap Chen dalam suratnya.

Perkahwinan Chen dan pasangan telah pun selamat diadakan di gereja secara tertutup pada 13 Januari yang hanya dihadiri oleh anggota keluarga kedua-dua belah pihak.

Menurut kenalan rapat isterinya, isteri Chen dikatakan sedang mengandung 7 bulan dan bakal melahirkan anak pertama mereka tidak lama lagi.

Berita ini semestinya mengejutkan industri seni kerana Chen merupakan salah seorang anggota EXO yang mempunyai rekod bersih daripada sebarang kontroversi dan gosip percintaan dalam kumpulan tersebut.

Apa-apapun, tahniah buat Chen! Hopefully, peminat dapat memberikan restu, doa dan ucapan-ucapan tahniah untuk majlis perkahwinan Chen serta pasangannya okay!

Sumber foto: www.koreaboo.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 16 Jan 2018

FARID KAMIL JALANI KESIHATAN MENTAL DENGAN SEGERA! – FADZIL ZAHARI

Fadzil Zahari memberitahu mereka sekeluarga tidak akan melengah-lengahkan abangnya itu menjalani pemeriksaan kesihatan mental dalam masa yang terdekat

Hiburan Sun, 20 Oct 2019

Semak Skim i-Suri Bantuan Suri Rumah RM480 Setahun

hanya diri sendiri iaitu isteri dan suami kepada pasangan yang layak sahaja

Hiburan Mon, 8 Oct 2018

Pergh! Tak Sangka Suara Fatin Afeefa Power Macam Ni

Tak sangka suara Fatin Afeefa sedap macam ni?

Contest Mon, 22 Jul 2019

Korang Jangan Lupa Dapatkan Klu Seterusnya Dalam #ICSYVMY Musim Kedua!

Dapatkan klu seterusnya dalam #ICSYVMY #SuaraSiapaTu Ahad ini!

LIFESTYLE Wed, 9 Jan 2019

A Golfing Experience Worth Travelling for with Hilton Kuala Lumpur

If you’re an avid golfer, this is a great package for you.

Events Wed, 19 Dec 2018

CJ WOW SHOP Luaskan Pasaran Menerusi Segmen Terbaru Dalam Bahasa Mandarin

Jadi, jangan ketinggalan untuk dapatkan diskaun dan mata ganjaran di CJ WOW SHOP!

Hiburan Fri, 10 May 2019
Hiburan Thu, 5 Sep 2019

Sambut Lima Majlis, Elly Mazlein Teruja Sarung Gaun Pengantin!

Selamat Pengantin Baharu, Kak Lina Pom Pom!

Hiburan Wed, 24 Apr 2019

Dilabel Serupa ‘Tengkorak’, Apa Komen Amyza Adnan?

Sebab itu saya suka berlawak dan tidak suka fikir benda yang stress…

Hiburan Wed, 3 Jul 2019

Nana Kesian Dengan Khai Bahar?

Kalau dah jodoh, why not kan?

| Live TV