Hiburan By: Del14 November 27, 2019 @ 4:40pm

Khai Memang Lelaki Budiman- Siti Nordiana

Sentiasa digandingkan dengan Khai Bahar, penyanyi Siti Nordiana atau lebih mesra dipanggil Nana mengakui mereka amat serasi bekerjasama.

Namun demikan, selepas single dan drama ‘Satukan Rasa’ nyanyian dan lakonan terbaharu gandingan Nana dan Khai, Nana memaklumkan mereka belum ada apa-apa perancangan untuk projek baharu. 

“Setakat ini memang belum ada perancangan lain yang memerlukan kami bekerjasama.  Jika ada permintaan untuk saya berduet atau berlakon dengannya lagi, saya tiada masalah untuk menjayakannya.

“Cuma selepas ini kami difahamkan akan sama-sama terbabit dengan penggambaran telefilem, Satukan Rasa edisi raya,” kata Nana kepada BH Online.

Pelantun lagu ‘Hatiku Milikmu’ ini berkata selagi peminat ingin melihat mereka berduet atau bergandingan lagi, dia sentiasa terbuka untuk bekerjasama dengan Khai walaupun pada mulanya Nana bimbang kalau ada yang jelak dengan gandingan mereka. 

Khai dan Nana sering digosipkan bersama tetapi mereka sering menafikan mereka lebih daripada kawan rapat.

Baca: Siti Nordiana – Khai Bahar Bakal Bersatu Tahun Depan?

Baca: Nana Kesian Dengan Khai Bahar?

“Dia ‘sweet’ bukan dengan saya sahaja, malah bersama orang lain juga. Dia pula memang lelaki yang budiman,” kata Nana lagi. 

Tapi…lain macam je sikap ‘sweet’ Khai pada Nana ni. Macam ada apa-apa je?

 

 
 
 
View this post on Instagram

pnah x dpat bunga mcm ni? apa perasaan kalau lelaki bgi bunga mcm ni? nk malu ke nak ape, #satukanrasa

A post shared by Khai Bahar (@khaibahar94) on

 Kredit Foto: Instagram @sitinordiana & @khaibahar94

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 3 Sep 2019
Hiburan Mon, 19 Nov 2018

‘Jangan Tunggu Lama-Lama’, Pesanan Bekas Suami Fasha Sandha Curi Tumpuan

Jejai turut mendoakan ikatan pertunangan itu mengecapi kebahagiaan hingga ke jenjang pelamin. Insya Allah…

Hiburan Tue, 9 Oct 2018

黎瑞恩郑嘉颖「携手」1208来马开唱

90年代香港著名女歌手黎瑞恩和视帝郑嘉颖,将于12月8日携手来马开唱!

Hiburan Tue, 12 Feb 2019

Bibir Seksi Izara Aishah ‘Palsu’ Rupanya?

Izara Aishah antara top 5 wanita cantik kat hati min. Hehe

Hiburan Mon, 3 Jun 2019

Sukar Bernafas, Zizan Razak Dikejarkan Ke Hospital

Semoga cepat sembuh, Zizan Razak!

Hiburan Mon, 21 Oct 2019
TECH Wed, 9 Jan 2019

Go Beast Mode on the New Lenovo Legion Y740 and Y540 Laptops

Bring your gaming experience to the next level.

Hiburan Fri, 10 May 2019
Events Fri, 29 Nov 2019

‘Tidak Adil Membuat Tuduhan’ – Neelofa

“Sebagai seorang adik, sudah tentu saya akan sokong berada di samping dia,” demikian kata pengacara terkenal, Neelofa berhubung kemelut rumah tangga kakaknya, Noor Nabila. Neelofa memberitahu tidak adil sekiranya orang luar menuduh dirinya campur tangan […]

Automobile Thu, 25 Apr 2019

| Live TV