Hiburan By: Salma Syahbuddin September 27, 2018 @ 7:00pm

Lamanya Tak Kahwin-Kahwin, Ini Jawapan Jujur Remy Ishak

Selepas bertahun-tahun bertunang, agaknya bilakah hero Malaya ini akan menamatkan zaman bujang kan?

Masih mengakui dalam proses mengenali tunangnya yang dikenali sebagai, Roszaliza Yusof, Remy masih menunggu tarikh yang sesuai untuk melangsungkan hari istimewa tersebut. 

Menurutnya, ramai juga peminat dan rakan-rakan terdekat bertanyakan perkara yang sama kerana, hubungannya bersama Roszaliza sudah pun genap dua tahun.

“Memang ramai juga yang menanyakan bilakah agaknya saya akan melangsungkan perkahwinan kerana bulan April tahun depan sudah genap dua tahun kami bertunang. Kalau boleh memang nak kahwin dah namun sebagai manusia kita hanya mampu merancang dan segalanya sudah ditentukan. Buat masa sekarang saya perlu memberi keutamaan kepada kesihatan ibu yang perlu menjalani pembedahan jantung dan membuang tonsil.

Sumber : Instagram @remyishak

“Malah saya harus menyediakan sejumlah wang yang banyak untuk menanggung kos rawatan tersebut dan saya mahu beri keutamaan pada keluarga serta kerjaya dahulu buat masa sekarang ini.” Katanya.

Apapun, sama-samalah kita doakan yang terbaik buat pelakon kesayangan ramai ini okay!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 18 Feb 2020

Selepas Empat Dekad, LEFTHANDED Dan Datuk Ramli Sarip Gegar Singapura Mac Ini!

Walaupun dah nak masuk 40 tahun dah penubuhannya, padu betul suara Dato’ Nash!

Hiburan Tue, 6 Nov 2018

Haqiem Rusli Cipta Lagu Untuk Usop, Korang Dah Dengar Ke Belum?

Aku Yang Bersalah diterbitkan oleh Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd dan muzik videonya sudah berada di saluran Youtube Rocketfuel Network bermula 26 Oktober lalu.

Hiburan Sat, 9 Feb 2019

Hebat! Tunku Hanis Kongsi Pengalaman Bawa Watak Tentera

Jangan lupa saksikan lakonan hebat Tunku Hanis, Janna Nick dan Sheila Rusly dalam Leftenan Zana setiap Rabu-Jumaat bermula jam 9 malam!

Hiburan Sat, 2 Jun 2018

Muzik Video ‘Lavida Raya’ Dapat Sentuhan Anak

Kos pembikinan muzik video singlenya itu tidak terlalu mahal berbanding I Am Me. Penggambaran dilakukan dia rumah sendiri dan saya menggunakan penari daripada kalangan rakan-rakan sendiri termasuk dua anak saya iaitu Cik B dan Kacak sebagai watak utama. Cayalah!

Hiburan Mon, 24 Feb 2020
Hiburan Tue, 17 Sep 2019

| Live TV