Featured By: Salma Syahbuddin January 10, 2023 @ 6:49pm

[VIDEO] “Setuju Tak Kalau Saya Sondol Syamsul?” – Bagi Green Light, Puteri Sarah Restu Model Jadi Isteri Ketiga Syamsul Yusof

Kemelut rumah tangga pengarah terkenal Syamsul Yusof dan Ira Kazar bagaikan tidak menemui kesudahan apabila terdapat segelintir masyarakat yang tampil menawarkan diri untuk menjadi isteri ketiganya.

Menerusi perkongsian di TikTok, seorang wanita yang dikenali sebagai @mexxrreen yang juga dipercayai seorang model tampil berani menyuarakan hasratnya untuk menjadi isteri ketiga kepada pengarah tersebut.

Malah, tindakannya itu turut dipersetujui rata-rata warganet memandangkan wanita berkenaan memiliki rupa paras yang cantik.

“Kau sabar jap Ira Kaza, saya on the way jadi bini nombor tiga Syamsul Yusof.

“Baru kau tau macam mana rasanya laki kena rampas… Sabar guys, tengah cari cara macam mana nak rampas Syamsul dari Ira,” tulisnya pada paparan skrin video berkenaan.

Setakat ini, video tersebut telahpun ditonton lebih 4 juta tontonan dan menerima lebih 300,000 tanda suka.

@mexxrenn_Setuju tak kalau saya sondol syamsul dari Ira kazar?♬ original sound – Barbie 💅🏻

 

Sementara itu, menerusi perkongsian video yang lain pula, Puteri Sarah turut meninggalkan respons dan memberikan restu agar wanita tersebut menjadi isteri ketiga Syamsul.

“Hari ini, ada berita gembira kepada seluruh rakyat Malaysia, iaitu Puteri Sarah isteri kepada Syamsul Yusof memebri green light kepada saya untuk menjadi isteri ketiga.

“Kepada yang lain, yang turut mencalonkan diri untuk menjadi isteri ketiga, sila berundur kerana anda tiada green light. Saya akan jalankan tanggungjawab saya sebagai penyondol.

“Yang penting biar Ira Kazar tahu macam mana suami kena rampas,” katanya.

Bagaimanapun, di akhir video berkenaan, @mexxrreen menjelaskan kenyataannya itu hanyalah sekadar melepaskan rasa geram terhadap tindakan Ira Kazar kerana tidak memikirkan nasib aktres berkenaan apatah lagi, pasangan itu mempunyai dua cahaya mata.

@mexxrenn_ Replying to @puterisarahliyana @Puteri Sarah liyana ♬ original sound – Barbie 💅🏻

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 11 Oct 2022
Hiburan Sat, 23 Mar 2019

Tolak Minuman Manis Rahsia Tubuh Menawan Adeline Tsen

Yang suka minum air manis tu, amacam jom try macam Adeline?

Hiburan Sun, 10 Feb 2019

钟盛忠忆「演出只有四人」泪洒演唱会

钟盛忠大年初五「攻顶」开唱,与歌迷拜年贺新岁!回忆起演出只有四人,不禁泪洒演唱会~

Featured Fri, 18 May 2018

Pemilihan Makanan Dan Produk Bebas Kimia, Rahsia Amalan Kecantikan Wanita Timur Tengah

Meskipun keadaan cuaca negara Timur Tengah bersuhu panas, namun ia sedikitpun tidak menghalang mereka menjaga kecantikan diri.

Hiburan Thu, 4 Oct 2018

Sebak…Sharnaaz Ahmad Kongsi Pengalaman Bekerja Dengan Wira Bomba

Saya sangat terkesan dengan kehilangan unit Di Air (Pasukan Penyelamat Unit Di Air) Bomba Malaysia. Saya pernah bekerja, bergurau, bergelak dengan mereka…

Events Sat, 18 Jun 2022

“Lepaih Ni Turn Depa Pulak” – Tayang Bakal Menantu? Cantiknya Kekasih Anak Che Ta!

Sama cantik sama padan min tengok depa ni 😍 Mak mentua dengan bakal menantu pun segak kemain nampak seiras pulak tu 🥰

Hiburan Mon, 5 Nov 2018

《双世宠妃2》与《千年来说对不起》演员来马宣传

配合dimsum二周年庆,古装穿越爱情网络剧《双世宠妃2》中国演员和《千年来说对不起》新加坡演员将来马宣传,与剧迷粉丝们一起同欢共乐!

Hiburan Tue, 26 Jun 2018

Iqram Dinzly Kembali Normal

Iqram Dinzly sudah kembali normal seperti manusia biasa setelah dilanda pelbagai kontroversi ke atas dirinya.

Featured Mon, 5 Sep 2022

Tular Video Mirip Pelakon Cilik Didakwa Beron*ni?

Muda lagi pelakon cilik ni baru 12 tahun 🥲 Betul ke buat perkara tak senonoh ni? Adoiii

Trending Mon, 27 Sep 2021

“Ada Lebam Sedikit, Berdarah” – Elizabeth Tan Dedah Alami Cedera Ringan Gara-Gara…

Selain berbakat dalam bidang nyanyian, penyanyi Elizabeth Tan juga menjadi bintang pilihan untuk menghiasi karya di televisyen dan filem. Terbaharu, wanita yang mesra dengan nama Lizzy ini bakal muncul dalam drama terbaru Gerak Khas Undercover

| Live TV