Hiburan By: Salma Syahbuddin April 13, 2018 @ 4:32am

Sajat Pun Buat ‘Tour’ Di Rumah Sendiri?

Kepada semua peminat Sajat yang nak tengok sangat mahligai Sajat, dan koleksi-koleksi kereta mewah beliau, inilah masanya untuk Sajat membawa anda berjalan-jalan di kediaman mewah beliau.

Wow! Besarnya mahligai Sajat kan. Masuk sahaja di kediaman beliau penonton akan tengok terdapat piano yang menghiasi ruangan depan mahligai mewahnya itu. Dan, kediaman mewah ini juga turut dihiasi dua ruang tamu, dan kolam ikan yang sangat cantik. Sesuailah untuk menenangkan fikiran yang kusut tu. Betul tak?

 

Cantikkan rumah Sajat?

Selepas membawa penonton meneroka ke dalam mahligai beliau, Sajat juga membawa penonton menjenguk sebentar ke dalam bilik tidur beliau dan melihat apa antara koleksi kereta yang dimilikinya.

Kemudian, dalam episod kali ini Sajat juga turut berjumpa kawan baiknya iaitu Dato Aliff Syukri untuk membincangkan tentang perniagaan mereka. Dah alang-alang berjumpa tu apalagi, Sajat sempat menari Panama Dance dengan abang terlajak laris kita ni tau! 

Apapun, untuk episod seterusnya penonton kenalah tengok apa lagi yang Sajat akan buat, semuanya dalam Nur Sajat Rated Xtra hanya di tonton!

 

Please enable Javascript to watch this video

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 17 Dec 2019

Hafrez Adam Explains Why He And Zara Zya Decided To Call It Quit Even Though Only Being Engaged For One Month

Life is made up of many ups and downs, but believe that things will bounce back and be even better than before.

Featured Sun, 17 Oct 2021

“Salah, Saya Guna 4 Jin Jenis Vaksin”- KJ

Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin Abu Bakar menerima pelbagai reaksi daripada golongan antivaksin susulan kenyataan beliau yang menegaskan kerajaan akan menyusahkan kehidupan golongan antivaksin. Menerusi sosial media, golongan antivaksin dilihat melemparkan pelbagai tuduhan dan dakwaan yang

Events Sat, 12 Jan 2019

年货美食样样齐!你不能错过「全马最大型」八度空间综合年货市集

超过300个商家摊位、超炫酷的拍照打卡景点,以及388只舞狮表演你怎能错过呢?约定你「全马最大型」八度空间综合年货市集!

Featured Fri, 19 Nov 2021

Pelajar Perempuan Dipercayai Terjun Bangunan Sekolah Lepas Duduki Peperiksaan

Seorang pelajar berumur 17 tahun ditemui cedera akibat dipercayai terjun dari tingkat empat bangunan di sebuah sekolah di Kulai, Johor pada Selasa. Memetik laporan BERNAMA, Ketua Polis Daerah Kulai Supt Tok Beng Yeow berkata remaja

Hiburan Tue, 5 Mar 2019

Adik ‘Langkah Bendul’, Uqasha Senrose Tak Ralat

mungkin sudah sampai jodohnya, saya ok sahaja.

Hiburan Thu, 23 May 2019

Tayang Jam Tangan Ratusan Ribu, Apa Komen Alif Satar?

Sebelum ini, jam tangan Aliff menjadi bualan hangat netizen apabila hasil pencarian menunjukkan jam tangan tersebut bernilai RM121,000

Hiburan Tue, 14 Jan 2020
LIFESTYLE Wed, 22 Aug 2018

Atasi Masalah Berdengkur Dengan

Tidur berdengkur boleh menjadi penyebab mood tidak baik kerana tidur tidak lena

Featured Thu, 15 Sep 2022

| Live TV