Hiburan By: Salma Syahbuddin April 13, 2018 @ 4:32am

Sajat Pun Buat ‘Tour’ Di Rumah Sendiri?

Kepada semua peminat Sajat yang nak tengok sangat mahligai Sajat, dan koleksi-koleksi kereta mewah beliau, inilah masanya untuk Sajat membawa anda berjalan-jalan di kediaman mewah beliau.

Wow! Besarnya mahligai Sajat kan. Masuk sahaja di kediaman beliau penonton akan tengok terdapat piano yang menghiasi ruangan depan mahligai mewahnya itu. Dan, kediaman mewah ini juga turut dihiasi dua ruang tamu, dan kolam ikan yang sangat cantik. Sesuailah untuk menenangkan fikiran yang kusut tu. Betul tak?

 

Cantikkan rumah Sajat?

Selepas membawa penonton meneroka ke dalam mahligai beliau, Sajat juga membawa penonton menjenguk sebentar ke dalam bilik tidur beliau dan melihat apa antara koleksi kereta yang dimilikinya.

Kemudian, dalam episod kali ini Sajat juga turut berjumpa kawan baiknya iaitu Dato Aliff Syukri untuk membincangkan tentang perniagaan mereka. Dah alang-alang berjumpa tu apalagi, Sajat sempat menari Panama Dance dengan abang terlajak laris kita ni tau! 

Apapun, untuk episod seterusnya penonton kenalah tengok apa lagi yang Sajat akan buat, semuanya dalam Nur Sajat Rated Xtra hanya di tonton!

 

Please enable Javascript to watch this video

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 18 May 2018

Marsha Milan Teruja Sambut Ramadan Kali Ini

Menurut Marsha juga, bulan ramadan adalah bulan yang sangat dinanti-nantikan kerana pada bulan ini sahajalah kita dapat memperbanyakkan ibadah disamping dapat mengeratkan hubungan silaturrahim

Hiburan Wed, 17 Jul 2019

Alamak…Kena Samanlah Pula

Hazama buat hal lagi!

Hiburan Sat, 10 Aug 2019

Alahai…Lepas Warna Kulit, Lutut Haneesya Hanee Pula Dikecam!

Edit kena kecam, tak edit pun kena kecam…

Hiburan Thu, 1 Aug 2019

Aiman-Zahirah Pilih Februari 2020

Sementara itu, Aiman juga memaklumkan majlis perkahwinan akan diadakan di Kuala Lumpur.

Hiburan Tue, 24 Jul 2018

Tukang Masak Tak Dengar Cakap Punca Restoran Chef Wan Tutup?

Kalau orang lain, kedai tutup dia serabut. Berlainan pula bagi Chef Wan! Beliau dikatakan lega dan khabarnya berniat nak sedekah pisang di masjid. Jom dengar penjelasan beliau…

Hiburan Thu, 20 Feb 2020

[FOTO] Tampak Anggun, Lihat Foto Menarik Di Sekitar Majlis Akad Nikah Emma Maembong!

Tahniah sekali lagi Xtra ucapkan dan Selamat Pengantin Baru!

Hiburan Sat, 1 Sep 2018

“Belum Ada Perancangan Untuk Berkahwin Dengan Zizan” – Mira Filzah

Peminat tidak putus-putus mengaitkan Zizan sedang hangat menjalinkan hubungan bersama pelakon dan pengacara, Mira Filzah.

Hiburan Sat, 7 Jul 2018

「话题终结者」伍家辉首搭傅健颖主持 自嘲节目差点难产

全新网络平台Pentagon Online TV 首炮推出三档节目!其中「话题终结者」伍家辉首搭傅健颖主持《调啤音乐人》,让伍家辉自嘲节目差点因为他难产。

Hiburan Sun, 28 Oct 2018

Sonaone is Finally Back with a New Single!

He was MIA from the music scene for 2 years but now he’s finally back.

Hiburan Mon, 25 Dec 2017

《RM》不能停播的理由?一张图令韩国网友服了

根据台湾媒体《星光云》的报导,韩国综艺节目《Running Man》原宣布于2月停播,不过后来6位成员刘在石、哈哈、金钟国、宋智孝、李光洙、池锡辰等主持群决定「跑下去」,并加入新血梁世灿、全昭旻。虽然在复播后,低迷的收视成为关注焦点,不过近日有网友PO出一张图表,成功解释“《RM》不能停播的理由”。

| Live TV