Selebriti By: Atiqah Johari July 6, 2023 @ 5:59pm

Tidak Mudah Cemburu Namun Fazura Dedah Ada Pelakon Cuba ‘Sondol’ Suami – “Benda Tu Disaksikan Family”

Pelakon dan usahawan jelita, Fazura mendedahkan bahawa ada seorang pelakon wanita cuba mendekati suaminya pelakon Fattah Amin ketika dia sedang hamil.

Menerusi video temu bual official hlive, Fazura menyatakan bahawa dia seorang yang tidak kuat cemburu.

Namun, ada rakan produksi yang akan menyampai kepadanya tetapi dia enggan cepat melatah kerana mempercayai suaminya.

“Faz seorang yang tak jealous. Saya percaya suami saya dan Alhamdulillah Fattah seorang suami yang baik.

“Memang ada insiden sebelum ini juga yang memang mencuba-cuba tapi Faz tak tanya Fattah, tak tanya apa. Cuma orang yang akan sampaikan dekat Faz. Macam orang produksi dia akan sampaikan.

“Tapi, memang tak pernah ada discussion dengan Fattah pun sebab I trust my husband. Nak buat macam mana husband kita helok,” kata Fazura sambil bergurau.

Lagi, Fazura mendedahkan bahawa pelakon wanita itu berani untuk mengganggu suaminya malah turut disaksikan oleh keluarganya.

Walaubagaimanapun, Fazura merupakan seorang yang tenang dan percaya dengan istilah ‘bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi’.

“Ada satu insiden sampai dekat premier pun. Faz ingat lagi masa tu saya pregnant, kat rumah. Memang faz tak pergi sebab masa tu zaman Covid kan so risaulah nak keluar.

“So ada satu insiden tu pelakon ni sampai dekat premier pun dia boleh nak dekat dan sebagainya. Benda itu disaksikan oleh family Faz jugak tapi I’m cool. Faz rasa kalau apapun saya takkan nak serang suami saya ke apa because the end of the day it takes two to tango,” ujarnya lagi.

Sumber: official hlive

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 12 May 2022

“I Like My Hijab & I Like Dancing…” – Gadis Ini Cetus Kontroversi Dalam Temubual Berita Antarabangsa

Sabrina tak kisah dikecam kerana dia rasa buat perkara yang betul dan yakin dengan diri sendiri…

Featured Thu, 9 Jun 2022
Trending Tue, 6 Mar 2018

11 Bulan Bernikah, Akhirnya Dato’ Jamal Abdillah Perkenal Isteri Kepada Umum!

Selepas 11 bulan mendirikan rumah tangga, Raja Pop Datuk Jamal Abdillah (Jamal) , 59, memperkenalkan isterinya, Datin Zai Izzati Khiruddin (Izatti), 24, kepada media buat pertama kalinya petang tadi.

Featured Wed, 21 Sep 2022

Ditanya Siapa Buat? Pakar Psikiatri Dedah Bella Sebut Nama ‘Benon’ & Buat Pergerakan Isyarat

Semoga adik Bella terus kuat dan mendapat keadilan yang sewajarnya.

Hiburan Thu, 7 Mar 2019
Hiburan Wed, 27 Mar 2019

Filem Superhero DC Terbaru, Shazam Bakal Gegar Panggung!

Dikatakan menjadi saingan buat Captain Marvel DC Bakal muncul dengan filem superhero terbaru iaitu Shazam!

Featured Sat, 6 May 2023
error: Content is protected !!