#ThrowbackXTRA By: Fatin Nurain May 17, 2023 @ 7:01pm

#ThrowbackXTRA: Mona Allen Tak Pernah Lupa Momen Manis Bersama Ibu

Hari Ibu merupakan salah satu sambutan yang amat sentimental dan istimewa buat para wanita yang sudah bergelar ibu di seluruh dunia.

Malah, sambutan ini juga diraikan sempena untuk menghargai segala pengorbanan mereka yang sudah membesarkan dan menjaga anak-anaknya dengan sempurna.

Dalam #ThrowbackXTRA kali ini, pelakon Mona Allen tampil berkongsikan momen manisnya bersama ibunya sewaktu kecil.

“Momen-momen indah bersama ibu saya dulu bila setiap kali makan saya suka ibu saya suap. Lepas itu saya akan jilat semua jari ibu saya. Itu momen indah bagi saya dan saya akan praktikkan dekat Petra.

“Sejujurnya, saya lagi tenang dan happy bila sudah bergelar seorang ibu,” katanya.

Menurut Mona, dia bersyukur dapat menikmati pengalaman bergelar seorang ibu dan berharap agar dirinya dapat membesarkan anaknya, Petra Pekin dengan baik.

“Harapan saya sebagai ibu semoga saya terus bersabar membesarkan anak saya dan saya ingin mengucapkan selamat hari ibu kepada semua wanita yang sudah bergelar ibu dan ingin menjadi ibu,” jelasnya.

ARTIKEL BERKAITAN: Mona Allen Tak Kisah Bawa Watak Antagonis Dengan Imej Terkini

ARTIKEL BERKAITAN: Mona Allen Belum Sedia Kembali Berlakon, Ingin Fokus Besarkan Anak

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Fri, 14 Dec 2018

40,000 Pengunjung Banjiri Festival Anggun Life

Siapa yang pergi Anggun Life boleh guna #AnggunLife di sosial media korang okay!

Trending Fri, 4 Dec 2020
Hiburan Sat, 25 Nov 2017

Majlis Pertunangan Fattah Amin, Fazura

Yang tak sabar akhirnya datang jua, berita gembira tentang pertunangan berdua ini menjadi perhatian orang ramai terutama peminat setia

Featured Tue, 14 Feb 2023

“Pakai Macam Ni Pun Kena…” – Lawat Kawasan Banjir, Young Syefura Kesal Terima Komen Lucah

Orang kalau dah bernafsu, tengok apa pun bernafsu kan.. Minta dijauhkan

Featured Mon, 30 Jan 2023
Hiburan Wed, 22 Nov 2023
Events Mon, 9 Mar 2020
Featured Thu, 13 Oct 2022
Trending Fri, 6 Nov 2020