Featured By: Aqilah Paharuzi January 25, 2023 @ 8:11pm

Zulin Aziz Tak Kisah Hidup Berpoligami, Tapi Perlu Ada Sebab Kukuh – “Saya Pinangkan, Kena Tengok Perangai Madu..”

Pelakon, Zulin Aziz mengizinkan suaminya, Farhan Norzaini sekiranya mahu bernikah lagi atau jatuh hati pada wanita lain namun tegasnya perlulah mempunyai alasan yang kukuh.

Memetik laporan Gempak, Zulin berkata dia meminta suaminya itu untuk bersikap jujur kepadanya dan perlu bersikap adil.

“Saya simple, saya cakap dekat suami ‘you dah nampak contoh, kita ni selebriti dan tak boleh sebarang nak buat perangai’. Kalau nak atau suka dekat seseorang itu, beritahu awal-awal.

“Tapi kena ada sebab dan asbab, kalau kukuh.. jalan, saya pergi pinangkan. Tapi kalau tak kukuh, kena pastikan kukuh dulu. Kalau satu pun tak boleh, nak buat apa dua, tiga empat.

“Bagi kukuh dulu yang satu ini. Nak jadi madu saya pun kena tengok dulu perangai elok ke tak. Kalau tak elok tu, sesuai jadi maid saja,” ujarnya.

Dalam pada itu, Zulin turut memberi pesanan kepada para suami di luar sana agar tidak mensia-siakan isteri kerana itu adalah satu amanah dari Sang Pencipta.

“Isteri ini amanah dan tanggungjawab, kena ingat dari segi zahir dan batin. Kalau tak adil di dunia ni, nanti dekat akhirat ditanya.

“Kalau satu pun terkontang-kanting, jangan tambah-tambah. Jangan takut pada manusia, tapi takut dekat sana (akhirat) tu nanti,” tambahnya.

Pasangan ini berkahwin pada 20 Februari 2021 dan Zulin sebelum ini mendedahkan dirinya pernah mengalami keguguran pada tahun lalu.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Baru Lepas Keguguran, Zulin Aziz Berang Kerap Diaju Soal Anak – “Rasa Macam Nak Tampar!”

Sumber/Kredit: Astro Gempak

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 7 Mar 2019

‘Tiket Dah Habis Dijual’- Siti Nurhaliza Beri Amaran Kepada Scammer

Tolong jangan tertipu dengan scammer kerana tiket Siti Nurhaliza On Tour sudah habis dan hanya dijual di www.myticket.asia.

Hiburan Wed, 8 Aug 2018
Trending Mon, 2 Nov 2020
Hiburan Wed, 10 Jan 2018

LAWAK DOUBLE MEANING, DEPENDS! – SHUK

Bagi Shuk, apa yang cuba diketengahkan untuk persembahannya pada kali ini ialah lawak yang straight forward. Dan, beliau akan lebih sensitif terhadap isu lawak double meaning yang dianggap sebagai trademarknya itu.

Trending Sat, 14 Nov 2020
Eat Travel Tue, 15 May 2018

10 Foto Pantai-Pantai Tercantik Di Dunia, No. 4 Paling Gorgeous

Jom nikmati dan kagumi ciptaan Tuhan dengan melihat foto-foto pantai yang paling gorgeous di dunia.

Trending Fri, 18 Feb 2022

Balu Arwah Abam Menang Saman Fitnah, Ali Puteh Diperintah Bayar RM60,000

Isu yang membabitkan pelawak Ali Puteh dengan kakak iparnya, Siti Norhidayah Mohd Ali akhirnya terjawab apabila keputusan kes saman fitnah yang difailkan balu Allahyarham Abam Bocey itu berpihak kepadanya. Memetik laporan Harian Metro, Hidayah ketika […]

Events Mon, 15 Jul 2019