TECH By: Salma Syahbuddin February 20, 2023 @ 9:00am

Rasa Malas Nak Iron Baju? Guna Je Panasonic Iron Steam Ni, Boleh Jimat Masa Korang Tau!

Pernah tak sebelum ni korang rasa payah and malas nak iron baju sebab ambik masa yang lama? Iron yang dah sedia ada dekat rumah ni pula selalu je buat hal. Suhu tak berapa nak panas lah, mudah terbakar lah..kadang-kadang tu rasa macam leceh betul.

Kalini, apa kata korang cuba invest untuk Steam Iron? Yang penting, ia lebih efektif dari iron biasa yang korang pernah guna. Jom kami kongsikan kelebihan lain yang ada pada Panasonic Iron Steam Generator ni!

Sangat berkualiti & mempunyai teknologi anti-calc

Kalau korang boleh tengok sendiri reka bentuk yang ada pada iron steam ni, sangat cantik kan! Ia juga mempunyai permukaan tapak yang licin, sistem pelarasan suhu automatik dan wapnya juga boleh dilaraskan.

Bukan itu saja, Panasonic Iron Steam Generator ini mempunyai teknologi anti-calc di mana fungsi nya adalah untuk elakkan sebarang pembentukan kalkus serta kuasa wap yang rendah yang mana ia boleh menyebabkan kerosakan, dan juga melekat pada pakaian tu nanti!

Selain itu, iron steam ini sangat mudah dijaga dan diselenggara tau! Ini kerana, anda tak perlu nak cuci bahagian boiler tu dengan kerap. Kapasiti air yang boleh diletak pun agak besar. Jadi, tak perlulah anda nak tambah air setiap masa.

Peningkatan wap yang kuat dan tahan lama

Selain itu, seterika ini juga mempunyai wap yang kuat dan berkuasa serta membuatkan masa pengewapan menjadi sangat lama.

Dengan itu, ia mudah untuk menghilangkan segala kedutan untuk setiap pakaian anda. Lepasni anda akan tampil dengan lebih yakin dengan kemasan yang anda dapat bila menggunakan Panasonic Iron Steam Generator. 

Fabrik tak mudah terbakar sebab ada mod penjagaan optimum!

Selalunya kalau nak guna iron ni, memang anda guna untuk pakaian atau fabrik yang biasa-biasa je kan? Tapi, dengan Panasonic Iron Steam Generator, anda boleh guna untuk cadar, kain meja dan juga fabrik tebal yang lain.

Ini kerana ia mempunyai mod penjagaan yang optimum dan ia dah disetkan tetapan nya walaupun dalam suhu yang tinggi.  Tak kiralah kain sutera, denim mahupun yang lain takkan membuatkan baju anda mudah terbakar.

Boleh bantu untuk membuang sehingga 99.99% bakteria pada pakaian

Bila korang cuci baju, kemudian jemur ditengah panas dekat luar, mesti akan ada sedikit bakteria sebab baju korang dah terdedah dengan angin dan asap-asap luar. Jadi, cara paling mudah nak elak dari bakteria tu, guna je iron steam dari Panasonic ni.

Bukan apa, ia boleh bantu korang untuk membuang bakteria yang melekat pada pakaian sehingga 99.99% tau! Kiranya kebersihan tu lebih terjamin lah…memang power!

Memang berbaloi untuk dimiliki, jom dapatkan sekarang!

 

Ha…lepasni bukan setakat ibu saja yang rasa nak iron baju setiap hari, anak-anak pun pasti rajin nak buat sendiri sebab senang nak guna dan paling penting boleh jimat masa. Paling menarik, korang siap boleh dapat iron board percuma tau kalau korang membuat pembelian sepanjang 2023 ni! Memang berbaloi sangat!

Jadi, tunggu apa lagi? Jom dapatkan Panasonic Iron Steam Generator ini di pasaran sekarang. Untuk maklumat lanjut mengenai produk ini, korang boleh klik di SINI.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 1 Mar 2022

Pernah Meledak Dengan Pulang, Insomniacks Tak Letak Strategi Untuk Single ‘Sempurna’… Kini Berada Di Kedudukan No 1 Carta RIM!

Kumpulan Imsomniacks yang dianggotai oleh Iqie, Iskandar, Daniel dan Gavin kini muncul dengan single terbaharu berjudul Sempurna. Sempurna yang mengisahkan mengenai perasaan seseorang saat kehilangan sesuatu yang dianggap sempurna ini ditulis oleh keempat-empat ahli kumpulan […]

Trending Thu, 22 Apr 2021
Trending Tue, 6 Aug 2019

TV3 Cari Bakat Baru Menerusi #BacaBeritaChallenge, Anda Layak? Jom Sertai!

Jom sertai #bacaberitachallenge dan menangi hadiah eksklusif misteri!

Trending Sat, 18 Dec 2021

Tawar Hadiah Wang Tunai, Skuad Didik Beri Peluang Murid Jadi Wartawan Penyiaran

Saluran hub pendidikan Malaysia, DidikTV KPM, menerusi platform ntv7 kini memberi peluang kepada murid-murid berusia antara 7 hingga 17 tahun untuk menjadi wartawan penyiaran muda! Aktiviti menarik ini dianjurkan khas untuk memberi pendedahan awal kepada […]

Featured Thu, 10 Nov 2022

11 Pelajar Upsi Cedera, Bas Terbabas Ke Dalam Gaung

Satu kemalangan bas yang melibatkan kira-kira 60 penuntut Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) menyebabkan 11 orang cedera di Jalan Slim Lama dekat Kota Malim Prima, pada petang Rabu. Bas yang dinaiki penuntut UPSI itu terbabas […]