Selebriti By: Atiqah Johari November 29, 2023 @ 11:31am

Tular Video Lucah Miripnya, Tony Eusoff Tampil Beri Respons – “Siapa Percaya Dia Tertipulah, Kawan & Ex-GF Pun Kata Ini ‘Fake’”

Baru-baru ini, tular sebuah video lucah individu yang mirip dengan pelakon berkaliber, Tony Eusoff di media sosial.

Susulan itu, Tony tampil memperjelaskan perkara sebenar sekaligus menafikan bahawa individu dalam video tidak senonoh itu adalah dirinya.

“Nampaknya awak pun tertipu jugaklah. Bagi saya kalau boleh perkara ini saya nak abaikan saja sebab tak membawa manfaat pun kepada sesiapa.

“Jadi, penyebar itu bagi saya tak eloklah nak cari orang punya kesalahan. Kita tak buat pun benda-benda macam ini.

“Kalau boleh dekat dunia ni macam-macam malapetaka yang berlaku dekat Palestin contohnya dekat situ orang lagi susah, merana dan terseksa. Jadi, saya tak nak fokus benda-benda macam ini. Buang masa kita saja,” katanya.

Malah, Tony mula menyedari perkara itu menerusi kawan-kawan yang mengirim kandungan tersebut kepadanya namun enggan mengambil pusing.

Malah, dia juga setakat ini tidak mengambil apa-apa tindakan undang-undang kerana baginya tiada guna melayan perkara sebegitu.

“Ada orang, ada kawan yang hantar kepada saya. Saya punya kawan-kawan rapat pun sedia ‘back up’ saya. Mereka pun kata ini ‘fake’, mereka tahulah. Bekas kekasih saya pun tahu yang ini adalah ‘fake’.

“Saya rasa tak ada guna. Benda macam ini kalau boleh buat apa orang nak ‘share’, tak bagus! Siapa yang percaya dia tertipulah,” ujarnya kepada XTRA.

Bukan itu sahaja, dia juga menyatakan situasi ini kali pertama berlaku kepadanya namun tidak menjejaskan imejnya dalam industri lakonan.

“Benda ini dah banyak berlaku sebelum-sebelum ini, kita kalau boleh tak nak fokus pada benda-benda yang negatif. Itu bukan sifat saya.

“Yang untuk ini (video lucah) kali pertamalah. Tapi, macam kontroversi sebelum ini benda-benda lainlah.

“Buat masa ini, saya tak rasa ia menjejaskanlah sebab saya percaya, bila saya bekerja dengan sepenuh hati dan jiwa saya akan bagi yang terbaik setiap kali saya bekerja. Itu je saya tahu, yang penting saya tak nak hampakan sesiapa,” jelasnya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Cahaya Mata Thu, 29 Dec 2022

Luangkan Masa Bersama Keluarga, Elyana Ajar Anak Naik Public Transport

Penyanyi Elyana dan suami, Khairul Anuar Husin membawa anak-anak mereka, Cinta Sumayah dan Cahaya Ramadhani bersiar-siar di sekitar Kuala lumpur dengan menaiki pengangkutan awam perkhidmatan transit aliran ringan (LRT).   View this post on Instagram […]

Hiburan Wed, 3 Apr 2019

Patutlah Cantik…Kourtney Kardashian Bongkar Rahsia!

Patutlah cantik adik-beradik Kardashian ni…

Featured Thu, 25 May 2023
Hiburan Wed, 8 May 2019

Anak Belum Usia Setahun, Adira Mengaku Terkejut Hamil Lagi

Anak belum sampai setahun, Adira mengaku terkejut hamil lagi.

Trending Fri, 10 May 2019

#SetulusIkhlas : Lumpuh Otak, Tapi Hafaz 30 Juzuk Al-Quran

Semoga kita mengambil iktibar dengan kebolehan adik Naja!

Hiburan Thu, 14 Dec 2017

Belum Ada Persiapan DiBuat – Elfira

Masih belum membuat sebarang persiapan untuk majlis perkahwinannya dan tarikh nikah pun belum ditetapkan

error: Content is protected !!