Trending By: Fatin Nurain October 17, 2023 @ 5:05pm

Gara-Gara Kahwin Awal, Adik Dahlia Rizal Luah Rasa Cemburu Dengan Imran Aqil… Sempat Mengomel – “Dahlah Ambil Kak Cik Away From Me!”

Adik kepada pempengaruh, Dahlia Rizal yang dipanggil Pija tampil meluahkan rasa cemburunya selepas melihat gelagat kakaknya kerap membuat content bersama suaminya, Imran Aqil.

Menerusi video yang tular di TikTok, Pija sempat mengomel dan mempersoalkan mengapa Dahlia dan Aqil berkahwin diusia muda serta tidak lagi membuat content bersamanya.

“Apalah abang Imran ni. Dahla ambil Kak Cik (Dahlia) away from me. Ni my bestie, pastu abang Imran nak amek. Pastu, abang Imran cakap nak buat video dengan adik pastu dia tak buat pun. Dia asyik-asyik ambil video dengan Kak Chik.

“Biar je dia buat tiga-tiga dengan kita, buat dua-dua memanglah tak syok. Pastu nak pegang sikit boleh, eee geli-geli.

“Dah lah dia baru 22 tahun, pastu dah kahwin dah. Tak boleh, 30 something baru boleh kahwin. Ma tengok ni, sayang comel. Eeee, geli-geli,” katanya.

Tercuit mendengar keluhan si cilik itu, perkongsian tersebut telah meraih pelbagai respons dalam kalangan warganet di ruangan komen.

@ammxrhxlm_ comel je pija ni hahahaha “ambil kakchik away from me” 🤣 #dahliarizal #imranaqil #imranxdahlia #imran4dahlia #ImRunToDahlia #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound – ammxrhxlm_

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 8 Jul 2019

Jangan Pandang Rendah Dekat Rider, Kisah Ini Bakal Buka Mata Anda!

Ramai yang sanggup bekerja lebih dari satu pekerjaan pada masa yang sama demi menampung perbelanjaan bulanan.

Featured Tue, 6 Sep 2022
Hiburan Mon, 4 Mar 2024
Trending Thu, 9 Jun 2022

Rutin Sampaikan Tazkirah Lepas Solat Buka Pintu Hati Pembantu Rumah Johan Peluk Islam – “Saya Jumpa Surah Al-Fatihah..”

Alhamdulillah, kerana sering dengar tazkirah selepas solat, akhirnya pembantu rumah Johan peluk agama Islam.

Featured Wed, 9 Nov 2022
Trending Thu, 31 Dec 2020
Trending Tue, 20 Aug 2019

Azah Aziz Penyokong Tegar LGBT?

Benarkah Azah Aziz seorang penyokong tegar LGBT?