Trending By: Padin June 3, 2021 @ 8:57pm

Ini 5 Sebab Kenapa Anda Wajib Tonton Filem Radhe di tonton CINEMA!

Filem Bollywood terbaru berjudul Radhe: Your Most Wanted Bhai kini bersiaran di tonton CINEMA bermula hari ini!

Filem yang ditunggu-tunggu ramai ini dibawakan MSK Film Production Sdn Bhd dan KS Movie Sdn Bhd dengan kolaborasi Zee Studios.

Kali ini, Salman Khan bukan saja menjadi hero dalam filem penuh aksi tetapi dia bertindak sebagai produser bersama Sohail Khan dan Atul Agnihotri.

Kami senaraikan 5 sebab kenapa anda wajib untuk menonton filem Radhe di tonton CINEMA:

#1 Paparkan kisah pegawai polis selesaikan kes jenayah

 

Plot filem Radhe: Your Most Wanted Bhai mengisahkan bagaimana kes jenayah membabitkan sindiket dadah yang merosakkan golongan remaja terus meningkat di Mumbai, ditangani pegawai polis bernama Radhe lakonan Salman Khan.

Dengar pun dah syok, mesti jalan cerita filem ni best kan?

 

#2 Lakonan mantap Salman Khan

 

Siapa tak kenal dengan Salman Khan? Aktor popular Bollywood ini masih lagi berbisa! Pastinya lakonan Salman dalam filem Radhe: Your Most Wanted Bhai bakal menghiburkan anda, lebih-lebih lagi dia melakonkan watak utama sebagai pegawai polis.

#3 Heroin yang hot!

 

Kalau kita tonton filem Bollywood, mesti ada heroin yang lawa dan gorgrous! Heroin filem ini merupakan pelakon cantik dan seksi berusia 28 tahun bernama Disha Patani! Sedang mencipta nama dalam bidang perfileman di sana, sebelum ini, Disha pernah membintangi filem Baaghi, Bharat dan Malang.

 

#4 Aksi penuh memukau!

 

Tak sah kalau tak ada fighting scene yang penuh aksi dalam filem Bollywood kan? Begitu juga dengan filem Radhe: Your Most Wanted Bhai ni! Boleh jamin, aksi yang dipaparkan filem ini memang best dan membuatkan anda tak senang duduk!

#5 Lagu-lagu yang layan!

 

Ha, wajib dalam setiap filem Bollywood, mesti ada lagu-lagu yang best mengiringi perjalanan cerita. Sama juga dengan filem Radhe: Your Most Wanted Bhai ni, lagu dia best dan boleh membuatkan anda menari sekali tau!

Bagi peminat yang menantikan tayangan filem Radhe: Your Most Wanted Bhai, ia ditayangkan menerusi platform tonton CINEMA (cinema.tonton.com.my) bermula 3 Jun 2021.

Layari web https://cinema.tonton.com.my/ atau muat turun aplikasi tonton di App Store & Play Store!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra