Trending By: Yanie Baharom April 30, 2018 @ 11:00am

Jatuh Tersungkur, As’ad Motawh Ucap Terima Kasih Kepada Alif Satar Kerana Sikap Budiman Alif

Ketika dia terseliuh dan jatuh terjelepuk, hanya penyanyi Alif Satar saja yang menunjukkan kesungguhan untuk membantu sedangkan lebih 10 artis berada di atas pentas sekadar melihat kejadian itu selain terpinga-pinga.

Alif bukan saja berusaha membantu mengangkat As’ad serta meminta penonton menghulurkan kerusi, bahkan memapahnya keluar dari runway.

Terharu dengan tindakan artis serba boleh itu, As’ad telah membuat ucapan terima kasih yang cukup sweet untuk Alif di akaun Instagram miliknya.

Kapsyen video itu berbunyi,” HAHAHAHA THIS WAS SO FUNNY. Thank you @alifsatar for being such a nice person,” katanya.

Foto : Instagram As’ad Motawh

Rabu lalu, As’ad Motawh mengejutkan tetamu yang hadir di pertunjukan fesyen PrimaValet Fashion Hub 2018 Raya Collection.

Penyanyi remaja berusia 17 tahun dan cukup popular dengan lagu Senyum itu, membuat persembahan tarian Green Alien Dance ketika penutup acara bersama barisan selebriti popular yang lain.

Disebabkan tersalah langkah, penyanyi lagu Senyum ini tiba-tiba tersungkur di atas pentas peragaan kerana mengalami kecederaan terseliuh kaki kesan daripada kemalangan kecil itu.

Sumber: mStar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 26 Nov 2019

Malaysia Went Amok When 5-Starred “Jalur Gemilang” Went Viral On The Internet

This shouldn’t be how our country should be represented.

Trending Sun, 6 Jan 2019

Benarkah NASA Sembunyikan Ancaman NT7?

Marilah kita sama-sama berdoa agar dijauhkan dari bala bencana

Featured Tue, 28 Jun 2022

“Janin Keluar Atas Tapak Tangan, Rasa Pergerakan Sebelum Tali Pusat Dipotong..” Rafidah Ibrahim Keguguran

Innalillah, berat ujian Rafidah kali kedua keguguran. Paling sayu, janin bayi seakan tahu dia berada atas tangan ibu 😭😭 Min doa agar terus diberi kekuatan ❤️🥺

Featured Tue, 13 Sep 2022
Featured Wed, 16 Nov 2022

Buat Trend ‘Jealous? You Don’t Even Exist To Me’ Di TikTok, Ramai Terhibur Lihat Gelagat Ain Edruce & Suami

Sudah pasti ramai yang mengetahui, pengacara dan pelakon Ain Edruce sering kali mengusik suaminya, Amirul Hafiz sehingga berjaya meraih perhatian ramai di media sosial. Terbaharu, perkongsian Ain di TikTok miliknya sekali lagi mencuri tumpuan warganet

Trending Wed, 6 Jan 2021
Featured Wed, 10 Aug 2022
Trending Wed, 11 Aug 2021

24 Jam Buletin TV3 Di Laman Web Berita Harian

Media Prima Berhad menjadi platform penting untuk rakyat Malaysia mendapatkan informasi terkini sementara kekal selamat duduk di rumah sepanjang wabak COVID-19 ini. Buletin TV3 komited dalam menyalurkan berita dan juga video terkini dari dalam dan

| Live TV