Trending By: Yanie Baharom April 30, 2018 @ 11:00am

Jatuh Tersungkur, As’ad Motawh Ucap Terima Kasih Kepada Alif Satar Kerana Sikap Budiman Alif

Ketika dia terseliuh dan jatuh terjelepuk, hanya penyanyi Alif Satar saja yang menunjukkan kesungguhan untuk membantu sedangkan lebih 10 artis berada di atas pentas sekadar melihat kejadian itu selain terpinga-pinga.

Alif bukan saja berusaha membantu mengangkat As’ad serta meminta penonton menghulurkan kerusi, bahkan memapahnya keluar dari runway.

Terharu dengan tindakan artis serba boleh itu, As’ad telah membuat ucapan terima kasih yang cukup sweet untuk Alif di akaun Instagram miliknya.

Kapsyen video itu berbunyi,” HAHAHAHA THIS WAS SO FUNNY. Thank you @alifsatar for being such a nice person,” katanya.

Foto : Instagram As’ad Motawh

Rabu lalu, As’ad Motawh mengejutkan tetamu yang hadir di pertunjukan fesyen PrimaValet Fashion Hub 2018 Raya Collection.

Penyanyi remaja berusia 17 tahun dan cukup popular dengan lagu Senyum itu, membuat persembahan tarian Green Alien Dance ketika penutup acara bersama barisan selebriti popular yang lain.

Disebabkan tersalah langkah, penyanyi lagu Senyum ini tiba-tiba tersungkur di atas pentas peragaan kerana mengalami kecederaan terseliuh kaki kesan daripada kemalangan kecil itu.

Sumber: mStar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 10 Sep 2022
Hiburan Fri, 6 Oct 2023
Featured Mon, 13 Dec 2021

Lagu Cinta Kita 3: Tiada Penyingkaran, Ada Kena Prank Tukar Pasangan… Couple Mana Yang Diserap Masuk? Jom Recap Episod 6!

Episod keenam Lagu Cinta Kita 3 (LCK3) yang bertemakan cinta 90-an berlangsung pada malam tadi. Episod itu telah menyaksikan persaingan antara empat pasangan iaitu Syafeek & Zazo, Hariz & Wanie, Malhamka & Yuveena serta Pasya […]

Featured Thu, 8 Sep 2022
Trending Fri, 20 Nov 2020
Trending Mon, 12 Mar 2018

Sex Club Opens in Shanghai and Women are Loving It!

Skirt Club opens their 1st club in Asia and the reaction from local women are definitely mind blowing.

Featured Wed, 25 May 2022