Trending By: Yanie Baharom April 30, 2018 @ 11:00am

Jatuh Tersungkur, As’ad Motawh Ucap Terima Kasih Kepada Alif Satar Kerana Sikap Budiman Alif

Ketika dia terseliuh dan jatuh terjelepuk, hanya penyanyi Alif Satar saja yang menunjukkan kesungguhan untuk membantu sedangkan lebih 10 artis berada di atas pentas sekadar melihat kejadian itu selain terpinga-pinga.

Alif bukan saja berusaha membantu mengangkat As’ad serta meminta penonton menghulurkan kerusi, bahkan memapahnya keluar dari runway.

Terharu dengan tindakan artis serba boleh itu, As’ad telah membuat ucapan terima kasih yang cukup sweet untuk Alif di akaun Instagram miliknya.

Kapsyen video itu berbunyi,” HAHAHAHA THIS WAS SO FUNNY. Thank you @alifsatar for being such a nice person,” katanya.

Foto : Instagram As’ad Motawh

Rabu lalu, As’ad Motawh mengejutkan tetamu yang hadir di pertunjukan fesyen PrimaValet Fashion Hub 2018 Raya Collection.

Penyanyi remaja berusia 17 tahun dan cukup popular dengan lagu Senyum itu, membuat persembahan tarian Green Alien Dance ketika penutup acara bersama barisan selebriti popular yang lain.

Disebabkan tersalah langkah, penyanyi lagu Senyum ini tiba-tiba tersungkur di atas pentas peragaan kerana mengalami kecederaan terseliuh kaki kesan daripada kemalangan kecil itu.

Sumber: mStar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 28 Sep 2020
Trending Wed, 10 Jun 2020
Trending Wed, 11 Apr 2018

6张让女生原形毕露的「女校VS合校」爆笑对比!

念女校和男女合校的差异在哪?很多人可能有这样的疑问,而其实透过这6张图…..马上就能看出到底差在哪!

Trending Mon, 15 Jul 2019
Trending Sun, 8 Nov 2020
Trending Mon, 23 Mar 2020

COVID-19: UK Catat 50 Kematian Dalam Masa 24 Jam

AKIBAT masih ada rakyat negara UK yang masih bersesak-sesak di pasaraya dan keluar di kawasan terbuka pada hujung minggu, negara itu berhadapan dengan 50 kes kematian akibat pandemik Covid-19 dalam masa 24 jam!  Walaupun amaran […]

Trending Tue, 5 Jun 2018

Takut Dengan Korea Utara, Jutawan Nekad Bina Kubu Bawah Tanah!

Khafra maut apabila satu kebakaran meletus di bilik bawah tanah ketika mangsa menggali terowong di bawah rumah Beckwitt di Bethesda di sini, terletak di pinggir Washington.

Trending Tue, 29 May 2018

Bukan Alasan! Walaupun Anak Penagih, Amirul Afeeq Merupakan Anak Muda Ketiga Negara Bergelar Graduan Akademi Tentera Udara Amerika Syarikat

Beliau mengakui bahawa kehidupannya sebelum ini bukanlah seperti orang lain, kerana menurutnya dia bukanlah seorang yang dilahirkan dengan kehidupan yang mewah kerana ibunya terpaksa melakukan apa-apa sahaja kerja demi membesarkan mereka tiga beradik

Featured Fri, 26 Feb 2021

| Live TV