Hiburan By: Asrul Haliff January 15, 2020 @ 10:30am

9 Years Of Relationship Goes Down The Drain; Vanessa Hudgens And Austin Butler Split Up

Vanessa Hudgens and Austin Butler have called it quits!

It’s official! The High School Musical alum and the Switched At Birth star has finally decided to go their sepeate ways after almost nine years together. The two had started spark romance in September 2011, approximately about a year after Hudgens’ split with Zac Efron.

source: elle

According to multiple outlet reports, Hudgens and Butler have been spending time apart in the recent months. Throughout their relationship, Hudgens has been regularly posting pictures of them together on social media but in the previous months, fans can’t help but notice that Butler has been noticeably absent from her posts.

source: hollywood

Amid split speculation, Hudgens did open up about her love life in an interview in early January.

“It’s eight years this year—FaceTime, good communication, respect and trust [are what keep us going]. The longest we’ve been apart was four months. It sucks!”

Hudgens also told Cosmopolitan UK that she “start hating hearing yourself say “I miss you”. But if it’s your person, you make it work.”

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 29 Dec 2019

Joe Flizzow, Marini Selamat Bertunang

Sama cantik sama tampan!

Hiburan Mon, 31 Dec 2018

Kongsi Video Dengan Jururawat, Pelakon Drama NUR Dikecam Netizen?

Salah ke saya nak ucapkan terima kasih? Hanya itu saja yang mampu saya buat.

Hiburan Thu, 24 Oct 2019

古仔出「马」 谁与争锋?电影《犯罪现场》膺大马华语片冠军

由古天乐主演的《犯罪现场》上周在大马开出亮眼成绩,成功挤下一众强劲对手,荣登全马上周开画华语片冠军,排名领先所有亚洲电影!

Hiburan Wed, 15 Aug 2018

King Coco Pertahan Peniaga Barangan Fake?

Bintang Insta terkenal ini nampaknya tak ‘pilih bulu’ dalam membuat paid review. Original atau fake item, asalkan barang itu baik untuk diguna pakai, why not kan?

Hiburan Mon, 26 Feb 2018

Panas! Akhirnya Fathia Latiff Berubah

Isu viral yang melibatkan beliau menjadi perhatian ramai menerusi Bigo Live, isu membuka hijab dan datang lambat ke lokasi penggambaran dijadikan satu rujukan agar dirinya itu tidak mengulangi kesilapan yang sama

Hiburan Tue, 5 Nov 2019

卢广仲大马站演唱会1111光棍节开票!定档12月来马宣传

卢广仲将于2020年1月4日巡回到吉隆坡,而期待已久的开票日,终于定案「光棍节」11月11日,早上11时网络上公开发售!已经定档12月来马宣传的卢广仲也喊说要趁机去古城马六甲玩。

TECH Tue, 12 Jun 2018

Henti Operasi, Selamat Tinggal Yahoo Messenger…

Bukan sekadar mencari kenalan baru, ada yang berjumpa jodoh di zaman kegemilangan Yahoo Messenger. Syok tau time tu, nostalgia sangat!

Hiburan Fri, 27 Sep 2019

Kolaborasi Pertama BTS J-Hope dan Becky G Dalam Lagu Remake “Chicken Noodle Soup” Buat Peminat Teruja!

Army Malaysia apa kata korang? Mesti tak sabar nak dengar lagu ni kan!

Hiburan Thu, 19 Jul 2018

“It’s Not That Big” – Izara Aishah Jawab Isu Punggung Besar Dan Gebu

Tapi, betulkah Izara suntik pungguk agar kelihatan sama seperti Kim Kardashian?

Hiburan Fri, 15 Dec 2017

SYUKUR, SUAMI MAHU DALAMI ISLAM-LANA NODIN

Menerusi akaun instagram Lana, dia mengetahui hal tersebut selepas memeriksa telefon suaminya dan mendapati perbualan antara suaminya dengan seseorang yang boleh mengajar David mendalami ilmu agama.

| Live TV