Featured By: Salma Syahbuddin September 5, 2022 @ 7:32pm

“Anak Artis Lain Menari Terkinja-Kinja Semua Kecam, Bila Erra Semua Puji” – Kongsi Video TikTok Bersama Anak, Tindakan Erra Fazira Undang Perbalahan Netizen

Pelakon dan penyanyi popular, Erra Fazira baru-baru ini mencuri perhatian warganet apabila berkongsi video TikTok bersama anak perempuannya, Engku Aleesya Engku Emran, 13.

Pasangan dua beranak jelita ini berkongsi video berdurasi 14 saat yang menunjukkan kedua-dua mereka sedang menari berlatar belakangkan lagu popular yang sedang trending diaplikasi berkenaan.

“One with Aleesya… Dia layankan aja Mom dia,” tulisnya.

Perkongsian tersebut bukan sahaja menghiburkan rata-rata pengikut aktres berkenaan malah, ramai yang tampil memuji kecantikan mereka berdua yang disifatkan sebagai ‘copy paste’.

@errafazirawc One with Aleesya.. Dia layankan aja mom dia 😆🤭 . . @faithfleurhq ♬ original sound – Fazira Wan Chek

 

Bagaimanapun, berdasarkan pemerhatian XTRA di ruangan komen berkenaan, terdapat segelintir netizen yang mengecam dan membandingkan  tindakan Erra Fazira dan anaknya itu yang dilihat menari terkinja-kinja walaupun sudah berusia.

 

Sumber: TikTok

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Wed, 20 Feb 2019

李心洁再任《金环奖》宣传大使!携手布朗特帕拉瑞

第三届马来西亚国际电影节暨金環奖正式掀起大幕!李心洁携布朗特帕拉瑞担任本届影展宣传大使。

Hiburan Mon, 24 Feb 2020

[VIDEO] Macam Majlis Kahwin! Sekitar Majlis Aqiqah Anak Anzalna Nasir Yang Gah

Family En.Nasir ni memang cantik belaka semuanya kan?

Events Sun, 9 Feb 2020
Featured Thu, 25 Nov 2021

Waspada Dalam Mengikuti ‘Add Yours’ Challenge Di Instagram

Pada awal November lalu, Instagram memperkenalkan ‘Add Yours’ sticker yang membolehkan pengguna mencipta rangkaian umum di ‘Insta story’ dimana pengguna yang memulakan ‘Add Yours’ sticker tersebut boleh melihat respon dari pengguna yang menggunakan sticker mereka.

TECH Tue, 18 Dec 2018

Lazada Saw 1.3 Billion Visits During 11.11 and 12.12 Sales

That’s a crazy amount of people visiting the website and app!

Hiburan Sat, 27 Oct 2018

与圈外女友交往1年 李吉汉韩国求婚成功

「全民偶像」Daniel李吉汉在韩国向交往1年的圈外女友求婚成功!

Featured Tue, 2 Aug 2022

[VIDEO] “Lari Bang Lari” – Selamba Ajak Hael Husaini Makan Bersama, Ratu Farah Diva Terima Pelbagai Reaksi Netizen

Fuhh! Ratu punya konfiden memang cenggini 👍 Ada jual dekat shopee tak konfiden macam Ratu ni? Min nak beli jugak! 😂

Hiburan Sun, 30 Jun 2019

Cara Remote PC dari Smartphone Android

mari guna remote dalam android nampak lagi memudahkan

Trending Sun, 17 Jun 2018

Jijik Dan Menyakitkan Mata, Kawasan Gunung Everest Dah Tak Macam Dulu!

Sementara itu, glasiar yang semakin mencair disebabkan kepanasan global mendedahkan sampah yang terkumpul di atas gunung itu sejak Edmund Hillary dan Tenzing Norgay berjaya sampai ke puncak 65 tahun lalu.

| Live TV