Hiburan By: Salma Syahbuddin December 29, 2017 @ 5:28am

“BUAT APA NAK TOLAK? ORANG MASIH MAHUKAN KHIDMAT SAYA” – FASHA SANDHA

Kalau dilihat Fasha Sandha sekarang ini kelihatan begitu sibuk dengan penggambaran sitkom terbarunya. Menurut Fasha perkara itu dianggap sebagai rezeki daripada Allah dan dia tidak kisah terpaksa bersusah terlebih dahulu kerana, ia memberi kebaikan pada masa hadapan. 

“Alhamdulillah rezeki berlakon memang banyak dan pada saya itu rezeki daripada Allah. Buat apa hendak tolak? Sementara orang masih mahukan khidmat saya, biarlah saya bersusah-susah dahulu dan senang kemudian.”

Fasha juga terpaksa mengorbankan masa bersama keluarga dan anak-anaknya kerana tidak mahu menolak sebarang tawaran lakonan yang diberikan kepadanya. Bagi Fasha, memang masa itu sangat terhad tetapi itulah pengorbanan yang perlu dilakukan olehnya.

Tambahan pula, kedua-dua anaknya iaitu Putra Rayfal, 3 tahun dan Putri Raysha Jemyma, 2 tahun faham apabila dia perlu keluar bekerja. Walaupun ada kalanya dia sendiri tidak sempat untuk bermanja dengan anak-anak kerana terlalu sibuk sehingga terpaksa membawa mereka ke set penggambaran kerana terlalu rindukan mereka. 

“Ada pernah sekali tiga hari saya tidak berjumpa dengan anak-anak kerana terlalu sibuk di lokasi penggambaran.”

Namun begitu, Fasha seboleh-bolehnya akan mengambil kesempatan untuk menghabiskan masa bersama anak-anak terutamanya pada hujung minggu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Mon, 20 Apr 2020
Events Sat, 2 Mar 2019
Hiburan Mon, 22 Jan 2018

3 WANNA ONE FANS ARRESTED AND DETAINED BY MALAYSIAN GOVERNMENT!

Three Wannables detained in Malaysia for four days prior to Wanna One’s fan meting due to selling their self-produced goods at the fan meeting. Click in to see more info.

Hiburan Mon, 10 Jun 2019

Pakai Tudung Pun Masih Terima Mesej Lucah, Zizi Kirana Bengang!

Dah bertutup litup pun Zizi masih terima mesej lucah, ish…

Hiburan Fri, 8 Mar 2019

Elfira Loy Sudah Hamil?

Dalam pada itu, Elfira turut memuat naik story yang menunjukkan beliau seakan mengidam asam jeruk. Selalunya ibu-ibu mengandung memang macam ni. Dah bagi hint ke tu?

Hiburan Fri, 21 Dec 2018
LIFESTYLE Fri, 24 May 2019

Apa Kisah Pak Din, Amir & Haqiem Dalam ‘Setulus Ikhlas’?

Iklan Hero Setulus Ikhlas ini dilancarkan secara rasmi pada hari ini dan sudah boleh ditonton di laman Youtube TV3 Malaysia bermula jam 12.00 tengahari tadi!

Events Thu, 12 Jul 2018

Dai Penyambung Legasi Dakwah Membuka Tirainya Untuk Musim Ke 6

Para Dai bagi musim kali ini akan dinilai berdasarkan juri tetap sebanyak 80% yang merangkumi pengisian Al-Quran dan Hadis (30%), gaya dan susunan isi (30%), kreativiti persembahan (20%), dan murabbi sebanyak 20%.

Hiburan Sun, 8 Sep 2019

James杨永聪《Lost & Found》913来马宣传!

相隔五年没来马宣传的James杨永聪,终于带着全新创作中英双碟专辑来到马来西亚宣传啦!

| Live TV