Hiburan By: Salma Syahbuddin December 29, 2017 @ 5:28am

“BUAT APA NAK TOLAK? ORANG MASIH MAHUKAN KHIDMAT SAYA” – FASHA SANDHA

Kalau dilihat Fasha Sandha sekarang ini kelihatan begitu sibuk dengan penggambaran sitkom terbarunya. Menurut Fasha perkara itu dianggap sebagai rezeki daripada Allah dan dia tidak kisah terpaksa bersusah terlebih dahulu kerana, ia memberi kebaikan pada masa hadapan. 

“Alhamdulillah rezeki berlakon memang banyak dan pada saya itu rezeki daripada Allah. Buat apa hendak tolak? Sementara orang masih mahukan khidmat saya, biarlah saya bersusah-susah dahulu dan senang kemudian.”

Fasha juga terpaksa mengorbankan masa bersama keluarga dan anak-anaknya kerana tidak mahu menolak sebarang tawaran lakonan yang diberikan kepadanya. Bagi Fasha, memang masa itu sangat terhad tetapi itulah pengorbanan yang perlu dilakukan olehnya.

Tambahan pula, kedua-dua anaknya iaitu Putra Rayfal, 3 tahun dan Putri Raysha Jemyma, 2 tahun faham apabila dia perlu keluar bekerja. Walaupun ada kalanya dia sendiri tidak sempat untuk bermanja dengan anak-anak kerana terlalu sibuk sehingga terpaksa membawa mereka ke set penggambaran kerana terlalu rindukan mereka. 

“Ada pernah sekali tiga hari saya tidak berjumpa dengan anak-anak kerana terlalu sibuk di lokasi penggambaran.”

Namun begitu, Fasha seboleh-bolehnya akan mengambil kesempatan untuk menghabiskan masa bersama anak-anak terutamanya pada hujung minggu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 16 Apr 2018

“Tak Takut Gugur Ke?” Netizen Kecam Isteri Sharnaaz Ahmad Makan Durian Banyak

Bagi sesetengah netizen memakan durian di usia kandungan 5 bulan itu adalah dianggap tidak baik dan boleh memudaratkan bayi yang dikandung

Featured Fri, 4 Nov 2022
Hiburan Thu, 13 Dec 2018

Nora Danish Hoping for a Baby Girl in 2019

Having three sons, the actress and her husband hope to get a baby girl next year.

Hiburan Wed, 11 Oct 2023
Hiburan Sun, 28 Jan 2024
Hiburan Fri, 7 Sep 2018

Wany Kecil Hati Dituduh Hipokrit?

Baru-baru ini, ada komen di media sosial yang cakap saya hipokrit. Kadang-kadang saya terfikir, individu yang komen begitu pernah tak terfikir jika dia ditempat saya, apa agaknya perasaan dia?

Hiburan Sat, 5 May 2018

Lee El was Once So Broke, She Could Only Afford a Cup of Tea

It was tough for her before acting in Goblin and Hwayugi.

Hiburan Mon, 16 Jul 2018

Luar Biasa! KRU Studios Terus Menyengat Dengan Wheely

Di Malaysia, kami keluarkan serentak dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris. Kami faham dengan kehendak penonton di Malaysia terbahagi dua. Satu yang lebih cenderung kepada komedi melayu dan ada yang lebih kepada komedi berbahasa Inggeris

Hiburan Tue, 4 Dec 2018
Hiburan Thu, 25 Jul 2019

Hasrat Tak Kesampaian, Shukri Yahya Reda…

Sabar ya…Insha Allah ada rezeki di masa akan datang. Amin!